Jump to content
Dogomania

Cichy, biedny, bezbronny - Lacio Błaga o Domek i Szanse na nowe, lepsze zycie!

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu.....;):) troszke sie pogubilam.....:):)
Czyli LAcio ma domek staly?....:):) a na tymczas pojedzie inny piesio...wiadomo juz ktory?

za Lacia na jego miejsce do DT pojedzie inny psiaczek, trwają jeszcze debaty nad tym którego boroka wybrać bo mamy ich za dużo i musimy przemyśleć, któremu ten DT naprawdę jest potrzebny najbardziej :(
pojadą razem 06.01 jednym transportem :) Lacio do DS a KTOŚ do DT :)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu.....;):) troszke sie pogubilam.....:):)
Czyli LAcio ma domek staly?....:):) a na tymczas pojedzie inny piesio...wiadomo juz ktory?

Taak, Wszystko poszło w tak ekspresowym tempie że sama jestem jeszcze w szoku:))
Laciusio MA DOM STAŁY a że Pani Basia to Anioł zgodziła się za niego wziąźć innego psiaka na tymczas..<3
Pracownicy schroniska wybierają tą największą biedę teraz..:) Dam znać kto dostał szanse:))

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Swietne wiesci.....:):) Jestem pod wielkim wrazeniem....nie moge sie doczekac kiedy pieski opuszcza schron.....

Ja to do tej pory jestem w ciężkim szoku!!:)) Dzisiaj powiedziałam wszystko Laciusiowi..cieszył się Chłopak niezmiernie!!:))

I prosił mnie żebym przekazała wszystkim całusków 100 i ogrom podziękowań!!:))

Posted

Kochani..! Wspaniałe wieści!!:)) Lacio już w Domku Stałym, Wiktorek w Tymczasowym..!
Chłopcy nie mieli absolutnie żadnych problemów z aklimatyzacją, poczuli chyba że trafili do nieba i nie sprawiali absolutnie zadnych problemów..!!:D
Zapraszam na relację zdjęciową: https://www.facebook.com/events/168629480014595/?source=1

I proszę, nie zapominajcie o Wiktorku..On jeszcze walczy, Już ostatnia prosta do Domku Stałego.. <3