NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Macie tam jakieś fajne tereny do pospacerowania z psem? Może jakiś park? ;)[/quote] park jest ale mały i nie fajny, zaraz koło ronda, a ja chodzę na (w) pola kawałek dalej, tylko czasami się zdarza że tam są krowy i mnie nie chcą wpuścić :evil_lol:, można zawsze iśc jeszcze nad Wisłę ;) a co wybierasz się do nas? :cool3: Quote
betty_labrador Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hahahaha z tego wniosek-musze mniej tu zagladac :evil_lol: Jesoo ja nie chce miec tak jak TY :diabloti::evil_lol: to straszne :diabloti: juz dzis wymyslilam ze ta węzowa bedzie do miasta, zeby za szybko sie nie upaprala, a ta zielona do lsu bo mozna latwo wyprac :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Betty spokojnie, to się później robi przyjemne :evil_lol: Ja mam odświętną skórkową ze svarowskiego, a rogz i inne to wszędzie się tarzają na Moli :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']park jest ale mały i nie fajny, zaraz koło ronda, a ja chodzę na (w) pola kawałek dalej, tylko czasami się zdarza że tam są krowy i mnie nie chcą wpuścić :evil_lol:, można zawsze iśc jeszcze nad Wisłę ;) a co wybierasz się do nas? :cool3:[/QUOTE] Będę w Brzeszczach, będę miała 1,5h czasu wolnego i nie wiem co z nim zrobić :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Będę w Brzeszczach, będę miała 1,5h czasu wolnego i nie wiem co z nim zrobić :diabloti:[/quote] a co ty bedziesz tyle w B-ch robic? i gdzie dokładnie? to ci rozrywkę wymyśle :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']a co ty bedziesz tyle w B-ch robic? i gdzie dokładnie? to ci rozrywkę wymyśle :evil_lol:[/QUOTE] Będę czekała na psa :cool3: A konkretnie na Kaje, która w tym czasie będzie u weterynarza ;) Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Będę czekała na psa :cool3: A konkretnie na Kaje, która w tym czasie będzie u weterynarza ;)[/quote] aha i pewnie będziesz z Mutu ;) jak chce ci się tyle iść to możesz dojść do ronda i kawałek od ronda jest park, ja tam Moli spuszczam ze smyczy ale trzeba uważać na inne psy ;) bo do Wisły będziesz miała za daleko :p a co z Kają będą robic? Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']aha i pewnie będziesz z Mutu ;) jak chce ci się tyle iść to możesz dojść do ronda i kawałek od ronda jest park, ja tam Moli spuszczam ze smyczy ale trzeba uważać na inne psy ;) bo do Wisły będziesz miała za daleko :p a co z Kają będą robic?[/QUOTE] Myśle, że go zabiore ;) Oczy Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 znów powieki? :roll: Ja lubię ten park, chociaż nie zbyt okazały jest. Kiedy ma zabieg? Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']znów powieki? :roll: Ja lubię ten park, chociaż nie zbyt okazały jest. Kiedy ma zabieg?[/QUOTE] Tak W poniedziałek, jak będzie padało to odwiedzimy znajomych w okolicy :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 kurcze, myślałam że wystarczy raz podnieść powieki, a to się może powtarzać :roll: biedna Kaja mnie w poniedziałek i tak nie ma :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Myśle, że go zabiore ;) Oczy[/quote] Coś znów nie tak z Kajuśkowymi oczkami? :roll: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']mnie w poniedziałek i tak nie ma :eviltong:[/QUOTE] Nie miałam na myśli Ciebie także możesz spać spokojnie :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Nie miałam na myśli Ciebie także możesz spać spokojnie :diabloti:[/quote] uff to od razu ulżyło :diabloti: serio mnie nie ma :eviltong: żeby nie było że uciekam :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Coś znów nie tak z Kajuśkowymi oczkami? :roll:[/QUOTE] Niestety [quote name='smallpati']uff to od razu ulżyło :diabloti: serio mnie nie ma :eviltong: żeby nie było że uciekam :evil_lol:[/QUOTE] Nie naraziłabym Cie na takie straty materialne :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='BBeta']Niestety[/quote] Ale co konkretnie? Entropium? Biedny Kajutek. :calus: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote]Nie naraziłabym Cie na takie straty materialne :diabloti:[/quote]chyba raczej psychiczne straty :evil_lol: wiesz co, może coś wykombinuje i poprzesuwam terminy to może bym mogła się spotkać z tobą, oczywiście jak chcesz :) proszę bardzo, mój rysunek rysowany jeszcze z pół roku temu (starszych nie chce mi się szukać) [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=Zdjecie010.jpg[/IMG] i dla porównania jeden z ostatnich :) [IMG]http://images39.fotosik.pl/21/7d1b1909cd0be540.jpg[/IMG] nie od razu rodzi się człowiek z talentem, więc nie załamywać się tylko rysować :] Quote
betty_labrador Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='smallpati']Betty spokojnie, to się później robi przyjemne :evil_lol: Ja mam odświętną skórkową ze svarowskiego, a rogz i inne to wszędzie się tarzają na Moli :evil_lol:[/quote] powiadasz ze jest pozniej lepiej :cool1: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='betty_labrador']powiadasz ze jest pozniej lepiej :cool1:[/quote] miodzio :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 cicho bo koncze prace za kilka minutek :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='betty_labrador']cicho bo koncze prace za kilka minutek :diabloti:[/quote] co tak dziś szybko? A ty zamiast na dogo nie powinnaś poukładać np. obroży :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Kinguska']Ten ostatni boski ![/quote] dzięki ;) Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images27.fotosik.pl/282/6efa72bbfa2c297a.jpg[/URL] Piękna. :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze, że ma już kochający domek. :multi: Nuka wygląda jak klon Maji, suni husky adoptowanej przez TZ-a Marty_Ares. :-o :cool3:[/quote] o tym samym pomyslalam jak ja zobaczylam:cool3: Nuka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Marta_Ares']o tym samym pomyslalam jak ja zobaczylam:cool3: Nuka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] jest cudowna, spokojna i przyjazna :loveu: ale biedna tez dużo przeszła :-( na początku w ogóle nie chciała się ruszać, bo była trzymana w ciemnym pomieszczeniu :angryy: szkoda pieska :placz: ale już jest dobrze, jak mi się kiedyś jeszcze uda to zrobię jej zdjecia ;) Quote
Recommended Posts