Jump to content
Dogomania

Pokazy Agility w Zarzeczewie koło Włocławka - zawody dla szelciaków :)?

Recommended Posts

Posted

[quote name='belgunia']Trochę zdjęć mam na naszej stronce:
[URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/[/URL] [/quote]
Aleee mamy zdjęć :Cool!: , dziękujemy. :buzi:

No i teraz dopiero wiem co to był za potforek. :lol:

[B][quote name='belgunia']Hmmm, za rok? też?:)[/quote][/B]
No, na stwierdzenie Gosi od Fanti: [I]"Jeśli zaproszą nas w przyszłym roku..."[/I] zaraz odpaliłam: [I]"No coś Ty, sami się wprosimy, co tam będziemy czekać na zaproszenie". :eviltong: :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='AniaP']Aleee mamy zdjęć :Cool!: , dziękujemy. :buzi:

No i teraz dopiero wiem co to był za potforek. :lol:

No, na stwierdzenie Gosi od Fanti: [I]"Jeśli zaproszą nas w przyszłym roku..."[/I] zaraz odpaliłam: [I]"No coś Ty, sami się wprosimy, co tam będziemy czekać na zaproszenie". :eviltong: :evil_lol: [/I][/quote]

Zaproszenie juz zapewne sie szykuje, byliśmy niezłą atrakcją na tej imprezie:) Więc o ile nie bedzie w tych dniach jakichś zawodów (tak jak to bywało w ub. latach) to jesteśmy oczywiscie chętni na następne pokazy, a nawet jakies zawody w większym już gronie. Teren jest fajny, a nie byliście jeszcze na przystani Yacht Clubu ANWIL!!! Tam jest przystnań dla jachtów, można popływać, można się czegos zimnego napić, a przede wszystkim zrelaksować nad wodą - dosłownie - można wypożyczyć żagle:)! Miejsce fajne na wypoczynek weekendowy.

Dorota