Jump to content
Dogomania

Czy spotkali się Państwo z produktami firmy APL?  

7 members have voted

1. 1. Czy spotkali się Państwo z produktami firmy APL?

• Tak, spotkałam/em się i jestem zadowolona/ny z produktów tej firmy.
      2
    • Nie, nigdy wcześniej się nie spotkałam/em z produktami tej firmy.
      5
    • Tak, spotkałam/em się, lecz nie jestem zadowolona/ny z produktów tej firmy.
      0
    • Tak, spotkałam/em się, lecz nie mam zdania.
      0

Recommended Posts

Posted

Szanowni Państwo.

Chcielibyśmy przedstawić Państwu naszą markę:[B] Animal Pharmaceutical Laboratories.[/B]

Jesteśmy polskim producentem karm dietetycznych i bytowych oraz suplementów w płynie na różne schorzenia dla małych zwierząt: psów, kotów oraz
egzotyki.

Powstaliśmy w odpowiedzi na potrzeby rynku, który jest w tym momencie zdominowany przez zachodnie firmy o charakterze korporacyjnym.

Na rynku polskim istniejemy od trzech lat. Wcześniej działaliśmy za granicą, gdzie odbywały się badania i powstały receptury naszych produktów.

Ideę działalności naszej Firmy wyrażamy w dwóch słowach: [FONT=&amp][B][I]zdrowie i szczęście (health&hapiness)[/I][/B].[/FONT]

[FONT=&amp]
Nasze produkty dzielą się na dwie grupy:[/FONT]

[FONT=&amp]-Produkty dla weterynarzy- [U]Vet Line[/U] (suplementy, karmy dietetyczne mokre i suche )[/FONT]

[FONT=&amp]-Produkty dla hodowców i właścicieli zwierząt- [U]Home Line[/U] (suplementy, karmy bytowe mokre i suche)[/FONT]

[FONT=&amp]
Współpracujemy już z wieloma gabinetami weterynaryjnymi i lecznicami w całej Polsce.[/FONT]

[FONT=&amp]W tym momencie otwarcie wychodzimy naprzeciw Państwa.[/FONT]

[FONT=&amp]
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej i zapoznania się z Firmą. [/FONT]

[I][FONT=&amp]Prosimy o komentarz. Co Państwo myślą na temat produktów? Czy spotkali się już Państwo z marką APL?[/FONT]
[FONT=&amp]Co możemy zmienić, ulepszyć? Jakie produkty jeszcze wprowadzić? Czego Państwu brakuje na rynku?[/FONT]

[FONT=&amp]Każda uwaga, każda opinia i sugestia jest dla nas na wagę złota. Pragniemy razem z Państwem budować naszą markę i rozwijać się we właściwym kierunku. Kierunku, który nieustannie będzie zgodny z naszą ideą: health&hapiness. [/FONT]

[FONT=&amp]Dziękujemy z góry za wszelkie opinie. [/FONT]
[/I]
[FONT=&amp]
Pozdrawiamy,[/FONT]

[FONT=&amp]Zespół APL[/FONT]

[FONT=&amp]health&hapiness[/FONT]

[FONT=&amp]
kontakt[/FONT]

[FONT=&amp]tel: 512 018 135[/FONT]

[FONT=&amp][email protected] [/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Koszmaria']tak,moje świnki miały B complex +,musimy nabyć znowu:)[/QUOTE]

Dziękuję za odpowiedź na forum i tak miłego maila. To dowód dla nas, że idziemy w dobrym kierunku.
B complex + dla świnek jak najbardziej wskazany. Nie tylko poprawia stan okrywy włosowej, ale również stabilizuje układ nerwowy i aktywizuje przemianę materii. Taki typowy nasz produkt na okrywę włosową, skórę i np. ropiejące oczy to APL hair&skin exotica, ale B complex + jak najbardziej się do tego nadaje również.

Do tej pory można było kupić nasze produkty tylko w gabinetach, natomiast teraz wychodzimy do klientów detalicznych. W lipcu startuje nasz firmowy sklep internetowy, nasze produkty również będziemy wystawiać na Allegro.
Zapraszam również na nasz fanpage, jeśli ma Pani konto na Facebooku. Organizujemy ciekawe konkursy i można podyskutować na tematy związane z pupilami. Do jutra np. trwa konkurs- do wygrania Omega vit, czyli bomba witaminowa, również dla zwierzątek egzotycznych.

Jeśli będzie Pani miała jakiekolwiek pytania, proszę śmiało pisać.

Nasze produkty są ogólnie chwalone, cieszymy sie z tego.

Pozdrawiam,
Paulina Moszczyńska

[FONT=&amp]tel: 512 018 135[/FONT]

[FONT=&amp][email protected][/FONT]

Edited by APLhealth
Posted (edited)

Słyszałam dobre opinie od weterynarza. Widziałam w sklepach internetowych karmy mokre, które mają już duże wzięcie i aż pokuszę się o branie udziału w waszych konkursach.
Dopiero teraz, na stronie internetowej dostrzegłam, że posiadacie karmy suche, bytowe dla psów, ale nie mam pojęcia, gdzie można je dostać.
Jakie suplementy i witaminy z waszej oferty można podawać aktywnej, długowłosej suczce przed i po zabiegu sterylizacji?

Dotychczas stosowałam tylko witaminy, wzmacniające. Mam bardzo aktywnego psa :P

Edited by knypasek
Posted

Witam serdecznie,

Sucha karma APL będzie prawdopodobnie produkowana pod koniec lipca. W tej chwili trwają prace przygotowawcze linii produkcyjnej. Mamy już dokładną specyfikację. Opisy na stronie zostaną w najbliższym czasie uściślone, tak jak jest to w przypadku karmy mokrej. Proszę się tymi opisami nie sugerować, ponieważ jest to specyfikacja "robocza". Została wprowadzona testowo na prośbę naszych klientów- lekarzy weterynarii. Jako, że bazujemy na ich opinii, chcieliśmy sprawdzić, co tak na prawdę w karmie jest najważniejsze.

Na ten moment produkujemy: suplementy i karmy mokre bytowe oraz mokre dietetyczne.

Dla psów po zabiegu sterylizacji polecam nasza specjalistyczną karmę dietetyczną: APL Sterilised. Tą karmę jednak można zakupić tylko u lekarza weterynarii. Jeśli pies nie ma żadnych konkretnych objawów związanych ze sterylizacją, nie trzeba stosować takiej diety.

Jeśli suczka jest aktywna, podejrzewam, że nie ma problemu z otyłością. :)
Polecam karmę mokrą APL Regeneration dla aktywnych psów. Na okrywę włosową: APL hair&skin, bądź po prostu nasz flagowy produkt: Omega-vit- dawka zdrowia i energii poprawiająca ogólne samopoczucie zwierzęcia i jego wygląd.

Produkty Home Line można zamówić bezpośrednio u nas mailowo. W lipcu startuje nasz firmowy sklep internetowy. Proszę również szukać na Allegro. :)

Pozdrawiam,
Paulina Moszczyńska

[FONT=&amp][email protected][/FONT]