Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']Z jednym pomoże nam Magda, bo mam na liście Sabanka, jej ulubieńca ;)[/QUOTE]
O to z nim nie będzie problemu :D Chyba, że go przenieśli do innego boksu :evil_lol: A te dwa pozostałe to jak się nazywają? ;)

Posted

Pokażę Ci, o które chodzi.

[url]http://www.bezbronnezwierzeta.pl/adopcje-psow/117-perkins.html[/url]
[url]http://www.bezbronnezwierzeta.pl/adopcje-psow/116-ozyrys.html[/url]

Wydaje mi się, że mniej więcej wiem, gdzie jest Perkins, ale nie mam pojęcia gdzie Ozyrys :P

Posted

[quote name='Talucha']W jakim on jest kojcu? W tym na końcu, gdzie są 2 podgryzacze?[/QUOTE]
Tak, tym koło staruszków ;) Ale mi się go raz samej udało wyciągnąć, więc powinnyśmy sobie poradzić :D
Wydaje mi się, że kojarzę Ozyrysa, ale nie mam pojęcia gdzie on jest :lol:
To jutro na 11?

Posted

[quote name='Talucha']To Wy go wyciągacie xD
Tak, tak, na 11 :)[/QUOTE]
Dobra, my go wyciągamy, a Ty łapiesz wszelkich ewentualnych uciekinierów :evil_lol:
To do jutra ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Robiłyście zdjęcia psiakom ze schroniska ? ;)[/QUOTE]
Talucha robiła i zapewne będą w galeri Lastiego ;)
A ja mam dla was kolejny, sztuczkowy filmik (który właśnie się wgrywa), na którym widać, jak Joy stoi na rękach :D

Posted (edited)

[quote name='Talucha']Ja robiłam, zawsze robię ;) i właśnie kombinuję jak je wstawić do mojej galerii -,-[/QUOTE]
O, wyprzedziłaś mnie :lol:
A co, znowu problemy ze zdjęciami? ;)
edit:
Filmik ;) :
[video=youtube;2DPZPenyP-E]http://www.youtube.com/watch?v=2DPZPenyP-E[/video]

Edited by maryg22
Posted

[quote name='Talucha']Edytowałaś jak pisałam :P
Ale czad :D Joy jest extra :D

Piszesz się na jutrzejszy spacer? :)[/QUOTE]
Teraz jeszcze to dopracować tak, by się utrzymała dłużej niż 1 sekundę :evil_lol: Ale najpierw musimy wzmocnić mięśnie przednich łap i grzbietu :D
Już odpisałam, na gdyńskim wątku :D Wydaje mi się, że będę mogła iść, ale z ostateczną decyzją poczekam jak wróci mama (czyli za jakieś 0,5 godz;)) co by mieć pewność, że nigdzie jutro nie idziemy czy coś. ;)

Posted

[quote name='Talucha']Eeee dacie radę! :D
To super, jutro zobaczę to na żywo wreszcie :D O ile wszystko pójdzie zgodnie z planem :P[/QUOTE]
A czy zobaczysz to nie wiem :evil_lol: :evil_lol:
Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna :D

Posted

[quote name='Talucha']Wydam Joy komendę i sama mi pokaże :diabloti:
Też liczę, że przynajmniej deszczu nie będzie :)[/QUOTE]
Jasne :diabloti:
Przede wszystkim potrzebujemy dobrych schodów (ewentualnie jakiejś pionowej ścianki, ale w tym wypadku jest gorszy efekt:lol:) i oczywiście dobrego chumoru Joy (który ostatnio jest bardzo wybiórczy:evil_lol:)

Posted

[quote name='Talucha']Całe szczęście są schody jak się schodzi z Polanki Redłowskiej :diabloti:[/QUOTE]
A no tak :lol:
A teraz mam głupie pytanie...orientujesz się ile się idzie z pod gemini do Polanki Redłowskiej? Bo ja właśnie nie mogę sobie przypomnieć ile sobie zawsze czasu dawałam na dojście i nie wiem którym autobusem mam jechać :evil_lol: