Atoninka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Witamy serdecznie! :) Jestem na forum już od jakiegoś czasu, ale się nie udzielam. Właściwie to zapomniałam o tym koncie :shake: :shake: :shake: I jeszcze nie bardzo obczaiłam co i jak tutaj :) Postanowiłam zacząć od galerii i przedstawienia się. Ja nazywam się Ania, jestem właścicielką 4-letniego kundla Mikusia (dokładniej to za 3 dni kończy 4 lata :) ) oraz 2 króliczków- jeden ze sklepu zoologicznego a drugi adoptowany dzięki Stowarzyszeniu Pomocy Królikom :) Nazywają się Tola- to ta starsza, brązowo-biała, ma 2 lata i Skalar (zwana Skalcią)- czarno-biała, ma 4 miesiące :) Miki i króliki się bardzo lubią, chociaż młodsza trochę się go boi. Ale (co widać na zdjęciach) Tola bardzo go lubi i razem się bawią :) Zimowe zdjęcia są z 2010 roku, ale są prześliczne :D Więc musiałam je wstawić :) Za to te na dworze są wczorajsze, jeszcze ciepłe :lol: Mam również pytanie :) Gdzie mogę znaleźć jakąś fajną stronkę z konkursami o tematyce psiej? :) Z kumplem z sąsiedztwa :D :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy!:multi: Quote
zaba14 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Witam na forum :) Moj poprzedni psiak tez nazywal sie Mikus :) Quote
Atoninka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Tak psiurek wyglądał jako 4-miesięczny szczeniak :) Trochę tych zdjęć jest, mam nadzieję że nie za dużo? :( Tu wyszedł... dziwnie :o Quote
Atoninka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Kochał tego gumowego kapcia... miał w środku piszczałkę, uwielbiał go! :D Quote
Atoninka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Nie mam pojęcia, co on tu żarł, ale chyba coś czego nie powinien... Quote
Recommended Posts