Yedienia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Witajcie! Jestem tu nowa, ale to szczegół :D Mianowicie mam pytanie odnośnie szelek. Zamówiłam Fadowi - szelki (Fado to mój psiak-labrador). Szelki norweskie dokładnie takie: [IMG]http://4.bp.blogspot.com/-X5KkwIpIV9s/UeT0w8gwyAI/AAAAAAAACek/nmfHMUOgDZc/s640/DSC07637_zpsb5c1f74b.jpg[/IMG] (to te po prawej jako czwarty obrazek licząc od lewej do prawej, od góry.) I mam pytanie odnośnie zatrzasku, Czy będzie trwały? Fado potrafi nieźle pociągnąć, a boję się że szelki mogą się odpiąć. Zamówiłam z DogStyle. Quote
kamałoli Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Mam taki sam problem, ale myślę, że jak dopasowałaś odpowiedni rozmiar to będą OK. Z czego jest zrobiony zatrzask ? :) Quote
pinczerek2803 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Jaką szerokość szelek norweskich( 2 cm czy 2,5 cm) dla pinczera mini ( waży 4,5 kg)? Tak przy okazji jaki kolor najbardziej pasowałby do mahoniowej sierści? Quote
Recommended Posts