roosi Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Znalazłam na tablica.pl ogłoszenie o szczennej suczce do oddania........ http://tablica.pl/oferta/oddam-pilnie-malutkiego-mieszanca-chihulaly-ID3hqPr.html Mix chihuahua z pinczerkiem, czytaj mały rudy kundelek. Suczka ma się oszczenić za ok. tydzień(!). Jej właścicielka napisała mi, że może u niej być dopóki nie znajdzie domu i że będzie wdzięczna za pomoc w znalezieniu domu. Suczka jest w Częstochowie. Może jest ktoś z Częstochowy lub okolic, kto mógłby pomóc. W tej chwili chyba najlepiej byłoby przekonać panią do sterylki aborcyjnej... (tylko za co ją zrobić?) Jeśli suka urodzi, oprócz niej, będą szukać domu maluchy. Poza tym ogłoszenia, informacje o ewentualnych chętnych na psa. Tylko na spokojnie, żeby suczka nie poszła na zmarnowanie... Suczkę podobno pokrył sznaucer; nie wiem, jakiej wielkości. Nie wiem, czy poród jest dla tej suni bezpieczny. Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna też za namiary do kogoś aktywnego w psich adopcjach w tamtych stronach. Gdyby pani zdecydowała się jednak oddać psa komuś z Częstochowy (okolic), deklaruję 50 zł na sterylkę. Poza tym mam dla niej miejsce w hoteliku dla psów. Proszę o pomoc (ja jestem z Krakowa)! Quote
ChElSeA2010 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 szkoda że z opisu wynika" suczka jest w ciąży z psem sznaucerem, dzieci po nich zawsze wychodzą śliczne, jeśli ktoś pomoże mi i weżnie suczkę do siebie i da jej kochający dom to będę bardzo wdzięczna za pomoc" czyli nie pierwszy raz suczka jest w ciąży z tym psem:shake: Quote
wellington Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Czy sterylka aborcyjna nie jest brana pod uwage ? Ew. bylby dla suni dom w Krakowie - musze sprawdzic czy jeszcze aktualne. Na tablicy.pl.oferta nie wyswietla sie zdjecie, a to jest podstawa ! Edited July 23, 2013 by wellington Quote
roosi Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Przepraszam, są dwa wątki. Tu cytuję dzisiejszy mail od właścicielki psa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245577-mała-szczenna-sunia-do-oddania-proszę-o-pomoc Ja mam zdjęcie tej suczki, ale nie wiem, czy tu wstawiać (bo to jednak konspira). Quote
Recommended Posts