paros Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To mogę ogłosić sunię w necie :lol: i czy dać ją na allegro?? :roll: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 =============================================== Oglaszajcie wszedzie gdzie sie da :-) Jesli gloszenie sie zdubluje to nic sie nie stanie. Jesli chcesz- to przejrzyj watek czy ktos juz nie dal. Gorzej jesli gdzies ogloszenia nie bedzie a bedzie przegladal czlowiek ktory szuka takiej suczki - i wtedy to nasza porazka, a nasza porazka oznacza ze suczka dalej nie ma swego pana. Pozdrawiam i dziekuje :-) =============================================== Quote
paros Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tylko potrzebny kochający domek :roll: przygotuję ogłoszenia suni. Ona nie ma nawet imienia :shake: :-( Quote
kon trojanski suwalki Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ================================================== Sunia ma na imie Roti - przewiezlismy ja do hotelu. Jest podejrzenie o babeszioze - bedzie obserwowana, ma swietna opieke wet i jesli zajdzie potrzeba podadza jej preparat. Bardzo prosze szukac jej domku. To jest bardzo lagodna przecudowna sunia, zlakniona kontaktu z czlowiekiem. W samochodzie wlazila mi na kolana... Wiek - ok 2,5 - 3 lat - tak powiedziala wet. ============================================= ================================================= Quote
paros Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 To dobrze, że jest w hoteliku :lol: Wieczorem będzie w necie :lol: Quote
natalia_aa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Boze jaka ona jest piekniusia... Nie wierze ze nie ma nikogo kto bylby w stanie dac suni odrobine miejsca w serduchu i mieszkaniu... Quote
paros Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Roti jest na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189944684 Quote
kon trojanski suwalki Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ============================================= Paros - piekne allegro Kochana.....:loveu: Bardzo dziekuje Ci w imieniu tej cudownej, kontaktowej, spragnionej milosci czlowieka suni. Roti jest wspaniala suczka - musi znalezc dom !!!!! ============================================= Quote
natalia_aa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hop na pierwsza malenka :loveu: po domek, niech cie ktos w koncu wyparzy i zabierze do domku... Quote
emdziolek Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Suczka jest cały czas w hoteliku i poszukuje pilie domku stałego!!! Quote
kon trojanski suwalki Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 ================================================= Wczoraj i dzisiaj odwiedzalismy sunie w hoteliku. Ona jest boska - daje buziaczki, gdy kucam wchodzi pod pache zeby ja glaskac. Kocha wszelkie myzianka - jest poprostu samym psim miodkiem. Tak mi smutno ze nie znalazl sie do tej pory nikt kto by Ja pokochal i dal jej domek :-( ================================================ Quote
natalia_aa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Skacz na pierwsza slicznotko... Gdzie domek dla naszej miziastej rottki ;) Quote
paros Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sunia ma obserwatora na allegro, ale to nic nie znaczy :shake: :cool3: Quote
kon trojanski suwalki Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 =================================================== Niestety - rzeczywiscie to nic nie znaczy. Dla suczynki Caluni wystawialam allegro kilka razy po 14 dni... Zawsze byli obserwujacy ale tylko dwie osoby napisaly do mnie, wyslalam im maile i zdjecia i zwyczajnie - bez zadnej przyczyny przestaly sie odzywac. Dopiero dogomaniacy znalezli suni wspanialy dom. Warto jednak wystawiac allegro i wstawiac kazde mozliwe ogloszenie bo nigdy nie wiadomo gdzie przyszly "Pancio" moze pieska znalezc. Poprostu czekamy.... =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ====================================================== Bardzo prosze zdjac sunie ze wszystkich danych przez Was ogloszen. Po sunie przyjechala dzis Agnieszka z Fundacji Rottka. Sunia po sterylizacji pojedzie do domku w Borach Tucholskich. Dziekuje najpiekniej - wszystkim ktorzy szukali sunieczce domku ale przede wszystkim DZIEKUJE Fundacji Rottka - za uratowanie suczki.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny JESTESCIE WIELKIE !!!!!!!:-):-):-):-):-) ====================================================== Quote
psiara90 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nastepne dobre zakonczenie :) ciesze sie bardzo ... Oby wiecej tak dobrych wiesci :lol: Quote
Recommended Posts