m@g Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 2 grudnia 2012r. zapraszamy do Parku Śląskiego w Chorzowie na kolejny spacer dogtrekkingowy z psami. Spotykamy się na lądowisku dla helikopterów przy Al.Klonowej ( wjazd od uli.Siemianowickiej) o godzinie 11 i wyruszymy na poszukiwania Świętego Mikołaja . Zapraszamy stałych bywalców naszych spacerów jak i tych wszystkich którym do tej pory nie udało się z nami pomaszerować. Czas przejścia trasy to ok.1,5 godziny + czas przeznaczony na swobodne zabawy psów i niekończące się rozmowy ich opiekunów. Zabierzcie coś czerwonego do ubrania ( szaliki, czapki, rękawiczki, kurtki itp), ciepła herbatę, wodę dla psów i oczywiście mnóstwo dobrego humoru! Wszelkich dalszych informacji można zasięgnąć pod numerem telefonu: 695-998-870( Joanna Biały) Do zobaczenia na spacerze! Zdjęcia z naszych poprzednich spotkań można obejrzeć tutaj: http://www.facebook.com/DogMastersTrekking Quote
m@g Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) 2 grudnia 2012r. zapraszamy do Parku Śląskiego w Chorzowie na kolejny spacer dogtrekkingowy z psami. Spotykamy się na lądowisku dla helikopterów przy Al.Klonowej ( wjazd od uli.Siemianowickiej) o godzinie 11 i wyruszymy na poszukiwania Świętego Mikołaja . Zapraszamy stałych bywalców naszych spacerów jak i tych wszystkich którym do tej pory nie udało się z nami pomaszerować. Czas przejścia trasy to ok.1,5 godziny + czas przeznaczony na swobodne zabawy psów i niekończące się rozmowy ich opiekunów. Zabierzcie coś czerwonego do ubrania ( szaliki, czapki, rękawiczki, kurtki itp), ciepła herbatę, wodę dla psów i oczywiście mnóstwo dobrego humoru! Wszelkich dalszych informacji można zasięgnąć pod numerem telefonu: 695-998-870( Joanna Biały) Do zobaczenia na spacerze! Zdjęcia z naszych poprzednich spotkań można obejrzeć tutaj: http://www.facebook.com/DogMastersTrekking Edited December 1, 2012 by m@g Quote
redi593 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 wajny pomyśl mogłem wcześniej przeczytać Quote
hrabionszcz Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Tak, ja też żałuję. Pies pewnie nieźle by na to zareagował, a poza tym fajnie chodzić między ludźmi, którzy nie patrzą na psa z nieufnością. Quote
heather5 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ja też się spóźniłam:( Kiedy będzie następny spacer? Quote
Recommended Posts