Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandrossa']No po wydaniu 12x140zł co im szkodzi 13 darmowy zrobić :D
I tak dużo zarabiają :diabloti:

[B]A nie zdałam bo...przy parkowaniu zapomniałam włączyć kierunkowskazu[/B] :razz:[/QUOTE]
egzaminator taki zlosliwy :grins:

Posted

Mój brat nie zdał za pierwszym razem, bo... w momencie gdy miał skręcać na parking droge zajechał mu inny samochód i brat musiał zahamować. Potem, przy ruszaniu najechał na ciągłą linię i dlatego oblał :evil_lol: Co z tego że to nie jego wina xD

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']za taki duperel oblał? :roll: egzaminator chyba zły dzień miał :shake:[/QUOTE]
No ogółem na początku chciał nawet bez wychodzenia na plac mi podziękować bo...nie wzięłam okularów a w PKK miałam wadę wzroku wpisaną...
Na szczęście jakiś inny egzaminator się za mną wstawił i pozwolili podjechać do domu po nie...

[quote name='maryg22']Mój brat nie zdał za pierwszym razem, bo... w momencie gdy miał skręcać na parking droge zajechał mu inny samochód i brat musiał zahamować. Potem, przy ruszaniu najechał na ciągłą linię i dlatego oblał :evil_lol: Co z tego że to nie jego wina xD[/QUOTE]
No mi dodatkowo gasł samochód bo ze stresu tak mi noga chodziła, że nawet nie wiedziałam czy sprzęgło dobrze wciskam :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']No ogółem na początku chciał nawet bez wychodzenia na plac mi podziękować bo...nie wzięłam okularów a w PKK miałam wadę wzroku wpisaną...
Na szczęście jakiś inny egzaminator się za mną wstawił i pozwolili podjechać do domu po nie...
[/QUOTE]
Ale przecież soczewki mogłaś mieć :evil_lol: