Harpagon Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam wszystkich :lol: CZY KTOKOLWIEK WYBIERA SIĘ JUTRO DO JELENIEJ GÓRY ??? :nerwy: Quote
agastaffbull Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja jeździłam tam co roku (2 lata temu nawet spotkałyśmy się tam, może pamiętasz), mam do Jeleniej rzut beretem, ale niestety w tym roku nie udało mi się zgłosić tam psa...:placz: Ale czekam na Twoją relację! A jeszcze gdybyś fotki wstawiła, to byłoby suuuuper! Pozdrawiam i czekam niecierpliwie!:lol: Quote
blaira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 mi jednynie narazie wiadomo ze zglosozne zostaly; Staffordshire Bull Terrier, pies, młodzieży - ASPEN Staff-Star (FCI) Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - DARK CHOCOLATE Berserker Staffordshire Bull Terrier, pies, otwarta - ADA od Lhoteckeho Potoka Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - VECTRA Buldożer Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - X FACTOR DARK QUEEN Port Erin Staffordshire Bull Terrier, suka, młodzieży - VENA Buldożer Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - SENIORA Senator Staffordshire Bull Terrier, suka, pośrednia - BELLA-BLUE BELL Harpagon Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - AMALKA od Lhoteckeho Staffordshire Bull Terrier, suka, otwarta - DEMI MOORE Alikana Quote
staff-ka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 - dostałam INFO ( slicznie dziekuję ) iż : pies, młodzieży - ASPEN Staff-Star (FCI) Zw.Mł.NJwR,BOB !!!! Harpagon..serdeczne GRATULACJE !!!!! :cool1::cool1: Czekamy na króciutka relacje :cool3: Quote
Asztir Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Brawa dla Aspena!!! Mówiłam na wystawie ostatnio, że fajny z niego psiak :D A Pańcia się tak martwiła ;) Gratulacje również dla wszystkich innych zwycięzców o których jeszcze nie wiemy ;) I oczywiście podpisuje się pod Staff-Ką - chcemy fotorelacje! :loveu: Quote
Harpagon Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 DZIĘKUJEMY ZA MIŁE SŁOWA I GRATULACJE !!!;) [SIZE=3]A TUTAJ WYNIKI: PSY KL.MŁODZIEŻY- ASPEN STAFF-STAR ZW.MŁ.,NJwR,BOB :multi: :multi: :multi: KL.OTWARTA : 1. ADA OD LHOTECKEHO POTOKA SUKI KL.MŁODZIEŻY : 1. VECTRA BULDOŻER ZW.MŁ., 2. X FACTOR DARK QUEEN PORT ERIN 3. VENA BULDOŻER KL.POŚREDNIA : 1. BELLA BLUE BELL HARPAGON- CWC :multi: 2. SENIORA SENATOR KL.OTWARTA : 1. DEMI MOORE ALIKANA- CWC, NSwR 2.AMALKA OD LHOTECKEHO POTOKA PRZEPRASZAM JAK COŚ POMINĘŁAM, ALE DZISIAJ TO JUZ PADAM Z NÓG :sleeping: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :laola: Quote
hun Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 G R A T U L A C J E dla zwycięzców:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Kinga :klacz: :klacz: :klacz: za udany debiut Brawa dla wszystkich wystawców -:multi: :multi: :multi: Family Buldożer Quote
Patka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wielkie gratulacje tak oglądam foty i super teren wystawowy taki piknikowo - leśny :) Quote
Harpagon Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 WYSTAWA W BARDZO MIŁEJ ATMOSFERZE, PRZYJEMNIE, PIĘKNY TEREN, Z TYŁU ZA RINGAMI STAW PO KTÓRYM PŁYWAŁY ŁABĘDZIE, OGÓLNIE FAJNIE, POLECAM WYJAZDY DO JELENIEJ !!! I jeszcze kilka fotek z ringu głównego ;) Quote
Recommended Posts