NightQueen Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='psiulka'][I]Szczerze mówiąc, to wolałabym zainwestować w jakiś obiektyw niż w jakiegoś głupiego laptopa. :diabloti: Poproszę o zdjęcia Molisi w ubranku. :loveu:[/I][/quote] heh no tak, ja też zamiast 2 komputera wybrałam 3 aparat :diabloti: Laptopy są do kitu, lepszy stacjonarny jest :loveu: Nie ma zdjęć Moli w ubranku :eviltong: Quote
NightQueen Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='BBeta']Zręcznościowo-przygodowa, strzela się bardzo rzadko :cool1:[/quote] wszystko jedno i tak nie lubię takich :) Quote
Illusion Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja nie mam cierpliwości do zręcznościówek, za to mój młodszy brat mógłby grać w nie prawie cały czas (prawie, bo jego cierpliwość ma jakieś granice) :cool3:. Daj jakieś nowe fotki, sprzęt nie może się marnować :eviltong:. A tak zupełnie przy okazji - mogłabyś nas czasem odwiedzić :placz: :evil_lol:. Quote
NightQueen Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Tinka:)']cze znowu : P[/quote] cześć kozo [quote name='Malina.']Ja nie mam cierpliwości do zręcznościówek, za to mój młodszy brat mógłby grać w nie prawie cały czas (prawie, bo jego cierpliwość ma jakieś granice) :cool3:. Daj jakieś nowe fotki, sprzęt nie może się marnować :eviltong:. A tak zupełnie przy okazji - mogłabyś nas czasem odwiedzić :placz: :evil_lol:.[/quote] W przygodówki tylko gram jak chce zając czymś małych kuzynów, wtedy gram z nimi, tak to mnie nudzą takie gry. Simsy są najlepsze :loveu: Troszkę kiepsko z czasem u mnie, bo rodzice pokój remontują i muszę sprzątać, także wchodzę na dogo tylko po to żeby tutaj coś odpisać, dodać zdjecia i uciekam ;) Quote
BBeta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A Tamron jak się spisuje? Powiedz mi, jest ostry od pełnej dziury czy trzeba przymykać? No i jak AF sobie radzi? Miałam kiedyś ochote dołączyć do swojej kolekcji, więc czekam na jakąś opinie :cool3: Quote
NightQueen Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='BBeta']A Tamron jak się spisuje? Powiedz mi, jest ostry od pełnej dziury czy trzeba przymykać? No i jak AF sobie radzi? Miałam kiedyś ochote dołączyć do swojej kolekcji, więc czekam na jakąś opinie :cool3:[/quote] Moja opinia to raczej nic nie warta bo ja początkująca jestem ;) Jest ostry, AF (wydaje mi się) że całkiem dobrze się spisuje. Na razie nie mam zbyt wiele czasu na robienie zdjęć i testowanie go bo mam remont i dużo sprzątania ale z tego co go używałam i napstrykałam zdjęć jestem zadowolona :loveu: Quote
NightQueen Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc :loveu:[/quote] no hej :) przyszła mi flexi, książka "pies który kochał zbyt mocno", boje 5 bluzek a wszystkie takie same :diabloti:, spanko dla Moli i zabawki i smakołyki i coś jeszcze ale nie pamiętam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 wow znow sie obkupilas w to samo :diabloti: a Ty flexi juz nie mialas? :hmmmm: Quote
NightQueen Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='betty_labrador']wow znow sie obkupilas w to samo :diabloti: a Ty flexi juz nie mialas? :hmmmm:[/quote] miałam flexi, ale teraz mam 2 :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Będę pisała wam co się wydarzyło w ptk. bo to wiadomości z tygodnia i różne wątki :evil_lol: 1. Przez remont, moja piesa nie mogła sobie znaleźć miejsca dospania, więc postanowiła na czas remontu wysypiać sie u sąsiada, jak była zmęczona, szła do sąsiada, pospała i wracała :eviltong: (przynajmniej nie musiałam słuchać chrapania:diabloti:) 2. Już prawie remont jest skończony i chwała ci panie za to :loveu: bo już mi wychodziło to z każdej strony, zwłaszcza że pokój gipsowali i była masa pyłu wszędzie. Moli aż włosy zdrętwiały od ilości pyłu na grzbiecie :eviltong: 3. Nazamawiałam znów obroży i smyczy :mad: ludzie dajcie numer do jakiegoś specjalisty :cool3: muszę się leczyć 4. Byłam dziś w Krakowie i kupiłam sobie the sims 2 Nocne życie :loveu: (po kiego? nie wiem) 5. Jestem załamana bo moja fryzjerka pojechała na wakacje i nie ma mi kto rozjaśnić włosów :placz: 6. Nazamawiałam dziadostwa na allegro i przywozili mi to kurierzy, ba nie byle jacy kurierzy, bo na przemian odwiedzało mnie 2 przystojnych, młodych :loveu: kurierów, którzy jak mnie już widzieli mieli dość :eviltong: Na pożegnanie jednemu nabazgrałam tak na kartce że się nie można doczytać mojego nazwiska, mało tego przyszedł w trakcje kiedy myłam podłogę i miałam mokre ręce, tak więc zmoczyłam mu cały świstek :diabloti: 7. Jak już przystojny kurier wręczył mi ogromne pudło (oczywiście rzeczy dla psicy), mała gnida nie mogła oderwać nosa od pudła, dlaczego? bo zamówiłam jej gryzaki i żuwacze śmierdziele i tak wala że przez 0,5 centymetrowy karton czuć :razz: [IMG]http://images32.fotosik.pl/351/17a1292a8cbb148d.jpg[/IMG] 8. Przez cały tydzień trwania remontu Moli miała dużo czasu na przemyślenia (bo nikt nie miała czasu się z nią bawić), pod natchnieniem przystojnego kuriera i kartonowego pudła postanowiła pracować jako UWAGA!!! Striptizerka wyskakująca z pudła :evil_lol::evil_lol: ale wnioskując po jej minie, doszła do wniosku że jedyne co to będzie zbierać makulaturę, bo striptizerka bez jajników to nie to samo co z... :eviltong: [IMG]http://images33.fotosik.pl/356/3c891ebae3a69376.jpg[/IMG] 9. Przyszło Moli spanko o którym pisałam ale nie dałam zdjęć więc daje je teraz legowisko jest takie [IMG]http://images38.fotosik.pl/5/eb704dad8ca0f370.jpg[/IMG] ale kolor jest taki jak na tym zdjęciu (Moli już zasypiała) [IMG]http://images24.fotosik.pl/270/a5c282f525982a37.