masza44 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Zostałam poproszona o znalezienie nowego domu dla 8 letniej suni- buldożka francuskiego. Sunia jest rodowodowa. Nauczona czystości, zostawania samej na długo w mieszkaniu, jest pieszczochem. Powodem jej oddania jest wyjazd za granicę obecnych właścicieli a osoba, która pod ich nieobecność zajmowała się nią już nie daje rady. Ogólnie szkoda aby rodzinny pies spędził resztę życia sam zamknięty w mieszkaniu przez większość czasu, wyprowadzany na krótkie spacerki 2 razy dziennie. Szukamy domu odpowiedzialnego, najlepiej miłośników rasy. Kontakt do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a ja przekieruję dalej. Edited October 8, 2012 by masza44 Quote
masza44 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Podniosę wątek, niestety zdjęć nie mam, ale pewnie mogłabym zrobić gdyby ktoś był poważnie zainteresowany. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='masza44']Zostałam poproszona o znalezienie nowego domu dla 8 letniej suni- buldożka francuskiego. Sunia jest rodowodowa. Nauczona czystości, zostawania samej na długo w mieszkaniu, jest pieszczochem. Powodem jej oddania jest wyjazd za granicę obecnych właścicieli a osoba, która pod ich nieobecność zajmowała się nią już nie daje rady. Ogólnie szkoda aby rodzinny pies spędził resztę życia sam zamknięty w mieszkaniu przez większość czasu, wyprowadzany na krótkie spacerki 2 razy dziennie. Szukamy domu odpowiedzialnego, najlepiej miłośników rasy. Kontakt do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a ja przekieruję dalej.[/QUOTE] podaje na pw telefon do osoby zainteresowanej buldożka Quote
Recommended Posts