angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Aleksandrossa']jak zdam to napisze, jak nie to idę zarabiać na kolejny :diabloti:[/QUOTE] a4? :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Angi']a4? :diabloti:[/QUOTE] obwodnica bliżej :evil_lol: Quote
Victoria Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 a to juz ten prawidłowy xd? z jazdy?? Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Victoria']a to juz ten prawidłowy xd? z jazdy??[/QUOTE] taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag Quote
Aleksandrossa Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Nie wyszło... Kolejny w poniedziałek... Quote
angineuuka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Aleksandrossa']13 raz jest darmowy xd[/QUOTE] serio? dobrze wiedziec ;D Quote
Victoria Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Aleksandrossa']13 raz jest darmowy xd[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Aleksandrossa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 No po wydaniu 12x140zł co im szkodzi 13 darmowy zrobić :D I tak dużo zarabiają :diabloti: A nie zdałam bo...przy parkowaniu zapomniałam włączyć kierunkowskazu :razz: Quote
angineuuka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Aleksandrossa']No po wydaniu 12x140zł co im szkodzi 13 darmowy zrobić :D I tak dużo zarabiają :diabloti: [B]A nie zdałam bo...przy parkowaniu zapomniałam włączyć kierunkowskazu[/B] :razz:[/QUOTE] egzaminator taki zlosliwy :grins: Quote
Błyskotka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Ostatnio wiele się mówi że te nowe egzaminy są bardzo trudne do zdania. Nie poddawaj się bo będzie dobrze :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Aleksandrossa'] A nie zdałam bo...przy parkowaniu zapomniałam włączyć kierunkowskazu :razz:[/QUOTE] za taki duperel oblał? :roll: egzaminator chyba zły dzień miał :shake: Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Mój brat nie zdał za pierwszym razem, bo... w momencie gdy miał skręcać na parking droge zajechał mu inny samochód i brat musiał zahamować. Potem, przy ruszaniu najechał na ciągłą linię i dlatego oblał :evil_lol: Co z tego że to nie jego wina xD Quote
Aleksandrossa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']za taki duperel oblał? :roll: egzaminator chyba zły dzień miał :shake:[/QUOTE] No ogółem na początku chciał nawet bez wychodzenia na plac mi podziękować bo...nie wzięłam okularów a w PKK miałam wadę wzroku wpisaną... Na szczęście jakiś inny egzaminator się za mną wstawił i pozwolili podjechać do domu po nie... [quote name='maryg22']Mój brat nie zdał za pierwszym razem, bo... w momencie gdy miał skręcać na parking droge zajechał mu inny samochód i brat musiał zahamować. Potem, przy ruszaniu najechał na ciągłą linię i dlatego oblał :evil_lol: Co z tego że to nie jego wina xD[/QUOTE] No mi dodatkowo gasł samochód bo ze stresu tak mi noga chodziła, że nawet nie wiedziałam czy sprzęgło dobrze wciskam :evil_lol: Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Aleksandrossa']No ogółem na początku chciał nawet bez wychodzenia na plac mi podziękować bo...nie wzięłam okularów a w PKK miałam wadę wzroku wpisaną... Na szczęście jakiś inny egzaminator się za mną wstawił i pozwolili podjechać do domu po nie... [/QUOTE] Ale przecież soczewki mogłaś mieć :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 U mnie połowa klasy ma prawko a mi się jakoś nie spieszy a poza tym boje się trochę prowadzić :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Ja jak dobrze pójdzie to będę pierwsza w klasie z prawkiem :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Aleksandrossa']Ja [SIZE=3][B]jak dobrze pójdzie[/B][/SIZE] to będę pierwsza w klasie z prawkiem :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:diabloti::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] [IMG]http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201111/1321831517_by_wiktorz1_600.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts