DONnka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ... i na dzień dobry :):):) Nie puszczam kciuków za odzew z ogłoszeń :thumbs: Quote
egradska Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='DONnka']... i na dzień dobry :):):) Nie puszczam kciuków za odzew z ogłoszeń :thumbs:[/QUOTE] Udanego popołudnia wszystkim, upał jakby mniejszy, na spacer czas wyjść Quote
DONnka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 I już po burzy :multi: Ale było strasznie :nerwy: [B]Tami[/B], a Ty boisz się błysków i grzmotów ? :roll: Quote
anett Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 U nas było naprawdę mocne uderzenie!!:stormy-sad:nawet Alex się popłakał chociaż normalnie nie boi się burzy. A najgorszą burzę przeżyłam na Przedgórzu Sudeckim - w namiocie, pod jedynym drzewem w okolicy, na skraju kamieniołomu - to był hardcore nie do przebicia:eek2: potem miejscowi opowiadali nam, że panują tam szczególne warunki mikroklimatyczne i okolica zalanego wyrobiska słynie z potężnych nawałnic. Quote
DONnka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dogo wczoraj wzięło i zdechło :shake: Na dodatek od anett dowiedziałam się, że z ogłoszeń na razie cisza :( Oby dzisiaj był lepszy dzień :) Tami, jak tam Twój brzuszek ??? Quote
missieek Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Tami burzy się nie boi :) brzuszek pięknie się goi 3 dni chodziła w ubranku, ale już jej zdjęłam bo rana jej w ogóle nie obchodzi jutro ostatnia dawka antybiotyku i trzeba będzie ją odrobaczyć jakimś dobrym środkiem, na pierwszy raz była Zipyranem kupy trochę za luźne i jedną znalazłam ze śluzem więc jak drugie odrobaczenie tabletkowe na to nie pomoże to przydałoby się jej dać zastrzyk na tasiemca bo śluz często przy tasiemcu jest, choć ona głodomorem nie jest, a jest szczupła Quote
DONnka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='missieek']Tami burzy się nie boi :) brzuszek pięknie się goi 3 dni chodziła w ubranku, ale już jej zdjęłam bo rana jej w ogóle nie obchodzi jutro ostatnia dawka antybiotyku i trzeba będzie ją odrobaczyć jakimś dobrym środkiem, na pierwszy raz była Zipyranem kupy trochę za luźne i jedną znalazłam ze śluzem więc jak drugie odrobaczenie tabletkowe na to nie pomoże to przydałoby się jej dać zastrzyk na tasiemca bo śluz często przy tasiemcu jest, choć ona głodomorem nie jest, a jest szczupła[/QUOTE] Dzięki [B]missieek[/B] :):):) Dobre wieści, tylko ta śluzowata koopa mnie trochę martwi ... :roll: Quote
anett Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Świetnie!:lol::lol: Mam nadzieję, że ten śluz to jakieś jednorazowe problemy... Missieek jasne, podaj małej co trzeba. Kurcze jutro ostatni zastrzyk i Tami mogłaby jechać... tyko nie ma gdzie... kompletna cisza z ogłoszeń:placz: I mały off, chociaż w temacie bezdomnych, młodych owczareczek - rozmawiałam dzisiaj z awaryjnym DT Keyli - mała szuka domu i to pilnie!! z uwagi na zaplanowany wyjazd ma czas do końca lipca! Quote
DONnka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Rozmawiałam wczoraj z anett, w/s Tami nie było ani jednego telefonu :shake: Ech, wakacje to nie najlepszy czas na adopcje ... A tu jeszcze dochodzi Keyla ... Quote
unixena Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Zagladam do panienki .Faktycznie wakacje to zly czas na adopcje .Ludzie wywalaja masowo psy,dla nich wazne jest dwa tygodnie pod palmami-a pies niech zniknie ...Przyjada to kupia sobie nowa "zabawke" .Ile jeszcze czasu uplynie ,zanim matoly pokapuja ,ze zwierze to nie rzecz . Quote
DONnka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='unixena']Zagladam do panienki .Faktycznie wakacje to zly czas na adopcje .Ludzie wywalaja masowo psy,dla nich wazne jest dwa tygodnie pod palmami-a pies niech zniknie ...Przyjada to kupia sobie nowa "zabawke" .Ile jeszcze czasu uplynie ,zanim matoly pokapuja ,ze zwierze to nie rzecz .[/QUOTE] Smutna prawda :shake: Ale... nadzieja umiera ostatnia :) Dalej trzymam kciuki :thumbs: Quote
