Nelliel Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Aria to prześliczna sunia zamieszkująca schronisko w Białej Podlaskiej. Kocha ona człowieka i cały czas prosi o pieszczoty. Jest też bardzo inteligentna i bardzo szybko pojmuje nowe komendy. Umie już 'siad' oraz 'podaj łapę', a ostatnio zaczynała łapać o co chodzi w 'leżeć'. Mimo tego, że cały spacer mogłaby spędzić na głaskaniu przez człowieka, to lubi też czasem pobiegać. Szkoda żeby taka psina marnowała się w schronisku... Edited December 2, 2013 by Nelliel Quote
dominika8460 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Zapisuję się pierwsza u Arii! :multi: Quote
Gojasasa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Chodź Aria w górę :D cudna sunia bardzo kocha Kamę i Spryciarza :D Quote
Nelliel Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Dawno nie widziałam takiego szczęścia u psa tylko dlatego, że wyszedł na spacer. Aria cały czas skakała, biegała kilka razy mało nie wywalając mnie na lodzie XD W sumie nawet na zdjęciu ze spacerku widać jej szczęście :) I jeszcze jedno zdjęcie, już w kojcu :) Oczywiście dziękuję wszystkim za odwiedzanie Ari tutaj :) Quote
storozak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jaka Aria jest cuuuuudna!! Liskowy pakiecik już leci:) Quote
kinga_kinga7 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 poczekamy na Nelliel,na pewno się odezwie i wszystko napisze :loveu: Quote
Nelliel Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 storozak napisał(a):Jaka Aria jest cuuuuudna!! Liskowy pakiecik już leci:) Jeżeli chodzi o ogłoszenia to Aria ma już porobione przez Bejotkę :) Quote
storozak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Bejotka jest niezawodna:) To może jakiś inny psiak?? Quote
Nelliel Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='storozak']Bejotka jest niezawodna:) To może jakiś inny psiak?? Ja aktualnie nie mam zdjęć ani gotowego opisu dla żadnego z psiaków, ale tutaj chyba akurat Lotka czeka na ogłoszenia ;) Quote
Paulaabp Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jestem u ślicznotki :loveu: W górę! A kiedyś była taka agresywna.. podbiegała do krat z zębami. A teraz? Taki aniołek :loveu: Quote
Gojasasa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 teraz by ktoś powiedział: ,,Ona agresywna? phi... jasne." Aria do góry!! :D :loveu: Quote
Gojasasa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 i na dobranoc HOP!! a tak właściwie to za pół godziny na dzień dobry! :D Quote
Paulaabp Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Pracownik schroniska, Patryk bierze do siebie Arie!! Mówi, że nie może patrzec, jak sunia siedzi w kojcu. Oni się tak lubią! Teraz tylko buduje dla niej kojec i dziewczynka jedzie do niego! Bedzie mieszkała razem z innym psiakiem :loveu: Quote
Nelliel Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Tak jak już Paula napisała Aria znalazła domek <3 Mam tylko nadzieję, że będę miała okazje się z nią pożegnać :3 Problem w tym, że nie wiem kiedy będę mogła pojechać do schronu :( Quote
Gojasasa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):super! a to jest ds czy dt? Dom Stały :D :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Gojasasa napisał(a):Dom Stały :D :loveu: to świetnie :loveu::loveu: Quote
Gojasasa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Aria zostaje w schronisku :( tyle wiem Olaaabp chyba więcej wie bo to od niej się dowiedziałam Quote
Recommended Posts