Nelliel Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Bo ktoś tak gdzieś chyba pisał, ale nie mam pojęcia skąd się mu to wzięło bo jest to całkowita nieprawda! :) A dzisiaj Aria zmieniła kojec! Stoi teraz z Kamą w nowych kojcach z przodu schroniska. Obie sunie pożegnały swoich panów (Elton i Spryciarz już we własnych domach! :multi:), miejmy nadzieję, że niedługo przyjdzie czas na nie :) Dziewczyny się ze sobą dobrze dogadują i myślę, że nie powinno być problemów, jednak Aria była bardzo zdezorientowana nowym kojcem. Do tej pory od początku swojego pobytu w schronisku cały czas zamieszkiwała tylko jeden kojec, a tu nagle zmiana. Na szczęście jak już musiałam jechać i zajrzałam jeszcze na chwilę do niej to sprawiała wrażenie mniej przerażonej :) Na spacerze pobiegała trochę bez smyczy, wbiegając w każdą kałużę jaką napotkała na swojej drodze :lol: Teraz będę się starała pomału ją uczyć komendy leżeć, bo siad umie już nawet na sam sygnał ręką :) Jak mi się uda wyciągnąć zdjęcia od Magdy to je tutaj wstawię, ale na razie niestety ich nie mam :) Quote
Nelliel Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Do góry kochana! :D Podobno z Kamą dogaduje się świetnie :) W niedzielę postaram się porobić nowe zdjęcia i powinnam też dostać zaległe zdjęcia od Magdy, więc trochę się ich tutaj pojawi :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Nelliel']Do góry kochana! :D Podobno z Kamą dogaduje się świetnie :) W niedzielę postaram się porobić nowe zdjęcia i powinnam też dostać zaległe zdjęcia od Magdy, więc trochę się ich tutaj pojawi :)[/QUOTE] czekamy .... :):) Quote
Nelliel Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 UDAŁO SIĘ! Aria adoptowana! :D :D :D :D :D :D :D Przyjechał do schroniska pan zainteresowany naszymi bernardynami, ale na miejscu zakochał się w suni. Aria będzie miała całe podwórko dla siebie, spać będzie w ocieplanym budynku gospodarczym. Pan od razu zapraszał też na wizytę poadopcyjną :) Chciałabym ją odwiedzić, ale obawiam się, że nie będę miała takiej możliwości :( Jednak nie ma co się martwić, bo zapowiada się, że będzie miała na prawdę świetne warunki :) Wczoraj niestety nie udało mi się porobić zdjęć, a Magda nie miała jak zgrać mi tych co ona robiła wcześniej, ale trudno się mówi i płynie się dalej :) Quote
storozak Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 trzymam kciuki za Arie!! Szczęścia dziewczyno!! Quote
ola_jetz Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ojej jak świetnie :loveu: A kiedy ona została adoptowana? Quote
Bejotka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 :multi::multi: Ale dobrze by było sprawdzić te warunki, żeby się nie okazało, że Pan tylko na pokaz taki słodki a Arię czeka łańcuch... Quote
cavani Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Bejotko, jestem z panem w kontakcie i na pewno pojadę tam na wizytę poadopcyjną. Pan powiedział, że czeka i że "...na pewno się na tej wizycie nie będzie miał czego wstydzić". To jest miejscowość oddalona o kilka kilometrów od Siedlec. Pan jest z zawodu masarzem - wyrabia wędliny, więc Aria będzie jadła same przysmaki. Już na dzień dobry dostała michę mięska, która wciągnęła z apetytem. Był zainteresowany bernardynami, ale zobaczył Arię i :loveu: Ale na bernardynów też już czekają potencjalne domy. Muszą tylko przejść wizytę przedadopcyjną. [quote name='ola_jetz']Ojej jak świetnie :loveu: A kiedy ona została adoptowana?[/QUOTE] Aria została adoptowana 02 grudnia. Quote
Bejotka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='cavani']Bejotko, jestem z panem w kontakcie i na pewno pojadę tam na wizytę poadopcyjną. Pan powiedział, że czeka i że "...na pewno się na tej wizycie nie będzie miał czego wstydzić". To jest miejscowość oddalona o kilka kilometrów od Siedlec. Pan jest z zawodu masarzem - wyrabia wędliny, więc Aria będzie jadła same przysmaki. Już na dzień dobry dostała michę mięska, która wciągnęła z apetytem. Był zainteresowany bernardynami, ale zobaczył Arię i :loveu:[/QUOTE] Twe słowa to miód na serce :) Opowiedz potem jak wrażenia i jak się miewa Aria - Suczka Masarza :) Quote
Recommended Posts