Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]DEKLARACJE NA EWENTUALNY HOTELIK DINUSIA:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]pumka1990 - 30 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]piescofajnyjest - 10 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]caryca26- 10 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nemko -10 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Michał Sz. - 20 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kasia P. - 40 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Agnieszka S. - 10 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ewelina L. - 10 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dorota K. - 20 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Żan W. - 25 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Agnieszka G. - 40 złotych (stała)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Deklaracje jednorazowe:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]maarit - 30 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Aneta J. - 10 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Magdalena K. - 100 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Mikołaj D. - 50 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Joanna P. - 50 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Hania T. - 5 złotych[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ewelina L. - 60 złotych[/FONT][/COLOR]

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nemko']zagladam do Dinka...malo deklaracji, oj malo...dino ma watek na fb?? moze tam poszukac darczyncow??[/QUOTE]

Tak, ma wątek na fb. Zapraszam :)
[URL]https://www.facebook.com/events/115553178596198/122761654542017/?comment_id=122765304541652&notif_t=event_mall_comment[/URL]

Posted

Ma chłopak ponad połowę deklaracji to nie tak źle. Ja utrzymuje Bazyla w hoteliku z behawiorystą za 450 zł na m-c praktycznie bez deklaracji tylko dzięki bazarkom. Pracochłonne ale da się zrobić więc poprostu trzeba znaleźć kogoś kto będzie bazarkował na jego rzecz.

Posted

[quote name='caryca26']Ma chłopak ponad połowę deklaracji to nie tak źle. Ja utrzymuje Bazyla w hoteliku z behawiorystą za 450 zł na m-c praktycznie bez deklaracji tylko dzięki bazarkom. Pracochłonne ale da się zrobić więc poprostu trzeba znaleźć kogoś kto będzie bazarkował na jego rzecz.[/QUOTE]

Ja niestety nie umiem robić bazarków... Jeśli znajdzie się ktoś chętny, kto umie, to fanty mogę jakieś mieć ;)

Posted

DEKLARACJE NA EWENTUALNY HOTELIK DINUSIA:
pumka1990 - 30 złotych (stała)
piescofajnyjest - 10 złotych (stała)
caryca26- 10 złotych (stała)
Nemko -10 złotych (stała)
Michał Sz. - 20 złotych (stała)
Kasia P. - 40 złotych (stała)
Agnieszka S. - 10 złotych (stała)
Ewelina L. - 10 złotych (stała)
Dorota K. - 20 złotych (stała)
Żan W. - 25 złotych (stała)
Agnieszka G. - 40 złotych (stała)
Monika K. - 40 złotych (stała)
Joanna Ch. - 20 złotych (stała)

Deklaracje jednorazowe:
maarit - 30 złotych
Aneta J. - 10 złotych
Magdalena K. - 100 złotych
Mikołaj D. - 50 złotych
Joanna P. - 50 złotych
Hania T. - 5 złotych
Ewelina L. - 60 złotych
Joanna Ch. - 100 złotych

JESZCZE TROCHĘ BRAKUJE DEKLARACJI STAŁYCH, POMOŻECIE?

Posted

Rzucam i zapraszam na bazarek dla Hani i Malwinki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233826-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-tu-kupisz-dla-dziecka-i-dla-siebie-%29-Trwa-do-5-listopada?p=19845437#post198454"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233826-Bazarek-książkowy-tu-kupisz-dla-dziecka-i-dla-siebie-%29-Trwa-do-5-listopada?p=19845437#post198454[/URL]

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kochani znalazla sie Pani, ktora moze podarowac Dinusiowi dom staly, ale niestety nie ma na to finansow. Nie chce pieniazkow za to, ze psiak u Niej bedzie, tylko za karme, leczenie i wszystko co jest potrzebne Dinusiowi ;) Za co Jej bardzo dziękuję![/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Myślę, że w ciepłym domku będzie Mu lepiej niż w hoteliku.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Czy wszystkie osoby zgadzaja sie, aby ich deklaracje trafily na ten domek?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Myslę, że nie bedzie potrzebne wysylanie deklaracji co miesiąc, tylko co 2, a moze 3...

Na tą chwile musimy dokładnie zbadać i zdiagnozować Dinusia.. przede wszystkim badanie krwi, moczu, usg, serduszko i stawy... nie wiem czy coć jeszcze... a to jednak sporo wyniesie :(

Co o tym myślicie?

Oczywiscie z wszystkiego będę się rozliczała przez faktury z fundacją;)[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='pumka1990'][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kochani znalazla sie Pani, ktora moze podarowac Dinusiowi dom staly, ale niestety nie ma na to finansow. Nie chce pieniazkow za to, ze psiak u Niej bedzie, tylko za karme, leczenie i wszystko co jest potrzebne Dinusiowi ;) Za co Jej bardzo dziękuję![/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Myślę, że w ciepłym domku będzie Mu lepiej niż w hoteliku.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Czy wszystkie osoby zgadzaja sie, aby ich deklaracje trafily na ten domek?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Myslę, że nie bedzie potrzebne wysylanie deklaracji co miesiąc, tylko co 2, a moze 3...

Na tą chwile musimy dokładnie zbadać i zdiagnozować Dinusia.. przede wszystkim badanie krwi, moczu, usg, serduszko i stawy... nie wiem czy coć jeszcze... a to jednak sporo wyniesie :(

Co o tym myślicie?

Oczywiscie z wszystkiego będę się rozliczała przez faktury z fundacją;)[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

No pewnie ,że to rewelacyjne rozwiązanie w końcu żaden hotelik to nie to co dom i własna Pani:)
Dawaj kochana znać kiedy piecho miałby tam trafić i podawaj konto to podeślę moją deklarację:)