emdziolek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ====================================================== UWAGA!! w suwalskim schronisku przebywa te oto cudo: Jest to suczka ;-) Roti jest bardzo lagodna i przyjacielska :-) :D do tego bardzo ladna :-) Jest raczej mloda. Poszukujemy jej kochajacego i cieplego domku gdzie bedzie mieszkala sobie spokojnie i szczesliwie. Psu wiele do szczescia nie potrzeba... jedynie miska z jedzeniem i odrobina czlowieczego serca... POKOCHAJ JĄ!! tel. 889399340 mail: [email protected] gg: 4173944 ======================================================= Quote
natalia_aa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jezu jaka pieknosc :loveu: Dlaczego takie slodziaki laduja w tych schronach... A od kiedy psiak jest w schronie, moze zglosi sie wlasciciel... Trzeba zabrac psiaka na spacerek i dowiedziec sie jak sie zachowuje w stosunku do zwierzat i ludzi ;) No i przede wszystkim jakiej jest plci i w jakim wieku... latwiej nam bedzie wtedy szukac domku... Jak bedziemy mieli wszelkie potrzebne info to oglosimy rottka na wszystkich mozliwych portalach wlacznie z allegro i znajdziemy dla miska domek :) Quote
natalia_aa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No co jest z Wami? Nikogo nie interesuje taki slodziak? Ale wiesz co moze to dlatego ze mamy o nim za malo info... Quote
kon trojanski suwalki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 =================================================== Wracam ze schronu - ten pieseczek to SUNIA. =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 =================================================== [quote name='natalia_aa']... A od kiedy psiak jest w schronie, moze zglosi sie wlasciciel... Trzeba zabrac psiaka na spacerek i dowiedziec sie jak sie zachowuje w stosunku do zwierzat i ludzi ;) No i przede wszystkim jakiej jest plci i w jakim wieku... latwiej nam bedzie wtedy szukac domku... :) U nas psy nie spaceruja - siedza w klatkach miesiacami - nie ma wybiegu ani nikt ich NIGDY nie wyprowadza - nie ma takiej opcji. Sunia wyglada na mloda - jest ok tygodnia w schronie. Wyglada na grzeczna suczke. Nie sadze by ktos jej szukal. Prosze - pomozcie znalezc Jej dom!!!!!!!!!!! Dla tych ktorzy beda sunie umieszczac w ogloszeniach - kontakt na mnie - Ewa Filipkowska mail: [email protected] gg: 4173944 tel. 889399340 =================================================== Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :-( :-( :-( Serce płacze, jak się patrzy na bidulkę... Szukamy domu!!! Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piękna sunia w schronisku!!! Na pierwszą - po dom!!! Quote
natalia_aa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Boze jak to nie ma mozliwosci wychodzenia na spacerki? Jak to one nie wychodza? A co tam nie ma wolontariuszy i kawalka lasu? Siedza bidule zamkniete w tych klatkach i glupieja? Nawet ciezko jest cokolwiek wtedy powiedziec o ich zachowaniu, o tym czy znaja komendy, jak reaguja na psiaki na dworze, przeciez to sa dosc istotne informacje, nie wyobrazam sobie czegos takiego...Ajc bidule a wiek tez trzeba by bylo jakos w miare dokladnie podac, moze ktos zajrzalby jej w zabki, a sterylizacja? Czy jest taka mozliwosc... moze skontatkowac sie z pomorska fundacja rottka, wiem ze to suwalki ale oni napewno pomoga... Quote
martasuwałki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Podnoszę sunię, po domek, po pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martasuwałki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 martasuwałki napisał(a):Podnoszę sunię, po domek, po pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
emdziolek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Za godzine bede w schronisku. Sprubuje namówić kaloszowca zeby mi ją dał wyprowadzić , nawet tuż obok schroniska... ważne żeby rozprostowala łapki... Quote
paros Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Czy ma ogłoszenia w necie i allegro?? Może potrzeba ją ogłosić?? :roll: Quote
emdziolek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 paros napisał(a):Czy ma ogłoszenia w necie i allegro?? Może potrzeba ją ogłosić?? :roll: Nie ma jeszcze... Agnieszka z Fundacji Rottka chce ją zabrac 6 maja... troche to długo przydałoby sie ja na ten czas zabrac do hoteliku , pozrzucać się... Co wy na to?? Quote
emdziolek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Szukamy szukamy .Fundacja to miejsce gdzie psy są do czasu kiedy nie znajdą domku. Ale narazie zrzuta na hotelik potrzebna!! Quote
natalia_aa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Powiedz mi emdziolek czy udalo ci sie wziac sunke na spacer? I jeszcze jedno czy zabiera ja Agnieszka z pomorskiej fundacji rottka? Quote
emdziolek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Nie udało mi się jej wprowadzic- bo powiedzieli mi ze mnie pogryzie. Ale suczka dobrze trzma z psami z kojca w którym siedzi. Do ludzi jest niezwykle łagodna :) Jest kochana!!! A zabiera ją Agnieszka z Krakowa ( tam tez jest fondacja na rzecz ratowania rottków) Wiec potrzebna zrzutka na hotelik!! Quote
natalia_aa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kurcze wprost "uwielbiam" takie schroniska w ktorym nawet nie daja psiakom szansy na to zeby normalnie funkcjonowac... wrr :[ Dobrze ze fundacja go zabiera za poltora tygodnia ;) Im napewno szybciej uda sie znalesc domek :) Ja chetnie dolozylabym sie do hoteliku dla suni ale chwilowo jestem totalnie splukana i nie dam rady :( Mam nadzieje ze inne ciotki wspomoga... Quote
kon trojanski suwalki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ============================================== Jestem po rozmowach. Sunie jutro wyciagamy ze schronu i zawozimy do hoteliku. Pozniej idzie do fundacji Rottka - do Krakowa. Nic sie nie zmienia - szukamy jej nadal domu - miejsce psa jest przy swoim czlowieku - nawet najlepsze warunki w fundacji nie zastapia milosci oddanego swojemu pieskowi Pana. Bardzo prosze o kazda pomoc w jej wstawianiu we wszystkie mozliwe miejsca i dawaniu ogloszen. Do 6 IV sunia jest w Suwalkach wiec nic sie nie zmienia - kontakt na mnie. Pozniej trzeba bedzie zmodyfikowac ogloszenia. Czy ktos pomoze? ============================================== Quote
Recommended Posts