Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto wieści z wczoraj od Camary:

Rubi obudzona, nie wymiotuje, nie piszczy a nawet już się upominała o jedzenie
Zrobiła siusiu (na trawkę, a jakże!) wenflon sama sobie usunęła

Posted

Oto co Camara napisała wczoraj na forum:

Rubisia czuje się doskonale, ma ogromny apetyt na jedzenie, zabawę i bieganie. Dostaje wieczornej głupawki i biega jak szalona wokół domu z kaczką w mordzie Piszczącą gumową kaczką, żeby ktoś nie pomyślał inaczej W domu bardzo grzeczna!
Z psami radzi sobie super, znacznie gorzej z ludźmi.

Z osobami, z którymi widuje się często, nie ma problemu, jest otwarta, cieszy się i zaczepia do zabawy, nie boi się miotły, odkurzacza, kosiarki, głośniej rozmowy, szybkich ruchów.. ale na widok obcego ogarnia ją panika.
Jeżeli jest na smyczy - na spacerach - a na drugim końcu smyczy jest osoba, której ufa, jest dobrze. Idzie spokojnie, nie boi się samochodów, rowerów - w zasadzie niczego. Ale bez smyczy... obawiam się, że w ciągu sekundy zwiałaby i widziałabym tylko biały koniec ogona w odległości wielu kilometrów. Żeby ją przekonać do siebie trzeba się postarać...

Posted

Wieści z dziś od Camary:

Wydawało[FONT=verdana] mi się, że po kąpieli całkiem porządnie wyczesałam Pandzie[/FONT]
[FONT=verdana]ale prawda jest taka, że mi się [/FONT]wydawało[FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]Trzeci wieczór z kolei spędzamy tak:[/FONT]

[FONT=verdana]Ta część bez głowy i ogona rośnie... rośnie... [/FONT]
[FONT=verdana]Rubi właściwa jakby maleje... a futra do wyczesania jakby nie ubywało [/FONT]
[FONT=verdana]Na całe szczęście pacjent jest wyjątkowo cierpliwy, pod koniec sesji nie mogę jej dobudzić [/FONT]