Ada-jeje Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hanek pierwszy i trzeci link aktualny,Gucio jeszcze ma w skarpecie niewielki zapas. Quote
gonia1985 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10203959#post102039[/URL] Podaje link do mojego pierwszego bazarku :) Mam jeszcze bardzo dużo rzeczy na bazarki, w najbliższych dniach wystawie więcej, póki co wkleiłam te pierwsze 3 linki które podała mi Hanek. Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nasze konto wzbogacilo sie o 100 zl. wplata od Urszula Z. :loveu: Dziekujemy :lol: Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mam problem w czwartek. Mam wtedy jechac z Kazanem, Krysią, wózeczkiem Kostusia oraz 2 małymi świnkami morskimi do Wrocławia i dalej w kier. Legnicy. To dośc daleko i "ładunek" spory. Koniecznie musi byc druga osoba. A nie ma :placz: Haneczek nie może, Dominika i Dorixx nie odpisały, a znajomi spoza Fundacji też mają jakieś swoje sprawy. Jeśli nie znajdzie się nikt, to trzeba będzie wszystko odwołac :-( 2 psiaki i 2 świnki stracą domki, a wózeczek nie dojedzie do poprawki :-( Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zaraz zadzwonie do mojej znajomej i zapytam o towarzystwo dla zwierzaczkow. Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ulka nie odwoluj akcji, chyba ja pojade z toba a do mnie przyjdzie Agnieszka i bedzie siedziec z moimi psiurami. Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 u mnie to nie taka prosta sprawa. Musiałabym wiedziec o której wyjazd, i mniej więcej przyjazd. Musze ustawić tatę czy jedna z babć aby zajęli się moją córą. Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ada-jeje']Ulka nie odwoluj akcji, chyba ja pojade z toba a do mnie przyjdzie Agnieszka i bedzie siedziec z moimi psiurami.[/QUOTE] A skoro sprawa rozwiązana, to już chyba nie ma o czym gadać, może innym razem :) cmokasy Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Goniu jezeli ty mozesz jechac z Ulka zamiast mnie bylabym ci wdzieczna. Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Wyjazd rano, a powrót późnym popołudniem lub wczesnym wieczorkiem ;) Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dziś wieczorkiem, ewentualnie jutro rano dam odpowiedź :) Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dobra, już załatwione, jade :multi: Tylko proszę mi powiedziec o której godzinie, gdzie mam być, czy mam cos zabrać... itd... Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 :multi::multi::multi: Nie wiemy jeszcze o której właściciel przywiezie Kazana do Chrzanowa - mam nadzieję, że jak najwcześniej. Chciałabym ok 8:00 wyjechać. Czy dasz radę wtedy przyjechać do Chrzanowa - i może od razu wziąć ten wózeczek Kostusia, bo Dominika mi nie odpisała, czy da radę go dowieść, a szkoda czasu rano, żeby jeszcze do Libiąża i spowrotem jeździć. Co zabrać? Hmmm jeśli masz możliwość to gpsa albo laptopa z internetem :evil_lol: i jakiś prowiant na drogę ;) Chyba, że lubisz experymentować na stacjach benzynowych jak Hanek :) Dzwonił nowy dom Kazana i pan pytał, czy koniecznie musi to być gotówka, czy może spompować mi paliwo. Raczej nie jestem przekonana do takiej opcji, bo potem staniemy gdzieś w polach i co będzie :razz: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 więc koszt transportu pokrywa nowy właściciel? A wózeczek jest gdzie? u weterynarki w libiążu? Jeśli tak, to zadzwonię do niej i się z nią umówię. Nie jestem pewna czy punktualnie będę na 8 rano, chociaż będę się starać. A w którym miejscu? Mam Twój nr telefonu od Dominiki, więc będziemy w kontakcie :) Quote
hanek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ulaa']:multi::multi::multi: Nie wiemy jeszcze o której właściciel przywiezie Kazana do Chrzanowa - mam nadzieję, że jak najwcześniej.[/quote] Ulaa, zadzwoń do niego koniecznie i każ mu przyjechać o której Wam pasuje, żeby się nie skończyło tak, że gość oleje i się zjawi o 11 na przykład. I wogóle bu, że nie mogę jechać. Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10213613#post10213613[/url] To link do nowego bazarku, z tym że nie wiem czy nie będę musiała powiększyć zdjęć, przynajmniej tych pierwszych kompletów. Czy są wystarczająco czytelne? Co sądzicie? Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 wystarczy jak do miniaturki podepniesz link do dużej fotki :) super bazarek :loveu::multi: Quote
IKA & SONIA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ulaa']Wyjazd rano, a powrót późnym popołudniem lub wczesnym wieczorkiem ;)[/quote] Trzymam mocno kciuki za powodzenie całej akcji!!! :razz: Quote
Weronikaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='IKA & SONIA']Trzymam mocno kciuki za powodzenie całej akcji!!! :razz:[/quote] No ja też, oczywiście :loveu: Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mam wrażenie, że od kilku(nastu) dni biorę udział w jakimś dziwnym przedstawieniu w każdej dziedzinie życia. Nowa pani Krysi nagle się rozmyśliła. Podobno mąż jednak nie zgadza się na pieska. Dziwnym trafem stało się to zaraz po tym, jak wysłałam smsa z kosztem dowozu. Mama gdy dowiedziała się, że Krysia nie jedzie, stwierdziła, że nie pożyczy mi auta, bo to nie "psia taksówka", jeśli nie jedzie żaden pies od nas. A już tak pięknie się wszystko zgadzało... W Katowicach były do odebrania świnki, a z Chrzanowa miała jechać z nami jeszcze koleżanka (Anigana z dogo) i dołożyć się do paliwa, bo studiuje we Wrocku i akurat tego dnia by się zabrała z nami. Wzięłaby do siebie wózek i świnki, żebyśmy nie musiały tracić czasu i rozwozić po mieście. Brak mi słów, ale spróbuję jakoś to rozwiązać. Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Szkoda ze moje auto to nie combi, jezeli jednak Ulka mama zgodzis sie dac auto to chyba ja bym jutro przywiozla wozek Kostusia do Chrzanowa bo goni bedzie niewygodnie jechac z tym balastem autobusem. Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 jeśli moje argumenty nie pomogą, to wtedy pani użyje swoich :evil_lol: uświadomię jej,że jeśli nie odwiozę Kazana, to stanie się on naszym kolejnym tymczasem ;) Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ula dobrze ze mama nie czyta dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a ten wózek jest aż taki duży z tego co widziałam na zdjęciach nie wyglądał na takiego. Bo nawet umówiłam się z dominika że mi go podwiezie, ale jak widze to nawet nie jest to do końca pewne czy w ogóle pojedziemy. A ja niestety ale mam pewne obowiązki i muszę wiedzieć na 100% :( Quote
Recommended Posts