Rauni Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Zastanawiam się nad zastosowaniem u swojej suki zastrzyków antykoncepcyjnych, ulotkę przeczytałam, ale chciałabym poznać opinie osób, które u swoich suk taką metodę antykoncepcji stosowały. Jak długo stosowaliście tę metodę? Czy były jakieś skutki uboczne? Czy wpłynęło to w jakiś sposób na usposobienie i aktywność suki? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. Jakąś metodę antykoncepcji zastosować u niej muszę, bo oprócz niej mam w domu trzy niekastrowane samce, w tym dwa blisko z nią spokrewnione, a trochę mi ją szkoda w tej chwili ciąć (nie chcę zamykać sobie całkiem możliwości rozmnożenia jej w przyszłości). Quote
bejasty Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Z tego co mi wiadomo taka "kuracja" moze skutkować cystami na jajnikach =nieregularne cieczki /nawet co 3 m-ce/ trudności z zajściem w ciąze.Zastanow sie czy warto.... Quote
gryf80 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 albo brak cieczki przez np.2 lata,o ropomaciczu to pewnie czytałas więc się nie powtarzam Quote
Comcia Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ja stosuje i dla mnie jest okej ;) Stosuje ją od pierwszej cieczki aż do dziś... Quote
Recommended Posts