Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

======================================================
UWAGA!! w suwalskim schronisku przebywa te oto cudo:

Jest to suczka ;-)
Roti jest bardzo lagodna i przyjacielska :-) :D do tego bardzo ladna :-)
Jest raczej mloda. Poszukujemy jej kochajacego i cieplego domku gdzie bedzie mieszkala sobie spokojnie i szczesliwie.
Psu wiele do szczescia nie potrzeba... jedynie miska z jedzeniem i odrobina czlowieczego serca... POKOCHAJ JĄ!!

tel. 889399340
mail: [email protected]
gg: 4173944
=======================================================

Posted

Jezu jaka pieknosc :loveu: Dlaczego takie slodziaki laduja w tych schronach... A od kiedy psiak jest w schronie, moze zglosi sie wlasciciel... Trzeba zabrac psiaka na spacerek i dowiedziec sie jak sie zachowuje w stosunku do zwierzat i ludzi ;) No i przede wszystkim jakiej jest plci i w jakim wieku... latwiej nam bedzie wtedy szukac domku... Jak bedziemy mieli wszelkie potrzebne info to oglosimy rottka na wszystkich mozliwych portalach wlacznie z allegro i znajdziemy dla miska domek :)

Posted

===================================================
[quote name='natalia_aa']... A od kiedy psiak jest w schronie, moze zglosi sie wlasciciel... Trzeba zabrac psiaka na spacerek i dowiedziec sie jak sie zachowuje w stosunku do zwierzat i ludzi ;) No i przede wszystkim jakiej jest plci i w jakim wieku... latwiej nam bedzie wtedy szukac domku... :)

U nas psy nie spaceruja - siedza w klatkach miesiacami - nie ma wybiegu ani nikt ich NIGDY nie wyprowadza - nie ma takiej opcji. Sunia wyglada na mloda - jest ok tygodnia w schronie. Wyglada na grzeczna suczke. Nie sadze by ktos jej szukal. Prosze - pomozcie znalezc Jej dom!!!!!!!!!!!
Dla tych ktorzy beda sunie umieszczac w ogloszeniach - kontakt na mnie -
Ewa Filipkowska
mail: [email protected]
gg: 4173944
tel. 889399340
===================================================

Posted

Boze jak to nie ma mozliwosci wychodzenia na spacerki? Jak to one nie wychodza? A co tam nie ma wolontariuszy i kawalka lasu? Siedza bidule zamkniete w tych klatkach i glupieja? Nawet ciezko jest cokolwiek wtedy powiedziec o ich zachowaniu, o tym czy znaja komendy, jak reaguja na psiaki na dworze, przeciez to sa dosc istotne informacje, nie wyobrazam sobie czegos takiego...Ajc bidule a wiek tez trzeba by bylo jakos w miare dokladnie podac, moze ktos zajrzalby jej w zabki, a sterylizacja? Czy jest taka mozliwosc... moze skontatkowac sie z pomorska fundacja rottka, wiem ze to suwalki ale oni napewno pomoga...

Posted

paros napisał(a):
Czy ma ogłoszenia w necie i allegro?? Może potrzeba ją ogłosić?? :roll:

Nie ma jeszcze...
Agnieszka z Fundacji Rottka chce ją zabrac 6 maja... troche to długo przydałoby sie ja na ten czas zabrac do hoteliku , pozrzucać się... Co wy na to??

Posted

Nie udało mi się jej wprowadzic- bo powiedzieli mi ze mnie pogryzie. Ale suczka dobrze trzma z psami z kojca w którym siedzi. Do ludzi jest niezwykle łagodna :) Jest kochana!!! A zabiera ją Agnieszka z Krakowa ( tam tez jest fondacja na rzecz ratowania rottków)
Wiec potrzebna zrzutka na hotelik!!

Posted

Kurcze wprost "uwielbiam" takie schroniska w ktorym nawet nie daja psiakom szansy na to zeby normalnie funkcjonowac... wrr :[ Dobrze ze fundacja go zabiera za poltora tygodnia ;) Im napewno szybciej uda sie znalesc domek :) Ja chetnie dolozylabym sie do hoteliku dla suni ale chwilowo jestem totalnie splukana i nie dam rady :( Mam nadzieje ze inne ciotki wspomoga...

Posted

==============================================

Jestem po rozmowach. Sunie jutro wyciagamy ze schronu i zawozimy do hoteliku. Pozniej idzie do fundacji Rottka - do Krakowa.
Nic sie nie zmienia - szukamy jej nadal domu - miejsce psa jest przy swoim czlowieku - nawet najlepsze warunki w fundacji nie zastapia milosci oddanego swojemu pieskowi Pana.
Bardzo prosze o kazda pomoc w jej wstawianiu we wszystkie mozliwe miejsca i dawaniu ogloszen.
Do 6 IV sunia jest w Suwalkach wiec nic sie nie zmienia - kontakt na mnie. Pozniej trzeba bedzie zmodyfikowac ogloszenia. Czy ktos pomoze?

==============================================