Baton Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Podzielimy się: co pół roku będzie zmieniał swoje zamieszkanie :lol: A czemuż to? Wygląda na aniołka :D[/QUOTE] Tylko wygląda :diabloti: To szajbus mały, totalny świr i rozrabiaka :D A jak się opierał przy wejściu do klatki :D Ostatecznie trzem osobom udało się go do niej jakoś włożyć. Z dużym naciskiem na jakoś :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']Tylko wygląda :diabloti: To szajbus mały, totalny świr i rozrabiaka :D A jak się opierał przy wejściu do klatki :D Ostatecznie trzem osobom udało się go do niej jakoś włożyć. Z dużym naciskiem na jakoś :diabloti:[/QUOTE] Już go kocham :loveu: Wredne to to, więc pasuje do mnie :D Quote
Baton Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Już go kocham :loveu: Wredne to to, więc pasuje do mnie :D[/QUOTE] No właśnie do mnie też :D Wrednym bym go co prawda aż tak nie nazwała, ale rozrabiaka na pewno. I na ADHD trzeba go przebadać :evil_lol: Ale kochany jest strasznie :loveu: Pies stworzony dla mnie, a dla większości ludzi pies z najgorszych koszmarów :evil_lol: Takie tam grzeczne psy są nudne :p Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']No właśnie do mnie też :D Wrednym bym go co prawda aż tak nie nazwała, ale rozrabiaka na pewno. I na ADHD trzeba go przebadać :evil_lol: Ale kochany jest strasznie :loveu: Pies stworzony dla mnie, a dla większości ludzi pies z najgorszych koszmarów :evil_lol: Takie tam grzeczne psy są nudne :p[/QUOTE] Kocham go :lol: Ej, Morus wcale nie jest nudny! Quote
Baton Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Kocham go :lol: Ej, Morus wcale nie jest nudny![/QUOTE] A Morus to taki grzeczny jest? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']A Morus to taki grzeczny jest? :evil_lol:[/QUOTE] Wychowany :P Na pewno przy Milce można go nazwać aniołkiem ;) Quote
Baton Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Wychowany :P Na pewno przy Milce można go nazwać aniołkiem ;)[/QUOTE] A to z całą pewnością :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']A to z całą pewnością :evil_lol:[/QUOTE] Moment, to ja już się pogubiłam :lol: Przed chwilą nazwałaś Milkę aniołkiem, a teraz to co? :diabloti: Quote
Baton Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Moment, to ja już się pogubiłam :lol: Przed chwilą nazwałaś Milkę aniołkiem, a teraz to co? :diabloti:[/QUOTE] Zmieniłam zdanie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']Zmieniłam zdanie :diabloti:[/QUOTE] No tak... zapomniałam... kobieta zmienną jest. A w szczególności taka jak maryg :evil_lol: Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']No tak... zapomniałam... kobieta zmienną jest. A w szczególności taka jak maryg :evil_lol:[/QUOTE] No widzisz, problem rozwiązany :D Z ręsztą z tego co pamiętam sama siebie kiedyś tak nazwałaś :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']No widzisz, problem rozwiązany :D Z ręsztą z tego co pamiętam sama siebie kiedyś tak nazwałaś :evil_lol:[/QUOTE] Hura! Nie musiałam być w "Rozmowach w toku", by rozwiązać problem. :lol: Jestem z siebie dumna ;] Tzn. jak? 8) Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Hura! Nie musiałam być w "Rozmowach w toku", by rozwiązać problem. :lol: Jestem z siebie dumna ;] Tzn. jak? 8)[/QUOTE] :klacz: Zmienną ;) Z kilka miesięcy temu użyłaś argumentu o zmienności kobiety jak się Ciebie czepiałam :lol: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']:klacz: Zmienną ;) Z kilka miesięcy temu użyłaś argumentu o zmienności kobiety jak się Ciebie czepiałam :lol:[/QUOTE] Oj tam, ale to było parę miesięcy temu :P Nie czepiaj się :P Zaraz, zaraz...chociaż... tak jestem zmienna ;) Po 7 (lub 8, już tego nie idzie zliczyć) latach czekania na wymarzonego psa zdradziłam ów rasę na rzecz inną. Och, ja zła i niedobra :( Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Oj tam, ale to było parę miesięcy temu :P Nie czepiaj się :P Zaraz, zaraz...chociaż... tak jestem zmienna ;) Po 7 (lub 8, już tego nie idzie zliczyć) latach czekania na wymarzonego psa zdradziłam ów rasę na rzecz inną. Och, ja zła i niedobra :([/QUOTE] Ja się lubię poczepiać :p A jakieś szczegóły tej zmiany? Jaką rasę zdradziłaś i na rzecz jakiej? :cool3: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']Ja się lubię poczepiać :p A jakieś szczegóły tej zmiany? Jaką rasę zdradziłaś i na rzecz jakiej? :cool3:[/QUOTE] Pani