magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) Proszę o kontakt osoby, które pomogą mi w przedstawieniu psiakow do adopcji oraz w wizycie PA. Szczecin. [B]wiecej info w poście #8[/B] Edited November 17, 2012 by magdola Quote
Cudak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dużo tego masz? Kurcze, ja w tej chwili się nie wyrabiam z tym, co mam do wystawienia :( ale szkoda, żeby przepadło, bo potrzeby u nas też duże... Quote
magdola Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Cudak']Dużo tego masz? Kurcze, ja w tej chwili się nie wyrabiam z tym, co mam do wystawienia :( ale szkoda, żeby przepadło, bo potrzeby u nas też duże...[/QUOTE] Na razie mam spakowana dwie reklamówki. Chciałam sama wystawić, ale kazano mi sie tego pozbyc. To meskie swetry, dziecięce czapki, dmuchanie zabawki,rekawiczki.... Quote
magdola Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Mam tego duuuuuzo wiecej.... Doszły zabawki oraz ciuszki dziecięce 74cm - 140 cm na razie ukrywam wszystko w piwnicy..... Quote
Cudak Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [B]Magdola,[/B] jakby nie przeszkadzało Ci, że nie wystawię tak od razu, bo mam też masę innej roboty i małe dziecko, a jednak zawsze schodzi trochę ze zdjęciami i opisami, to chętnie przyjmę na potrzeby naszych bezdomniaków :) Quote
magdola Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Cudak'][B]Magdola,[/B] jakby nie przeszkadzało Ci, że nie wystawię tak od razu, bo mam też masę innej roboty i małe dziecko, a jednak zawsze schodzi trochę ze zdjęciami i opisami, to chętnie przyjmę na potrzeby naszych bezdomniaków :)[/QUOTE] Cudak, chcesz? Bierz! Quote
Cudak Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dziękuję :) odezwę się dziś lub jutro (w zależności, kiedy mój brzdąc uśnie...) odnośnie transportu :) Quote
magdola Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 w związku z moimi dzisiejszymi przeżyciami nie wiem czy będę w stanie obiektywnie przeprowadzić wizytę i bardzo proszę o pomoc w przyszłym tygodniu... Quote
Cudak Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='magdola']w związku z moimi dzisiejszymi przeżyciami nie wiem czy będę w stanie obiektywnie przeprowadzić wizytę i bardzo proszę o pomoc w przyszłym tygodniu... Co się stało? Quote
magdola Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Cudak napisał(a):Co się stało? Dzisiaj odeszła od nas moja kochana sunia.... A muszę przeprowadzić wizytę pa dla terierka.... Quote
Recommended Posts