sambo_os1 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Widziałam Misia w kwietniu,kiedy byłam odwiedzić swojego podopiecznego Bursztynka w DT.Misio mieszkał w drewnianym ładnym domku. Niestety,był bardzo zamknięty w sobie.Może były minimalne tylko postępy.Fundacja postanowiła przenieść go do innego hoteliku z behawiorystą - tyle wiem. Quote
anouk92 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Misio cały czas w hoteliku, robi malutenkie postępy. Ufa właścicielce hotelu ale do obcych nadal jest nieufny. Potrzebny jest dom który będzie w pełni świadomy ze Misiek potrzebuje dużo czasu. On powinien trafić do kogoś kto będzie chciał i będzie gotowy z nim pracować. Na razie taki dom sie nie znalazł :( Quote
egradska Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Czyli piesek dalej w potrzebie. Dopytuje, robie zestawienie naszych skarpetowiczow i chce zaktualizowac info o ich losach. Trzymam kciuki za Misia Quote
Recommended Posts