Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Różnica jest taka iż tutaj dodajemy zdjęcia psów z kwarantanny ogólnie zdjęcia wszystkich psów a przede wszystkim ten wątek służy do luźnej miłej rozmowy. A ten drugi służy jedynie do przekazywania informacji związanych z psami. Chyba dobrze wytłumaczyłam :)

Posted

Dziś albo jutro Andy jedzie do Holandii, pojedzie też nowa suczka Marusia (chyba). Dzisia zaadoptowana. Ale mam również smutną wiadomość. Nie ma już z nami Irenki... Miała bardzo złe wyniki i leczenie nie przynosiło rezultatów, chudła itp. Ach... smutne. Irenko bądz szcześliwa za TM.

Posted

Irenka
[*] aż mi łezki poleciały, biedaczka było widać, że się męczy, ale i tak zawsze wesoła była i chętna do spacerków.:placz::placz:

Dobrze, że się ostatnio z Andy pożegnałam

Posted

Może to i niewiele ale Mango, Filon, Izy, Azor, Tobi, Beta, Kajtuś który nie jest z naszego schroniska i Grafit będą mieć w najbliższych dniach rozwieszone ogłoszenia w miejscowości koło Dzierżoniowa/dolnośląskie. Może to i niewiele ale cień nadziei zawsze jest :)

Posted

Ewelina wielkie dzięki za zdjęcia Czita, gdzieś je umieścisz czy jak? Bo chciałabym mu ogłoszenia zrobić. Taki fajny z niego psiak :) Madzialenos a jak to wyszło z tym Dżierżoniowem? :) Super, że Tobika też! Możesz skorzystać z tekstu, który dodałam o Tobim na tablicy.pl

Posted

Ja udosteopnie zdjecia Czita na tym wątku, dzisiaj je na 100% dodam :) Może nie są zachycajace, bo to ruchliwy psiak, i wcale nie wykazywał chęci do zdjeć, ale conieco tam powychodziło. :P