panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 umrę tam!!!!!!!! Ale wiecie co? To jest fajne! Bo bardziej stresuję się Marysią niż samym moim występem z Franką, więc jest już duży plus :loveu: Jak tylko zobaczę te wszystkie psy, wejdę na ring, to padnę jak sznita:evil_lol: Boże czemu to takie stresujące heheheh Quote
marymek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='panienkabubu']umrę tam!!!!!!!! Ale wiecie co? To jest fajne! Bo bardziej stresuję się Marysią niż samym moim występem z Franką, więc jest już duży plus :loveu: Jak tylko zobaczę te wszystkie psy, wejdę na ring, to padnę jak sznita:evil_lol: Boże czemu to takie stresujące heheheh[/quote] Kasia, ja Cie kocham :loveu: Całym mój stres przechodzi na Ciebie :multi: A tak serio to weź wyluzuj, odpręż się, wy dostaniecie nominacje, ja Zw.Dnia, i razem pojedziemy do Anglii :loveu: [quote] Heeej :loveu: a ja będę Wam kibicować :smile: będzie dobrze!!! :smile:[/quote]Cześć Basia :) Mam nadzieję że przyjdziesz pod ring główny :loveu: Karola się wybiera? :evil_lol: [quote] To przyjdę was odwiedzić, ale w sobotę, bo w niedzielę jestem sekretarzem ;-) Kasiu, nie stresuj się tak ;-) Będzie dobrze :loveu:[/quote]No to czekamy Iza, musimy się wreszcie poznać :loveu: [quote]My będziemy :evil_lol:[/quote]Dorka od której będziesz? :evil_lol: Quote
marymek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Martinee']cześć wielkoludzie :):):)[/quote] Wielkolud właśnie śpi w przedpokoju, tak głośno chrapie że zagłusza moje myśli :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Marysia oby:watpliwy: My i tak przegramy, cała nadzieja w Was :) Quote
marymek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='panienkabubu']Marysia oby:watpliwy: My i tak przegramy, cała nadzieja w Was :)[/quote] Twoje optymistyczne spojrzenie na świat :lol: Będzie dobrze i u was i u nas :) :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='marymek']Twoje optymistyczne spojrzenie na świat :lol: Będzie dobrze i u was i u nas :) :loveu:[/QUOTE] Jasne :mdleje: Quote
Dorkaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='marymek']Dorka od której będziesz? :evil_lol:[/quote] Jak wstanę :diabloti: :evil_lol: Po południu :evil_lol: O której się wogóle wszystko zaczyna :cool3:? Tak mniej więcej. W wątku Basi piszesz, że cie głodzilla fotkowa napada a tu pustki :mad: Quote
aleb Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Dorkaa']Jak wstanę :diabloti: :evil_lol: Po południu :evil_lol: [B] O której się wogóle wszystko zaczyna :cool3:? Tak mniej więcej.[/B] W wątku Basi piszesz, że cie głodzilla fotkowa napada a tu pustki :mad:[/quote] Wystawa zaczyna się od 10 ;) Quote
marymek Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dorka - tylko tak co podejdziesz :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Marysia - JAK TAM???????????? :mdleje: Quote
marymek Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Jakoś leci, kurcze rano mnie dopadł stres przedwystawowy :mdleje: Zaczęły mi w głowie kłębić się pytania, gdyby nie to Kasiu że gospodarzem na ringu jesteś, to pewnie co chwilkę miałabyś sms'a od mnie :mdleje: A jak tam Frania? ja wiem że to galeria rolfka, ale co tam :eviltong: Rolfik się nie obrazi za OT u niego w fb. :) Quote
Tepes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Blue]Dawać tu zdjęcia Rolfowatego potwora:)[/COLOR] Quote
marymek Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Zdjęcia rolfka będą dopiero po katowickiej wystawie. ;) Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Marysia - wszystko będzie dobrze!!!! Wiem, że my jutro nie wygramy, ale Wy musicie dać z siebie wszystko!!! Z Franią niby ok. Póki leki dzialają, zobaczymy co będzie wieczorkiem :( Quote
marymek Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 mam nadzieję że do jutra ta opuchlizna zejdzie. Ja trzymam kciuki za was, wy za mnie, musi być OK :multi: Quote
Dorkaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Te, a może ty podejdziesz :evil_lol: Będę na lodowisku od rana, 10:15 przy bernardynach jakby co :evil_lol: Quote
marymek Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Dorkaa']Te, a może ty podejdziesz :evil_lol: Będę na lodowisku od rana, 10:15 przy bernardynach jakby co :evil_lol:[/quote] Dorka, stres mnie dopadł :mdleje: Ciąg mnie za rękawek, jeśli nie zwrócę uwagi to mnie do Rybola odwieźcie, a jeśli zwróce to pogadamy :) [quote] I was również odwiedzę :smile:[/quote]Będzie nam miło :loveu: Tylko się Iza przedstaw, bo niezbyt Cię kojarze ;) [QUOTE] I ja też:diabloti:[/quote] Ciebie to nawet w ciemności rozpoznam :evil_lol: No to do zoba w Kato :loveu: Kciuki trzymać, bo mi się ręce trzęsą :lol: Quote
malgooska Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 i ja też trzymam kciuki :bigok::thumbs::kciuki: powodzenia i czekamy na relacje ;) Quote
Rahl Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czekamy, czekamy:multi:,[SIZE=1] i ja z Bardem do galerii zapraszamy :evil_lol::diabloti:[/SIZE] Quote
Recommended Posts