metiu Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Bardzo polecam te karmy wszystkim , także i suchą karmę tej firmy a, dlaczego !? Bo po prostu pomagają mojemu psu i naprawdę są w stu procentach naturalne . Tutaj przypadek mojego pieska który opisałem rok temu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232133-Drapanie-si%C4%99-psa-[/url]!! Bardzo polecam O'Canis Koza z ziemniakami , pietruszką & marchewką To naprawdę działa przynajmniej w przypadku mego pupila ! Pozdrawiam ! [h=2][/h] [SIZE=1] [/SIZE] Quote
happy_pet Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Przeczytałam post, który wkleiłeś. Swędzenie i drapanie przeszło Twojemu psiakowi? Ciekawi mnie na czym ostatecznie "stanęło"? Quote
barbarasz49 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Moim zdaniem karma O'Canis biorąc pod uwagę dużą zawartość w niej ziemniaków,jest stanowczo za droga. Quote
Jacekzenek Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Również uważam że za droga, warto czytac skład przed zakupem bo producenci chcą nas wydymać a dokładniej nasze piseki na karmie ;/ Quote
Kozanka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Ale np jeleń z gryką nie ma ziemniaków,w o`canis każda puszka ma inny skład. Quote
Recommended Posts