Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zostałam poproszona o znalezienie nowego domu dla 8 letniej suni- buldożka francuskiego. Sunia jest rodowodowa. Nauczona czystości, zostawania samej na długo w mieszkaniu, jest pieszczochem. Powodem jej oddania jest wyjazd za granicę obecnych właścicieli a osoba, która pod ich nieobecność zajmowała się nią już nie daje rady. Ogólnie szkoda aby rodzinny pies spędził resztę życia sam zamknięty w mieszkaniu przez większość czasu, wyprowadzany na krótkie spacerki 2 razy dziennie. Szukamy domu odpowiedzialnego, najlepiej miłośników rasy. Kontakt do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a ja przekieruję dalej.

Edited by masza44
Posted

[quote name='masza44']Zostałam poproszona o znalezienie nowego domu dla 8 letniej suni- buldożka francuskiego. Sunia jest rodowodowa. Nauczona czystości, zostawania samej na długo w mieszkaniu, jest pieszczochem. Powodem jej oddania jest wyjazd za granicę obecnych właścicieli a osoba, która pod ich nieobecność zajmowała się nią już nie daje rady. Ogólnie szkoda aby rodzinny pies spędził resztę życia sam zamknięty w mieszkaniu przez większość czasu, wyprowadzany na krótkie spacerki 2 razy dziennie. Szukamy domu odpowiedzialnego, najlepiej miłośników rasy. Kontakt do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a ja przekieruję dalej.[/QUOTE]

podaje na pw telefon do osoby zainteresowanej buldożka