AgaGP Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Dziś na forum pojawił się wpis: Od 28 czerwca 2013 pod naszą opieką jest kolejny berneńczyk - na imię ma Lord... Lord ma szczęście, że jego pani zadała sobie dużo trudu by dowiedzieć się jak pomagamy. Mamy dla naszych podopiecznych miejsce w naszych domach - nie w kojcach, nie w szopach, nie piwnicach. Miejsce w naszych rodzinach, wśród dzieci i psów rezydentów. Tu Maksiu http://www.pasterzeforum.pl/index.php?board=4.80 -najwaleczniejszy z walecznych- mówi: "Jeśli ten szlachcic nie okaże pokory to ja mu pokażę gdzie raki zimują! Mogę ?" Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 609741026 [SIZE=3]Informacja na temat Fundacji i ogólnych warunków adopcji: 666 718 250 Agnieszka ================================================== =========== Wszyscy, którym nieobojętne są jego dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem"darowizna na Lorda". Edited August 13, 2013 by AgaGP Quote
AgaGP Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Najnowsze informacje od ElzyMilicz: Lulek jak widać 'lepi się' wzorcowo do ludzi. Nie zaczepia psów w niecnych zamiarach, a prowokowany woli ustąpić pola. Okazał się berneńskim samcem, który raczej nie ma głupich pomysłów a przy tym jest bardzo czuły na sygnały przekazywane przez opiekuna. Nie oddala się samodzielnie. Nie interesuje go wskakiwanie do basenu, choć wcale nie boi się wody- to bardzo dobrze o nim świadczy. Quote
ktiger Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 na pierwszej fotce widać, jak chłopak lubi się narażać :razz: Quote
ktiger Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Bigonio napisał(a):nieee on chciał tylko się bliżej zapoznać :D takie amory do szefowej :evil_lol: Quote
Bigonio Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 no spodobała mu się ;) szefowa nie jest taka zła :P Quote
ktiger Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Bigonio napisał(a):no spodobała mu się ;) szefowa nie jest taka zła :P ja nie mówię, że jest zła, ale dyscyplina to podstawa! Quote
KasiaT Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Miałam cichą nadzieję,że jak tu zajrzę po urlopie,to Lord będzie miał już swój domek............ Quote
ktiger Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 KasiaT napisał(a):Zaglądam do słodziaka słodki i przytulaśny! Quote
KasiaT Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Mam nadzieję,że w niedługim czasie do Lorda uśmiechnie sie los w postaci nowego ,kochającego domku-trzymam mocno za to kciuki Quote
Recommended Posts