DONnka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [B]Anett[/B], obyś miała dobre wieści ... :modla: Quote
anett Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Dziewczyny zajrzyjcie proszę :-( ciężko schorowany pan zabrany do szpitala a 8-letni owczarek traci dom... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229162-ONek-pilnie-szuka-domu-bo-jego-pan-jest-ciężko-chory-TYCHY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229162-ONek-pilnie-szuka-domu-bo-jego-pan-jest-ciężko-chory-TYCHY[/URL] Quote
DONnka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='anett']Niestety głucha cisza:-([/QUOTE] A niech to ... :angryy: Quote
DONnka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='anett']Dziewczyny zajrzyjcie proszę :-( ciężko schorowany pan zabrany do szpitala a 8-letni owczarek traci dom... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229162-ONek-pilnie-szuka-domu-bo-jego-pan-jest-ci%C4%99%C5%BCko-chory-TYCHY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229162-ONek-pilnie-szuka-domu-bo-jego-pan-jest-ciężko-chory-TYCHY[/URL][/QUOTE] Czytałam :shake: Nie ma końca lista potrzebujących ... :(:(:( Quote
anett Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Zapraszam serdecznie na ostatnią godzinę bazarku:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229056-Maria-Sharapova-100ml-letnie-sukienki-parawan-pla%C5%BCowy-dla-2-ONeczek-Do-16-07-g22[/url] Quote
egradska Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dziewczynki, może tu jest szansa dla Tami [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229464-Dobry-dom-dla-suczki-ON-%C5%9Al%C4%85sk"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229464-Dobry-dom-dla-suczki-ON-%C5%9Al%C4%85sk[/URL] Quote
anett Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Dzięki egradska za pamięć o dziewczynie:lol::lol: Z ogłoszeń kompletna cisza. Rozliczenie od Missieek: Wydatki: 30zł transport ze schronu do hotelu 24zł pierwsze odrobaczanie Zipyran 18zł Ektopar na pchły 32zł drugie odrobaczanie Aniprazol 40zł dojazd na kastrację do Krakowa 36zł 3 dni czerwca (3x12zł) [B]==180zł[/B] [B]200zł[/B] sterylka - faktura, płatne na konto weta + hotel cały lipiec... Quote
DONnka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 No proszę, nie było mnie tylko tydzień, a Tami już tyle długów narobiła ...:mad::eviltong: A tak poważnie, to robi się całkiem niewesoło ... :shake: Z adopcjami wszędzie kicha totalna :( A do końca wakacji jeszcze daleko ... A jak nasza dziewczynka się sprawuje ??? Quote
missieek Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='DONnka'] A jak nasza dziewczynka się sprawuje ???[/QUOTE] jest bardzo fajna z charakteru, energia ją rozpiera dogadała się z psami, które poznała, przestała mnie pilnować przed nimi a do tego super się z nimi bawi, szczególnie z jednym uprawiają zapasy trochę nadwyrężyła przez to przednią łapę, ale już jest OK z minusów charakteru na psy i koty, które widzi za siatką mocno ujada i rzuca się na siatkę kupy po drugim odrobaczeniu już ma fajne [B]trzeba pomyśleć o szczepieniu na zakaźne jeszcze kilka dni i mogła by być szczepiona [/B]ważne bo bywają u mnie różne psy Quote
DONnka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dziękujemy za wieści [B]missieek[/B] :) Fajnie, ze dziewczyna ma dobry humorek i nic jej nie dolega :multi: Jeśli toleruje psy, które poznała to nie jest tak źle ;) Myślę, ze szczepienie to dobry pomysł :) A jak z czystością ? Nadal załatwia się gdzie popadnie ? Quote
DONnka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Haloooo, jest tu kto ??? Sama do siebie mam gadać ? :shake: Quote
Recommended Posts