szalej Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [FONT=Helvetica]Miasto - City, Date - Date[/FONT] [/HR][FONT=Helvetica]Radom, 19.05.2013 r. [TABLE] [TR="bgcolor: #A7C823"] [TD]CENY ZGŁOSZEŃ[/TD] [TD]I TERMIN do 28.04.2013[/TD] [TD]II TERMIN ostateczny do 10.05.2013 godz. 12.00[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #B1CB7D"] [TD]Pierwszy pies:[/TD] [TD]90 PLN / 25 EUR[/TD] [TD]100 PLN / 30 EUR[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #A7C823"] [TD]Następne[/TD] [TD]80 PLN / 20 EUR[/TD] [TD]90 PLN / 25 EUR[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #B1CB7D"] [TD]Klasa baby, szczeniat i int.ch.[/TD] [TD]40 PLN / 10 EUR[/TD] [TD="align: center"]50 PLN / 25 EUR[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #A7C823"] [TD]Klasa weteranów i rasy polskie[/TD] [TD="colspan: 2"]1,50 PLN[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #B1CB7D"] [TD]Konkurencje hodowlane[/TD] [TD="colspan: 2, align: center"]25 PLN[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #A7C823"] [TD]Konkurencja - Młody Prezenter[/TD] [TD="colspan: 2"]25 PLN[/TD] [/TR] [/TABLE] Opłata po 10.05.2013 r. oraz w dniu wystawy: 140 PLN / 40 EUR (za każdego psa bez względu na klasę wystawową). Wystawcy z zagranicy stawka w Euro Termin nadsyłania zgłoszeń - Deadline [/HR]10.05.2013, godz. 12.00 Proponowana obsada sędziowska [/HR]Gr. I 1. Czempas – Chowaniec Bożena 2. Domańska Joanna - ON Gr. II 1. Mroczko Robert - Cane Corso, , szwajcarskie psy pasterskie, bernardyn krótkowłosy i długowłosy, leonberger, mastiff tybetański i hiszpański, owczarek kaukaski i środkowoazjatycki 2. Kiełkiewicz Joanna - pozostałe rasy 3. Rogowska Anna - bokser, nowofundland, tosa inu, shar-pei 4. Chmiel Bogusław – sznaucery, pinczery, czarny terier rosyjski, Gr. III 1. Turecka Katarzyna- pozostałe rasy 2. Kowalska – Malitka Bożena- yorkshire terrier Gr. IV 1. Osak Paweł Gr. V 1. Szutkiewicz Andrzej Gr. VI 1. Caprari Małgorzata Gr. VII 1. Winiarska Anna Gr. VIII 1. Lorenc Małgorzata - Labrador retriver, golden retriver, cocker spaniel angielski i amerykański 2. Kowalska – Malitka Bożena - pozostałe rasy Gr. IX 1. Viva Maria Soleckyj Szpunar - shih tzu, chichuhua długowłose i krótkowłose, bolończyk, hawańczyk, coton de tulear, gryfoniki, rosyjski toy, terier tybetański, Brabantczyk, lwi piesek 2. Zakrzewska Małgorzata - cavalier king Charles spaniel, maltańczyk, pudle, japoński chin, spaniel kontynentalny papillon, spaniel tybetański, Lhasa apso, Bichon Frise, pekińczyk, chiński grzywacz 3. Anna Rogowska – buldogi francuskie, mopsy, boston terier Gr. X 1. Lorenc Małgorzata Młody prezenter: Viva Maria Soleckyj Szpunar Czy ktoś się wybiera? :) [/FONT] Quote
killerek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Handling ! Ja będę :) Służę pomocą przy prezentacji pupili :) Edited April 20, 2013 by killerek literówka Quote
Guciek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ja jestem obrażona na swój oddział za parking w zeszłym roku, gdzie straciłam prawie godzinę - byłam 2 do wjazdu i rzekli, że miejsc brak, proszę cofać - za nami sznurek do samej ulicy, przez co weszliśmy na ring jak wybrano BOBa... No i myślę, czy by nie wystartować w tym roku z suczką dla przypomnienia jej co i jak, chociaż nadal jestem obrażona :lol: ale już będę pamiętać, żeby parkować pod BILLą, 200m od wystawy... Quote
Agonia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Studio MADE FOR ANIMALS - https://www.facebook.com/pages/Made-...91259?refid=12 zaprasza na sesje zdjęciowe z ringu i poza :smile: Quote