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hehe fajne relacje:D fajnie w tym pudełku wygląda:D i śliczne to legowisko:) a jakie pozamawiałas obroze?:D psychopatka jestes juz:evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 zamówiłam komplet (smycz i obroża) rogza cow patch :loveu: i z limitowanej serii obrożę plu ID, fioletowego :loveu::multi: Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zakupoholiczka!!! Specjalista, już Ci trzeba:diabloti:. A masz chociaż zwykłe simsy 2?:razz: Moli ma piękne legowisko, ile dałaś? Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Psychopatka:evil_lol: ale sama chetnie bym kupiła tego rogza z serii limitowanej ale zal mi kasy troche:( a krowiastą zamówiłam tez:D:D Quote
NightQueen Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 mam zwykłe, zwierzaki, własny biznes i nocne życie ;) za legowisko mało płaciłam, w okolicach 40zł :p [quote]Psychopatka:evil_lol: ale sama chetnie bym kupiła tego rogza z serii limitowanej ale zal mi kasy troche:-( a krowiastą zamówiłam tez:-D:-D[/quote]pracuje to mam kasę, a jak mam kasę to ją wydaję na obroże :P w odpowiednim czasie tą limitowaną serię dodali :D:D Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hehe w sumie to ja tez mam kase tylko mi żal a jak kupie ta obrózke to mama bedzie mi mówic ze zwariowałam:evil_lol: Quote
psiulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [I]Ludzie, skąd Ty bierzesz tyle kasy na to wszystko? :shock: Na dodatek to wszystko tak na raz: Nikon + milion rzeczy dla psa + milion rzeczy dla schroniska + gry :diabloti: [/I] Quote
betty_labrador Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Small sobie najpeirw zapracowala teraz wszystko wydaje -te miliony :diabloti: :P Quote
betty_labrador Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [url]http://images38.fotosik.pl/5/eb704dad8ca0f370.jpg[/url] u nas tez sa takie legowiska :P a smycze rrogza patrzylam, sa krowki ale czarnobiale:/ a jak wygaldaja te fioletowe? Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe w sumie to ja tez mam kase tylko mi żal a jak kupie ta obrózke to mama bedzie mi mówic ze zwariowałam:evil_lol:[/quote] mi już nie mówią że zwariowałam, po mnie się wydzierają że wydaje bezsensu kasę :angryy: chociaż to moje pieniądze i nic im do tego [quote name='psiulka'][I]Ludzie, skąd Ty bierzesz tyle kasy na to wszystko? :shock: Na dodatek to wszystko tak na raz: Nikon + milion rzeczy dla psa + milion rzeczy dla schroniska + gry :diabloti: [/I][/quote] praca, praca, praca :eviltong: [quote name='betty_labrador']Small sobie najpeirw zapracowala teraz wszystko wydaje -te miliony :diabloti: :P[/quote] hehe dokładnie :evil_lol: [quote name='betty_labrador'][URL]http://images38.fotosik.pl/5/eb704dad8ca0f370.jpg[/URL] u nas tez sa takie legowiska :P a smycze rrogza patrzylam, sa krowki ale czarnobiale:/ a jak wygaldaja te fioletowe?[/quote] bo rogzowe krowy są czarno-białe :eviltong: i już je zamówiłam ;) a fioletowe to limitowana seria wiec nie we wszystkich sklepach są, a wyglądają tak [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/aa9767eb65807122f9293b450e8586bc.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] i 2 jest taka [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/0da445604e3449b6110f8ef370db994a.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] ja zamówiłam fioletową :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cze wyjeżdżarko : P [quote name='betty_labrador'][URL]http://images38.fotosik.pl/5/eb704dad8ca0f370.jpg[/URL] u nas tez sa takie legowiska :P[/quote] NIE MA u was takich legowisk, są meduzy tylko:cool1: i jorczkowe:cool1: chyba że mi nie pokazałaś:placz: Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']Cze wyjeżdżarko : P NIE MA u was takich legowisk, są meduzy tylko:cool1: i jorczkowe:cool1: chyba że mi nie pokazałaś:placz:[/quote] takie legowiska to sprzedają tylko grzecznym dziewczynką :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='smallpati']takie legowiska to sprzedają tylko grzecznym dziewczynką :diabloti:[/quote] i małym jorczkom:cool1: a Grami nie jest przecież taki duży:placz: Quote
Recommended Posts