Czepialska. I Menda straszna (jeszcze pamiętam Twoje imię, które Ci nadałam :lol: ) No wiesz! A o jakiej rasie się w mojej galerii mówi? ;] Oczywiście zdradziłam haszczaki ;] Co nie znaczy, że przestałam im pomagać, bo nadal jestem w bliskich relacjach z dziewczynami z SOS Husky i trochę je wspomagam :) Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Pani Czepialska. I Menda straszna (jeszcze pamiętam Twoje imię, które Ci nadałam :lol: ) No wiesz! A o jakiej rasie się w mojej galerii mówi? ;] Oczywiście zdradziłam haszczaki ;] Co nie znaczy, że przestałam im pomagać, bo nadal jestem w bliskich relacjach z dziewczynami z SOS Husky i trochę je wspomagam :)[/QUOTE] O, bo ja już prawie zapomniałam :D Że haszczaki to się domyślałam, ale dalej nie mogę wpaść na tą drugą rasę...:hmmmm: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']O, bo ja już prawie zapomniałam :D Że haszczaki to się domyślałam, ale dalej nie mogę wpaść na tą drugą rasę...:hmmmm:[/QUOTE] Widzisz jaka ja dobra :loveu: Przypomniałam Ci :loveu:] Kompletne przeciwieństwo haszczaka, charakter zbliżony bardzo do Morusa ;] Ale my tu gadu-gadu, a ja nowych fotek Joy nie widzę :D Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Widzisz jaka ja dobra :loveu: Przypomniałam Ci :loveu:] Kompletne przeciwieństwo haszczaka, charakter zbliżony bardzo do Morusa ;] Ale my tu gadu-gadu, a ja nowych fotek Joy nie widzę :D[/QUOTE] No, jestesteś wspaniałomyślna :evil_lol: Dalej nie wiem... :lol: Było coś o tej rasie mowa? Powiem inaczej-a my tu gadu-gadu a ja nad książkami powinnam siedzieć :diabloti: Ale mi się nie chce :evil_lol: A mogą być schroniskowce? Bo zdjęć Joy nowych nie mam :lol: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']No, jestesteś wspaniałomyślna :evil_lol: Dalej nie wiem... :lol: Było coś o tej rasie mowa? Powiem inaczej-a my tu gadu-gadu a ja nad książkami powinnam siedzieć :diabloti: Ale mi się nie chce :evil_lol: A mogą być schroniskowce? Bo zdjęć Joy nowych nie mam :lol:[/QUOTE] :loveu: U mnie w galerii raczej nie :P A jak nawet to drobnym druczkiem ;) Ja też powinnam siedzieć. Nad moją kochaną EdB :loveu: :D Mogą, mogą :) Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']:loveu: U mnie w galerii raczej nie :P A jak nawet to drobnym druczkiem ;) Ja też powinnam siedzieć. Nad moją kochaną EdB :loveu: :D Mogą, mogą :)[/QUOTE] A to muszę pomyśleć :D EdB jest spoko :D Nasze kartkówi wyglądają tak, że jest ogólna 'konsultacja klasowa' i nikt się z tym nie kryje :evil_lol: Czyli gadamy głośno, przez pół sali :evil_lol: A to masz jeszcze bezzębnego Oszusta :D [IMG]http://imageshack.us/a/img40/2412/zdjecie351.jpg[/IMG] I kolejny pies który nie osiedzi do zdjęcia a będzie skakał po smaka :D [IMG]http://imageshack.us/a/img842/1497/zdjecie349.jpg[/IMG] I zdaje się ulubieniec Mady95 - Saban "Torpeda" Brytan :lol: Zrobienie mu zdjęcia było...trudne :evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img853/9957/zdjecie354.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img18/5199/zdjecie355.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img856/7213/zdjecie356.jpg[/IMG] Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [IMG]http://imageshack.us/a/img189/4983/zdjecie357.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img145/715/zdjecie358.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img43/8411/zdjecie359.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img545/7387/zdjecie360.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='maryg22']Nasze kartkówki wyglądają tak, że jest ogólna 'konsultacja klasowa' i nikt się z tym nie kryje :evil_lol: Czyli gadamy głośno, przez pół sali :evil_lol: [/QUOTE] U nas tak wyglądają klasówki na matmie :evil_lol: Gadają i puszczamy sobie kartki z odpowiedziami , a babka na to nic :cool3: Szkoda , ze nie na wszystkich przedmiotach tak można ... ;) Quote
Baton Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Sonka95']U nas tak wyglądają klasówki na matmie :evil_lol: Gadają i puszczamy sobie kartki z odpowiedziami , a babka na to nic :cool3: Szkoda , ze nie na wszystkich przedmiotach tak można ... ;)[/QUOTE] Ej, to ja też bym wolała na matmie :-( Na EdB zawsze można coś wymyśleć :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Sieeeemka! Ja powinnam siedzieć nad chemią, mam jutro pomiar dydaktyczny :loveu::placz: Morusowa zdradź co to za rasa :mad: Quote
Recommended Posts