chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Gizmo brał to jak miał problemy z tą 2 łapą i dobrze na niego reagował...kurde o krwotokach nic nie wspominali. O Tramalu czytałąm, ale nie wiem czy już na takie mocne leki go przerzucać?może do wtorku zostaniemy na tymi zobaczę co Hildebrand zaleci Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Tramal to chyba gdy już bardzo bardzo boli[/QUOTE] Jest skuteczny, a przecież my nie wiemy jak mocno boli... Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Jest skuteczny, a przecież my nie wiemy jak mocno boli...[/QUOTE] To prawda, ale Kasiu nie jestem lekarzem, faktycznie zobaczysz co Ci powie lekarz we wtorek Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Jest skuteczny, a przecież my nie wiemy jak mocno boli...[/QUOTE] tylko, ze po nim to juz alternatywy chyba nie ma Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Jest skuteczny, a przecież my nie wiemy jak mocno boli...[/QUOTE] Też prawda... Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='tu_ania_tu']tylko, ze po nim to juz alternatywy chyba nie ma[/QUOTE] Alternatywą jest zwiększenie dawek... Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Jak mi się linkuje napis to banerek nie chce Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 no to teraz instrukcja będzie: 1. wklejamy banerek do podpisu 2. klikamy na niego tak by się zaznaczył 3. klikamy na ikonkę (teraz nie wiem jak ją określić) - kula ziemska i okulary u dołu (ta obok kuli ziemskiej i iksa) 4. w formatce która się pojawa wklejakmy link do strony SDA i powinno działać. Ja miałam problemy z zaznaczaniem banerka (pkt 2), tu na dogo poszło jeszcze w miarę ale na molosch cos nie chciało Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Narazie zostawiam jak jest, na molosach jeszcze nie grzebałam, przy moim internecie i tak jestem dumna że tyle się udało, jest obrazek a obo link działający :) Quote
onek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja tam zaznaczyłam banerek z podpisu Ani myszą , zrobiłam ctrl c i weszłam w moje ustawienia, w sygnaturę i zrobiłam ctrl v i działa :) Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Gizmo bardzo ciężko oddycha:-(budzi się wstaje ziaje tak jakby łapał oddech. Serce mi zaraz pęknie Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kasiu...........Iwonka powiedziała wszystko Quote
Norel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Nie wiem czy ten Movilis o którym piszecie do zwykły ludzki Movalis? Kolega mężowi go przepisywał na kręgosłup-to przestrzegał,że max 10 dni i dłużej nie stosować.. Może ten Tramal i warto-jak ciężko oddycha to najczęściej jest to oznaka bólu... :( Wet mnie u Buni przestrzegał,że jak mi zacznie ziajać to mocno cierpi i żebym dzwoniła do niego od razu.. Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tak ten sam. Daga on go 4 dzień bierze. Mówili na, że póki działa możemy mu podawać, ale nie zwiększać dawek. Nie wiem czy to ziajanie to nie efekt uboczny leku, jak by bardzo bolało to chyba nie zaczepiałby do zabawy. Straszne to, że nie wiem jak mu pomóc. Jutro będę miała receptę na Tramal Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='chowano']Gizmo bardzo ciężko oddycha:-(budzi się wstaje ziaje tak jakby łapał oddech. Serce mi zaraz pęknie[/QUOTE] Kasiu! Wiem (oj, jak dobrze wiem), jak jest Ci ciężko, ale Ty nie możesz sobie teraz pozwolić na słabość. Gizmo Cię potrzebuje! Potrzebuje Twego spokoju, Twojej siły i Twojej miłości, żeby się nie bał. To od Ciebie zależy, czy będzie czuł się bezpiecznie, czy będzie się bał. To największy dar, jaki możemy im dać w podzięce za ich miłość - naszą obecność w chwili, kiedy cierpią i odchodzą. Uwierz mi - wiem, co mówię. Odprowadziłam na Tamtą stronę 4 dogi. Każdy umarł w moich ramionach. Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wiem to Allu, ale tak cholernie ciężko patrzeć jak gaśnie. Ja staram się trzymać chociaż przy nim. Gorzej Kubie to wychodzi, bo między nimi coś wyjątkowego jest...Siostra moja mu humor poprawiła, bo mu przywiozła tygryska na którego za każdym razem co w Kępnie byliśmy polował i nigdy mu go dać nie chciała Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 piękne to [url]http://torebunia.pl/24030,Przeznaczenie_psa_wg_szesciolatki[/url] Quote
GOSIEK1 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kasiu :calus::calus: utul Giżmulca mocno od nas Quote
_Dunaj_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='chowano']Wiem to Allu, ale tak cholernie ciężko patrzeć jak gaśnie. Ja staram się trzymać chociaż przy nim. Gorzej Kubie to wychodzi, bo między nimi coś wyjątkowego jest...Siostra moja mu humor poprawiła, bo mu przywiozła tygryska na którego za każdym razem co w Kępnie byliśmy polował i nigdy mu go dać nie chciała[/QUOTE] Kasiu, trzymajcie się dzielnie, wiem jak Wam ciężko bo przechodziałam przez to, w moim życiu od ponad 25 lat jest zawsze kilka psów i doświadczyłam jak to jest, patrzeć jak przyjaciel gasnie a ja nic nie mogę zrobić, a jedynie zapewnić mu spokój. Odchodziły z róznych powodów z powodów choroby, starości, także raka (mielismy sunie onkę znjadę, która odeszła na raka, dalismy jej 3 lata miłości a od niej dostaliśmy jakby kilka razy więcej). Teraz patrzę na Geralda i widzę, że każdy dzień razem to prezent od losu, starośc jest nieunikniona, wiem ma już 9 lat, a dla mnie tylko 9. Niedawno miał kryzys, leżał nie chciał jeść, łamało go w kościach, w tej chwili troszke odżył, leki i witaminy troszkę go wzmocniły, ale dzis pada i już rano widzialam, że trudno mu się podnieść. Może to banał, ale one nie odchodzą tylko przechodzą na druga lepszą strone bez bólu i cierpienia i tam się spotkamy. Ściskam Was mocno [quote name='chowano']piękne to [URL]http://torebunia.pl/24030,Przeznaczenie_psa_wg_szesciolatki[/URL][/QUOTE] Piękne, coś w tym jest Quote
Recommended Posts