Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelOfDeath']sama robilam :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]
dlatego [B]SLICZNY[/B]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahahah
Kochanie nie piszmy juz tu, dajmy szanse Katarynce na wklejenie tych wynikow. Bo to istotnie ciekawe, ze pies moze miec w procencie jakis tam gen...moze napisze doktorat w tym kierunku?jak sie bardziej wciagne;-))))

Posted

jednego nie rozumiem skoro goli się psa to po co te nerwy
sami ludzie w pogoni nie wiem za czym doprowadzili do tego że łysego trzeba golić całego. Ponad połowa łysych grzywek na naszych ringach nie jest łysa i nie dotyczy to tylko Katrinki i w innych krajach jest to samo
szkoda nerwów na takie debaty jak mi jedna pani kiedyś powiedziała jak szukałam grzywka i zobaczyłam takiego pogolonego i chciałam dowiedzieć się dlaczego łysy nie jest łysy ''bo my mamy aspiracje wystawowe"

NO DOBRA MIELIŚMY SIĘ BAWIĆ GDZIE ZAGADKA

Posted

[quote name='maga18']Moja zagadka :cool3:

[IMG]http://img457.imageshack.us/img457/2248/1qwka6.jpg[/IMG][/quote]

on jest taki spory czy tylko na tym zdjeciu tak wyglada kolorek ma fajny

Posted

ja się tak nie bawię:shake: :placz: wczoraj zadałam zagadkę i jeszcze napisałam kilka postów i co?? coś je zjadło:placz:

oto moja zagadka: pies
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/9428/whokt8.jpg[/IMG]

Posted

a jak sie z Toba bawic jak przewertowalas juz na pamiec cala baze norweska:))) swoja droga to spaprali stronke dokumentnie !! mam nadzieje ze jak juz skoncza modernizowac to bedzie jak poprzednio:)
ten wyglada ja mohawk emale tylko ma za malo czarnego na uszach :)