eria Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=orange]proszę mi podać numer konta i dane do przelewu na Presta. Potrzebuję dla osoby która wylictowała moje ksiązki na bazarku.[/COLOR] Quote
madzia828 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='eria'][COLOR=orange]proszę mi podać numer konta i dane do przelewu na Presta. Potrzebuję dla osoby która wylictowała moje ksiązki na bazarku.[/COLOR][/quote] eria na 1 stronie jest konto na które mozna wpłacac kasę na Presta:loveu: Quote
sara_rokitnica Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 nom... strasznie ucichło... ech... :shake: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='sara_rokitnica']nom... strasznie ucichło... ech... :shake:[/quote] A przeciez Presto wciąż potrzebuje pomocy :-( i to bardzo.... Quote
sara_rokitnica Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 dokładnie... qrczę... co tu jeszcze robić?? :( Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 pokombinuje czy mam cos jeszcze na bazarek, bo ten , który wystawiłam w ogóle nie cieszy się zainteresowaniem :-( A kasa jest potrzebna na leki.... No i w razie co na hotelik :roll: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 kolejny bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7553171#post7553171[/URL] :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dzięki Mysia :loveu: a jak tam allegro cegiełkowe?? i w ogóle normalne allegro?? Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dzisiaj, albo jutro kupię kolejne opakowanie nivalinu dla Prestusia, bo to kończy się w sobotę :roll: Quote
Pianka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mysia doszły te pieniądze? [quote name='sara_rokitnica']dzięki Mysia :loveu: a jak tam allegro cegiełkowe?? i w ogóle normalne allegro??[/quote] Idzie cienko, jest zrobiona druga aukcja a tylko dwie osoby kupiły:-( PISAREK EWELINA -DLA PRESTA Z ALLEGRO OD TOMTHEONE - 10 zl ADEX IZABELA -dla Presta z allegro od ihoryza - 10 zl Wiecie ja jestem troche ciemna. Bo wy te bazarki robicie. Jak te wylicytowane rzeczy sie wysyła?:oops: I skąd wiecie ile wynosi koszt wysyłki?:oops: Quote
sara_rokitnica Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 pocztą :D a o koszt wysyłki też się można zapytać na poczcie :) Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Pianka']Mysia doszły te pieniądze? [/quote] Pianko kasa doszła, dzięki ;) Dzisiaj kupiłam kolejne opakowanie nivalinu, ale dzisiaj niestety drożej, bo nie mogłam iść do tej apteki co ostatnio :-( Quote
sara_rokitnica Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 trudno... ważne że jest... :) mam nadzieję że cegiełki jeszcze ruszą... tak jakoś żywiej... :p Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='sara_rokitnica']trudno... ważne że jest... :) mam nadzieję że cegiełki jeszcze ruszą... tak jakoś żywiej... :p[/quote] oby ruszyły :roll: a ja cały czas myślę co tu jescze wykombinować :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 też ciągle myślę i myślę ale coś mi nie wychodzi :P Quote
Mysia_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 to się bardziej staraj ;) A Ty Prestusiu zostań w górze :roll: Quote
Recommended Posts