toczkers Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Witam. Od kilku dni zauważyłam, że moja westka głęboko i ciężko oddycha. Tak jakby była cały czas zmęczona - po spacerze, przed też. Po małym ruchu też... Nie wiem co może być tego powodem, jak myślicie? Quote
msko Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='toczkers']Witam. Od kilku dni zauważyłam, że moja westka głęboko i ciężko oddycha. Tak jakby była cały czas zmęczona - po spacerze, przed też. Po małym ruchu też... Nie wiem co może być tego powodem, jak myślicie?[/QUOTE] Cześć, podejrzewam, że twoja suczka ma to samo, co mój piesek Dyzio tzn najprawdopodobniej zwłóknienie płuc -taka była diagnoza lekarza kardiologa psiego. My podajemy już od pół roku leki na rozszerzenie oskrzełi oraz robimy inhalacje 2x dziennie. Nic innego zrobić nie można. Podobno 10 % westów ma tę chorobę. Pozdrawiam msko Quote
Dink Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Najlepiej udać się do weterynarza, żeby zbadał sunię. Może powód jest mniej poważny i sunia wcale nie choruje, nie ma co zakładać że sunia jest chora na to samo Quote
Recommended Posts