Maryna Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 :) Gerald to chyba prehistoria, wtedy jeszcze SDA nie było, albo ja o nim słyszałam - grudzień 2004 Nie,wtedy jeszcze nie było Quote
_Dunaj_ Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ale adopcje już były choć mniej zorganizowane, każdy całkiem na własną rękę, teraz w grupie jednak łatwiej :) Quote
tu_ania_tu Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Puszek jest młody, wspaniale dogaduje sie z innymi psami i z kotami równiez Emotikon smile Bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi i małych i dużych. Może wystapic u niego problem z zostawaniem samemu w domu - w domu tymczasowym zostaje wraz z innymi psami ze stada i czasem potrafi werbalizować smutek rozstania z człowiekiem. Czasem przeprowadza w mieszkaniu pod nieobecność człowieka inspekcje wyszukujac produkty nadajace sie do spozycia :)Puszek z uwielbieniem kładzie sie na twardym, prawdopodobnie stąd ta kaletka na łokciu Emotikon frown. Na razie go nie boli ale na pewno bedzie to temat do konsultacji z dobrym weterynarzem. Pies znajduje się pod Poznaniem. Tel. w sprawie adopcji: Ania 604-49-29-79 Quote
chowano Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Psiur z opisu super fajny, ale imię nie ;-) może z racji tego, że u mnie w salonie wszystkie Puszki, Okruszki i inne uszki to największe mendy i sporo blizn mam po nich na rękach...a ostatnio przez takiego jednego Puszka miałabym miejsce na kolczyk w nosie ;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Zapraszam na mój nowy bazarek, ostatni przed dłuższą przerwą: http://www.dogomania.com/forum/topic/146656-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sda-2804/ Quote
Maryna Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nie,z kotem nie mam,ale jeśli gdzieś na fb jest-znajdę,umieszczę w ogł,które zrobię po południu.Teraz przelatuję Quote
tu_ania_tu Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 będzie łatwiej [URL=http://www.radikal.ru][/URL] Quote
Maryna Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Dzięki,wzięłam,ale tego ostatniego,mimo,że ladne,nie użyję.Nie będę szastać wizerunkiem miłego dziewczęcia;) Quote
chowano Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Mogę chcieć:-) ale z Kubą nie tak prosto chyba tylko na żółtego szczeniaka uda mi się go przekonać, a że we Wrocku będą to kto wie ;-) Quote
tu_ania_tu Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 jak uważasz Jolu :)Zomo - młody pies w typie doga niemieckiego szuka opiekuna z doświadczeniem w pracy z psem. Zomo nie nauczony jest realacji z innymi psami, ekscytuja go bardzo ale raczej bez agresji (jednak w niejednym psie taka ekscytacja olbrzyma może wywolać nieporzadane reakcje i wówczas o konflikt nie trudno). Generalnie szukamy domu bez innych zwierzat ale wydaje się że zrównoważona spokojna suczka mogła by być dla niego dobrym kompanem. Zomo trzeba nauczyc również chodzenia na smyczy, bo na razie ciagnie jak parowóz. Ale zna komendę siad :) Zomo jest strachliwym psem. Nie znamy jego przeszłości, wszystko wskazuje jednak, ze nie był odpowiednio socjalizowany. Z ludźmi szybko sie zaprzyjaźnia. Przejmuje się każdym niezadowoleniem człowieka. Zomo przebywa w hoteliku w Zabrzu Telefon w sprawie adopcji: Iwona 609 60 88 40 Quote
chowano Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 a to fajnie Kasiu. Splendoria? nom :-) się okaże czy mam dar przekonywania ;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Dla Puszka zrobiłam dla Zomo zrobię jutro Joluś, do kiedy? Quote
tu_ania_tu Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Jolu wstrzymaj się na razie z Zomo. W piatek będzie miał odwiedziny, może akurat Quote
Maryna Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ok,wstrzymam:) Allu-do 17.05 Nie podawałam Tolusia,ale na bieżąco go aktualizuję i dorabiam Zgodnie z umową na razie nie aktualizuję Jasia Quote
Alla Chrzanowska Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Aniu! Zrobiłam przelew za bazarek ciuszkowy w kwocie 394,00, jak dotrze potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/146401-koniec-rozliczam-butik-kwietniowy-sda-1504/ Quote
Norel Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Boszz skąd takie straszne imiona ;) jeden Puszek, drugi Zomo, tylko patrzeć ubeka i misia.. 1 Quote
tu_ania_tu Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Zomo ma dom. Ludzie maja dozynke w typie. Mam nadzieje ze ogarna chłopaka. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Zomo ma dom. Ludzie maja dozynke w typie. Mam nadzieje ze ogarna chłopaka. Super!!! Quote
Recommended Posts