Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Aria to prześliczna sunia zamieszkująca schronisko w Białej Podlaskiej. Kocha ona człowieka i cały czas prosi o pieszczoty. Jest też bardzo inteligentna i bardzo szybko pojmuje nowe komendy. Umie już 'siad' oraz 'podaj łapę', a ostatnio zaczynała łapać o co chodzi w 'leżeć'. Mimo tego, że cały spacer mogłaby spędzić na głaskaniu przez człowieka, to lubi też czasem pobiegać. Szkoda żeby taka psina marnowała się w schronisku...

Edited by Nelliel
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie widziałam takiego szczęścia u psa tylko dlatego, że wyszedł na spacer. Aria cały czas skakała, biegała kilka razy mało nie wywalając mnie na lodzie XD W sumie nawet na zdjęciu ze spacerku widać jej szczęście :)

I jeszcze jedno zdjęcie, już w kojcu :)

Oczywiście dziękuję wszystkim za odwiedzanie Ari tutaj :)

Posted

[quote name='storozak']Bejotka jest niezawodna:) To może jakiś inny psiak??
Ja aktualnie nie mam zdjęć ani gotowego opisu dla żadnego z psiaków, ale tutaj chyba akurat Lotka czeka na ogłoszenia ;)

Posted

Pracownik schroniska, Patryk bierze do siebie Arie!! Mówi, że nie może patrzec, jak sunia siedzi w kojcu. Oni się tak lubią! Teraz tylko buduje dla niej kojec i dziewczynka jedzie do niego! Bedzie mieszkała razem z innym psiakiem :loveu:

Posted

Tak jak już Paula napisała Aria znalazła domek <3 Mam tylko nadzieję, że będę miała okazje się z nią pożegnać :3 Problem w tym, że nie wiem kiedy będę mogła pojechać do schronu :(

• 3 weeks later...