amacariel Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Witam ciepło, chyba przegapiłam Twoje urodziny - tak więc wszystkiego najlepszego! :) Kiedy kontrola kolejna? :) Quote
madziorek86_ Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 amacariel napisał(a):Witam ciepło, chyba przegapiłam Twoje urodziny - tak więc wszystkiego najlepszego! :) Kiedy kontrola kolejna? :) Dziękuję :) Kontrola już przy zdjęciu szwów ok 2-3 lipca jeśli nic się nie zmieni będzie w Krk w nowym domu. Quote
madziorek86_ Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Pani z Krk, do której mąż miał jutro zawozić Sodę nagle zamilkła - od miesiąca dzwoniła, pytała kiedy, jak się czuje po zabiegu, czy mógłby ją w ten weekend zabrać... Do wczoraj miała dać znać czy faktycznie wszystko ma być tak jak ustaliłyśmy, i co? NIC. Mam nadzieję, że zgubiła tel czy coś w tym rodzaju, chociaż szczerze wątpię. Z drugiej jeśli się faktycznie rozmyśliła to lepiej teraz niż dwa dni po wspólnym mieszkaniu z psem :/ Quote
amacariel Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 zadzwon do niej jutro, albo podaj nr to ja zadzwonie co i jak Quote
madziorek86_ Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 amacariel napisał(a):zadzwon do niej jutro, albo podaj nr to ja zadzwonie co i jak Spoko, zadzwoniła ok 19 - sprzepraszała się, że nie wcześniej, ale miała ciężki dzień w pracy itp - wyjazd jutro aktualny, więc trzymamy kciuki :) Quote
amacariel Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 ooo fajnie :) mozliwa wizyta poadopcyjna? :) Quote
madziorek86_ Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 amacariel napisał(a):ooo fajnie :) mozliwa wizyta poadopcyjna? :) Możliwa i myślę, że złożę ją osobiście, bo jeszcze nie pojechała a już tęsknię za "baryłą" :D Quote
amacariel Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 ja moge w kazdej chwili podjechac do krk ;) Quote
madziorek86_ Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 amacariel napisał(a):ja moge w kazdej chwili podjechac do krk ;) Dobrze wiedzieć :) Quote
Recommended Posts