Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=arial][SIZE=3]Wybieram się do Tulln (Austria) na CACIB 28 września i mam możliwość zabrania ze sobą i wystawienia małego lub średniego psa. Zgłoszenia do 25 sierpnia. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv. Tutaj link do wystawy [URL]http://www.oekv.at/ausstellungen/informationen-zu-den-einzelnen-ausstellungen/tulln.html[/URL][/SIZE][/FONT][/B]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nasze wyniki z Tulln:
Zgłoszono 12 basków, sedzia: henrik Soeborg/DK
[COLOR=#ff0000][B]Dadik (UPDATED JUBILEE DADDY Asiaczek FCI)[/B][/COLOR] - [COLOR=#800080][B]wybitnie obiecujacy[/B][/COLOR]; sędzia nie przyznawał lokat w kl. szczeniąt i teoretycznie na BIS Puppy powinnam pójśc z Dadikiem. Ale, moje kolano poczuło sie przez ostatnie kilka tygodni mocno przeciążone i wolałam zostawic moje siły na BOG... ale o tym za chwilę[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

[COLOR=#ff0000][B]Ofik (OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI)[/B][/COLOR] -[COLOR=#800080] bdb[/COLOR];

[COLOR=#ff0000][B]Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS)[/B][/COLOR] - [B][COLOR=#800080]DOSK.1/3, cac, cacib, bos,[SIZE=4] BOB!![/SIZE][/COLOR][/B]! [COLOR=#800080][B]ZWYCIĘZCA TULLN 2013, BUNDESSIEGER TULLN 2013!!!! [/B][/COLOR]
Na BOG było nas chyba ponad 25 zwierzątek i sędzia do pierwszej.... ósemki zdecydowanie wybrała duże i puchate: samojed, AM, SH, chow-chow i chyba walhund i cos jedszcze. Na golasy i pierwotniaczki nawet nie spojrzała na ringu honorowym, bo - na ringu przygotowawczym, to kazdego psa dokładnie pomacała, kazała pobiegac itp.

[COLOR=#ff0000][B]Torinka (TORNEY Asiaczek FCI) [/B][/COLOR]- [COLOR=#800080][B]dosk.1, CAJC, Naj. Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Tulln 2013 (BUNDESJUGENDSIEGER TULLN 2013).[/B][/COLOR]

Gdyby ktos chciał stawkę - mam katalog moge zrobić skan:)

Pzdr.

Posted

To i ja się pochwale z naszego 2 dniowego wystawiania się w Tulln. W pierwszy dzień na CACA Betreute Rassen zgłoszonych 5 kelpie. Sędzia P.Poduschka.
psy kl.championów[U][B] HE'S MY BELFAST Asocjacja [/B][/U]- [COLOR=#ff0000][B]ex.1, CAC, Sieger Tulln 2013, BOS[/B]
[/COLOR][COLOR=#000000] suczki kl.pośrednia[/COLOR] [U][B]RED DUBLIN Kelpiebrink[/B][/U] - [B][COLOR=#ff0000]ex.1, CAC, Sieger Tulln, BOB[/COLOR][/B]

drugi dzień wystawy, Bundesieger Tulln
sędzia M.Zidar
psy kl.championów [U][B]HE'S MY BELFAST Asocjacja -[/B][/U][COLOR=#ff0000][B] ex.1, CAC, res.CACIB - ukończył Championat Austrii[/B][/COLOR]
suczki kl.pośrednia [U][B]RED DUBLIN Kelpiebrink[/B][/U] -[B][COLOR=#ff0000]ex.1, CAC, CACIB Bundessiegern Tulln 2013, BOB[/COLOR][/B]

suczka moja wymiotła wszystko. Niestety na finały żaden dzień nie zostałyśmy...;/