Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

===============================================

Oglaszajcie wszedzie gdzie sie da :-)
Jesli gloszenie sie zdubluje to nic sie nie stanie.
Jesli chcesz- to przejrzyj watek czy ktos juz nie dal.
Gorzej jesli gdzies ogloszenia nie bedzie a bedzie przegladal czlowiek ktory szuka takiej suczki - i wtedy to nasza porazka, a nasza porazka oznacza ze suczka dalej nie ma swego pana. Pozdrawiam i dziekuje :-)

===============================================

Posted

==================================================

Sunia ma na imie Roti - przewiezlismy ja do hotelu.
Jest podejrzenie o babeszioze - bedzie obserwowana, ma swietna opieke wet i jesli zajdzie potrzeba podadza jej preparat. Bardzo prosze szukac jej domku. To jest bardzo lagodna przecudowna sunia, zlakniona kontaktu z czlowiekiem. W samochodzie wlazila mi na kolana...
Wiek - ok 2,5 - 3 lat - tak powiedziala wet.

=============================================
=================================================

Posted

Paros - piekne allegro Kochana.....:loveu:

Bardzo dziekuje Ci w imieniu tej cudownej, kontaktowej, spragnionej milosci czlowieka suni.
Roti jest wspaniala suczka - musi znalezc dom !!!!!

Posted

=================================================

Wczoraj i dzisiaj odwiedzalismy sunie w hoteliku. Ona jest boska - daje buziaczki, gdy kucam wchodzi pod pache zeby ja glaskac. Kocha wszelkie myzianka - jest poprostu samym psim miodkiem.
Tak mi smutno ze nie znalazl sie do tej pory nikt kto by Ja pokochal i dal jej domek :-(

================================================

Posted

===================================================

Niestety - rzeczywiscie to nic nie znaczy. Dla suczynki Caluni wystawialam allegro kilka razy po 14 dni... Zawsze byli obserwujacy ale tylko dwie osoby napisaly do mnie, wyslalam im maile i zdjecia i zwyczajnie - bez zadnej przyczyny przestaly sie odzywac. Dopiero dogomaniacy znalezli suni wspanialy dom.
Warto jednak wystawiac allegro i wstawiac kazde mozliwe ogloszenie bo nigdy nie wiadomo gdzie przyszly "Pancio" moze pieska znalezc. Poprostu czekamy....

===================================================

Posted

======================================================

Bardzo prosze zdjac sunie ze wszystkich danych przez Was ogloszen.
Po sunie przyjechala dzis Agnieszka z Fundacji Rottka. Sunia po sterylizacji pojedzie do domku w Borach Tucholskich.
Dziekuje najpiekniej - wszystkim ktorzy szukali sunieczce domku ale przede wszystkim DZIEKUJE Fundacji Rottka - za uratowanie suczki.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny JESTESCIE WIELKIE !!!!!!!:-):-):-):-):-)

======================================================