owczarek'ab Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jedzie ktoś może z Warszawy na tę wystawę? :) Koleżanka szuka transportu, dorzuca się do kosztów. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jak mi wsystko się dobrze złoży, to dzisiaj zglaszam psy na wystawe. A jak nie - to jutro. Ale decyzja zapadła - jedziemy:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Czy ktoś zgłaszał przez radomski formularz on-line? Chce zgłosic 2 suczki w klasie baby a formularz ?wymusza? na mnie podanie nr rodowodu... wiadomo, że takiego rodowodu nie mam, mam tylko nr rejestracyjny. Wpisałam w przygotowaniu - ale tez nie przyjmuje. oddział radomski czynny tylko we wtorki i czwartki, nie mam się z kim skonsultowac. co robić? pzdr. Quote
pati851 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 czy ktos będzie z Katowic? Poszukujemy takiej osoby, aby mogła zabrać z Radomia karme dla bezdomniaków. Quote
ENDRIUTRACKER Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 wolne miejsca w busiku ...do Radomia .:cool1: Quote
Marchewkowy Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Radom wysyła jakieś potwierdzenia zgłoszeń na email? Bo zgłosiłam wyświetliło się że formularz prawidłowo wysłany czy coś w tym stylu ale na maila nic nie dostałam na razie Quote
Asiaczek Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 ENDRIUTRACKER napisał(a):wolne miejsca w busiku ...do Radomia .:cool1: Tym razem jade ze znajomymi ich samochodem:) Normalnie, to bym skorzystała:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Riven']Szukam transportu z warszawy Ja + 1 pies (Aussie) ENDRIUTRACKER DołączyłFeb 2011PrzeglądaWARSZAWAPosty232 [h=2][/h] wolne miejsca w busiku ...do Radomia .:cool1: [email protected] wygodny busik - tel. 603-794-437 doświadczony kierowca gg 44-11-41-87 Pozdrawiam ... Pzdr. Quote
killerek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Będzie ktoś przejeżdżał przez Tomaszów Mazowiecki albo Piotrków Trybunalski ? Quote
Agonia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [h=5]Miło nam poinformować, że "MADE FOR ANIMALS - profesjonale sesje zdjęciowe & web design" 19.05.2013r będzie obecne na KRAJOWEJ WYSTAWIE PSÓW RASOWYCH W RADOMIU - zainteresowanych sesją dla swojego zwierzaka z ringu & poza ringiem zapraszamy do kontaktu! [/h] Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 My zainteresowani :) Mam nadzieję że uda nam się zgrać czasowo :) Quote
Carlia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Czy dostaliście potwierdzenie przyjęcia? W niedziele wystawa a ja nic nie mam w skrzynce Quote
Marchewkowy Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 wysyłają na maila a odbiór numerków na ringu Quote
Asiaczek Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Marchewkowy']wysyłają na maila a odbiór numerków na ringu Ja juz dostałam maile z potwierdzeniami; znajomi - tez. Na potwierdzeniach jest napisane, że trzeba miec przy sobie potw. wpłaty + legitymację z opłacona składka + wydrukowanego maila + paszport/ks.zdrowia z aktualna wscieklizną. Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Asiaczku niezmiernie się cieszę że się spotkamy na wystawię :) Quote
Agasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ooooo Asiaczki jedziecie - super! Mała wystawa to i mam nadzieje, ze i czasu do pogadania troche sie znajdzie! Do zobaczenia! :) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Marchewkowy napisał(a):Asiaczku niezmiernie się cieszę że się spotkamy na wystawię :) Agasia napisał(a):ooooo Asiaczki jedziecie - super! Mała wystawa to i mam nadzieje, ze i czasu do pogadania troche sie znajdzie! Do zobaczenia! :) Ooooo, ile znajomych duszyczek bedzie:0 Bardzo się ciesze i zapraszam pod nasz ring, bo na pewno bedzie cos słodkiego na przekąskę;) W Radomiu pokażą się: Serek- Kanibaru FROMAJE FRAIS - kl.ch Tamisia - TAMEY Asiaczek FCI - kl.baby Torinka - TORNEY Asiaczek FCI - k.baby Sue - SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - kl. p Romka - ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - kl. o Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - kl.w pzdr. Quote
Carlia Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Dziękuję za odpowiedź mail się już znalazł, miałam literówkę w adresie dlatego nie doszedł :) Quote
Recommended Posts