Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Estera napisał(a)::placz: :placz: :placz: Jestem moderatorem więc mam sporo do gadania! O! :eviltong: Moderator jest tylko od sprzątania. :eviltong: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Moderator jest tylko od sprzątania. :eviltong: ehhhh.... :ban: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']ehhhh.... :ban: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O nie :shock: Rose zaczęła śpiewać! :placz: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 o soleee o soleeee mijoooo!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 rose napisał(a):o soleee o soleeee mijoooo!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tyyyyy staaaaaaaaaaaaaarrraaaaa żmiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo :diabloti: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Estera napisał(a):tyyyyy staaaaaaaaaaaaaarrraaaaa żmiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo :diabloti: to do Asi tak?:evil_lol: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 rose napisał(a):to do Asi tak?:evil_lol:nie. Asia mnie bije więc się jej boję :placz: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 rose napisał(a):dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti:bredzisz, bredzisz....ić już, ić :loveu: dobranoc :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 rose napisał(a):dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti: Ty już idź lepiej spać, bo bredzisz. :mad: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ty już idź lepiej spać, bo bredzisz. :mad: papuga, papuga! :turn-l:Też chyba idę spać, bo rano znowu do szkoły będziesz mnie wyganiać :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Estera napisał(a):papuga, papuga! :turn-l:Też chyba idę spać, bo rano znowu do szkoły będziesz mnie wyganiać :diabloti: To dobranoc. :p Wolę być papugą niż małpą. :eviltong: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):To dobranoc. :p Wolę być papugą niż małpą. :eviltong:Ania jest maUpą :evil_lol: Dobranoc :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hej gaduły;) http://i34.tinypic.com/wmbhic.jpg wiatr we włosach i nic wiecej sie nie liczy;) pozdrawiam i zyczymy milego dnia!! papa Quote
Asia & Ginger Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Estera']Ania jest maUpą :evil_lol: Dobranoc :eviltong: Akurat miałam na myśli Ciebie. :eviltong: [quote name='Anka_ZG']hej gaduły;) http://i34.tinypic.com/wmbhic.jpg wiatr we włosach i nic wiecej sie nie liczy;) pozdrawiam i zyczymy milego dnia!! papa No może jeszcze ptaszki się liczą. :cool3: ;) :evil_lol: Quote
Estera Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Akurat miałam na myśli Ciebie. :eviltong: Cześć i czołem :evil_lol: Wiem, że mnie miałaś na myśli, ale to ja Anię na gygy od małp wyzywałam :eviltong: :multi: :loveu: :multi: :loveu: poczta się spisała! :loveu::multi: Quote
Asia & Ginger Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Estera']Cześć i czołem :evil_lol: Wiem, że mnie miałaś na myśli, ale to ja Anię na gygy od małp wyzywałam :eviltong: :multi: :loveu: :multi: :loveu: poczta się spisała! :loveu::multi: Aż w szoku jestem, bo paczkę nadałam po południu, jakoś tak koło 15. :-o Quote
Estera Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Aż w szoku jestem, bo paczkę nadałam po południu, jakoś tak koło 15. :-o:-o to jestem w jeszcze większym szoku : shock: rose napisał(a):Ja nie maUpa;(:placz::placz::placz:z choinki się urwałaś? :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Estera napisał(a)::-o to jestem w jeszcze większym szoku : shock: z choinki się urwałaś? :evil_lol: A na bazarku tak narzekają na funkcjonowanie poczty. :roll: :evil_lol: ;) Za chwilkę fotki. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Zaroślaczek. :loveu: :oops: :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ja to wiem kiedy zajrzeć ;),akurat świeżutkie fotki do oglądnięcia . Wszystkie piękne jak zawsze :loveu::loveu:. Quote
Recommended Posts