Reniuśka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) Do oddania śliczna sunia śnieżnobiała (ok. 5 m-cy),szorstkowłosa. Bardzo lubi towarzystwo innych psów i ludzi. Prawdopodobnie została podrzucona pod mój dom a może komuś zginęła. Suczka to biały, mały terier, będzie mała. Jest czyściutka, wykąpana. Mam już trzy psy i dlatego szukam dla niej DOMU. Szczeniaczek jest wesoły i bardzo lgnie do ludzi. Jest wielkości yorka. W tej chwili od wczoraj jest w ok. Pierzchnicy tel. 502 512 974 Edited May 21, 2013 by Reniuśka Quote
eliza_sk Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Witam, w jaki sposób szukacie jej domu ? Sunia może był łatwym kąskiem dla pseudo. Trzeba być szczególnie ostrożnym, wydać na umowę z obowiązkiem sterylki, zweryfikować dom. Czy są jakieś zdjęcia i opis psa ? Poradzicie sobie z tym, aby nie dać się oszukać jakiemuś ciulowi z chęcią zysku na ustach ? Quote
Reniuśka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Szukamy jej domu wszystkimi dostępnymi środkami-znajomi,facebook,ogłoszenia. ale zero doświadczenia w adopcjach. Chcę żeby trafiła w bardzo dobre ręce! Quote
eliza_sk Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='Reniuśka']Szukamy jej domu wszystkimi dostępnymi środkami-znajomi,facebook,ogłoszenia. ale zero doświadczenia w adopcjach. Chcę żeby trafiła w bardzo dobre ręce! Przyślij materiały do ogłoszeń na maila [email protected] Jeśli nie czujesz się na siłach, mogę na swój telefon weryfikować chętnych. Quote
Reniuśka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Zamieściłam ogłoszenie na tablica.pl i na dogomanii jak widzisz. Czekam na jakiś odzew. Podaj jakiś namiar na siebie to w razie wątpliwości zadzwonię. Albo daj proszę jakieś wskazówki bo też nie chcę żeby trafiła do jakiegoś zwyrodnialca ! Pozdrawiam - Renata Quote
eliza_sk Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 www.obrona-zwierzat.pl - tam wszelkie namiary Ogłoszenie na dogo bez zdjęcia jest, tablicy nie widziałam. W razie wątpliwości dzwoń pod nr ze strony, jeśli nie odbieram - napisz smsa. Quote
Reniuśka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 jest już zdjęcie! dzięki - będę w kontakcie Quote
Recommended Posts