Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona : zębami to pewnie tylko Ania by potrafiła zadzwonić bo pisanie po klawiaturze zębolami opanowała do perfekcji przecież :evil_lol:
a tak na poważnie czemu ta Tuńka jeszcze w schronie co ????

Posted

aa tam od razu kozy ofiarne, wiesz nudno by im było jakbyś im roboty nie zlecała :evil_lol: tak to przynajmniej nie mają czasu się ponudzić, a nuda to okrutna rzecz:diabloti:
Trza Tuńkę wydać w dobry dom i basta !!!

Posted

Tunia ma zrobione ładne allegro przez wujka Wędkoholika...
[URL]http://www.allegro.pl/item210632778_mix_husky_kiepski_stroz_ale_wspanialy_pies.html[/URL]

Niestety jest tragedia!!!!!!!!!!!:placz::placz:
Tunia jest chora tak jak Dina a nawet mocniej chyba!!!!!!!!!!
Jestem załamana , bo teraz juz nikt jej nie weźmie:shake:
Mamy zdjęcia ,a le Iskierce cos komp nawala...
W schronie powiedzieli,że dostaje antybiotyki i ma dostac jakies tabletki-ale ona nawet nie jest odseparowana , bo nie ma miejsc-zrobiło sie tyle psów ,ze szok.
Ona jest taka wspaniała-stała dzis dzielnie jak ja oglądałysmy i dała mi buziaczka:placz::placz::placz::placz:

Posted

Wlasnie porownywalam sobie zdjecia. Poprzednie robilam miesiac temu. No szok.:-( :-( Zaraz jak tylko uda mi sie dojsc czemu mu nie dziala program , to wstawie .

Posted

Na pewno bedziemy robiły to co u Dinki, ale Tunia wygląda gorzej:(
Czekam tez na maila od państwa co jest Dinusia jak beda wiedzieli co jej jest , bo robią badania. Może wtedy by było wiadomo jak leczyć...bo w to schroniskowe leczenie to ja za bardzo nie wierzę:(

Posted

:placz::placz::placz:
Jest żle!!!!!!!!!!
I nie chodzi tu o stan jej skóry ,ale o to,że została podjeta decyzja o uspieniu!!!!!!!!!
Nie wiem co bedzie...rozmawiałysmy z tym pracownikiem Sławkiem aby spróbował przekonac ich aby jej nie:-(
Nie tylko Tunia ma isc do uspienia -razem 5 psów w tym tez Tekla:placz::placz::placz:
Nie wiem co mam pisać..........

Posted

Na tymczas to raczej jej nikt nie wezmie poniewaz ona ma chora skore i kazdy sie bedzie bal ze pozaraza jego zwierzaki. To jest bardzo smutny dzien dla nas. Jestesmy bezradne. Nie mamy kasy na to zeby Tunie zabrac, nie mamy kasy zeby ja leczyc , bo leczenie potrwa i nie mamy miejsca zeby ja przechowac. Ja mam dwa duze psy , Ania tez ma Ulverka i malego pimpka rodzicow, ktory mieszka w tym samym domu. Tak mi jej szkoda bo ona ma naprawde fantastyczny charakter. Nawet pisac mi sie nie chce , bo co tu pisac. Tak naprawde to nie powinno sie pisac tylko cos robic, ale co robic.Zeby sie chociaz nia ktos interesowal... , ale nie ma widoku zadnego domku na horyzoncie:-( :-( i jeszcze teraz wakacje...
Nie mamy zadnych szans..:shake: :shake: zadnych..:shake:

Posted

Tunia jest cały czas z nami....mamy ja wykapac , więc jak tylko sie pogoda poprawi to pojedziemy do schronu.

I tak strasznie sie czuje , bo zamiast Tuni pojechał [COLOR=Purple] [COLOR=Black]Ziutek
[*], no i Tekla
[*],[/COLOR][/COLOR] Karus
[*] i Biały Dżeki
[*][COLOR=DarkRed]
[/COLOR]
:placz::placz::placz::placz:
Ta bezradność zabija....

Posted

[IMG]http://www.setery-adopcje.net/fotos/nekrolog_brodnicki.jpg[/IMG]
A więc zaczęło się. Czyżby to było przywitanie psów przez nowego kierownika? Cholernie szkoda tych psiaków. Wiem jak o nie dbałyście i ile dla Was znaczyły.

Posted

W piatek najprawdopodobniej wykapiemy Tunie a za tydzien jakis frontalin, oby pomoglo. Trzeba szukac domku. Koniecznie, poniewaz jak sie znowu zrobi ciasno to na pewno pojedzie po zloty strzal. Mamy malo czasu....:-( :-( Poza tym ja trzeba wyleczyc i wydac , bo jak jej futro nie zdazy odrosnac to w zime i tak bedzie chorowac i wtedy to juz na pewno eutanazja..

Posted

No to już wiem, kto będzie mógł nas nauczyć :diabloti:
Jest pewien Wujek, który, jak widzę, właśnie ma dwa piękne banerki :diabloti: