Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']Ile fot normalnie jestem w szoku ;-)
A potem miałam sprzątanie karmy, to się nazywa poświęcenie dla spółki ;-)[/QUOTE]
Właśnie! Nie to co reszta! :eviltong:
Większym poświęceniem było zgrywanie tego na komputer :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Zaglądam i do was :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Cześć :loveu:

[quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img547/336/zw1y.jpg[/URL] piąteczka :loveu:[/QUOTE]
Czy tylko mi moja ręka wydaje się być nagle wielka?:evil_lol:

[quote name='(:Buńka:)']Siemka:cool1:[/QUOTE]
Siema :D

[quote name='natija']gdzie sie podziewacie ;):mad:[/QUOTE]
Chwilowo zaginęłam w akcji, dokładniej mówiąc w książkach, bo mieliśmy mase sprawdzianów, ale teraz już na szczęśćie po wszystkim. Dodatkowo brat mnie wkurza, bo całymi dniami jest poza domem, więc ja niektóre rzeczy muszę robić za niego :mad: Co by było śmieszniej w tą sobotę i jeszcze jakąś mamy przyjść do szkoły, bo odrabiamy zdaje się 2-3 stycznia... W sumie fajnie, bo tym sposobem, po świętach wracamy do szkoły dopiero 7 stycznia, więc przerwa świąteczna jest dłuższa niż ferie :lol: Potem niecałe dwa tygodnie szkoły i ferie :mdrmed: Ach, rozmarzyłam się troszkę :evil_lol:
Dobra, lecę nadrabiać zaległości :D

Posted

[quote name='natija']no to fajna przerwe bedziecie miec:)
oj nadabiaj zalegosci,bo masz ich sporo:diabloti:[/QUOTE]
Już się doczekać nie mogę :lol:
Właśnie widzę, szczególnie spółka rozgadana :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']rozgala sie spolka,a Twoje zadanie przeczytac wszystko ze szczegolami:diabloti:[/QUOTE]
Oczywiście. I może jeszcze to wszystko zapamiętać? :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Oczywiście. I może jeszcze to wszystko zapamiętać? :diabloti:[/QUOTE]
Dokładnie, wszystko słowo w słowo musisz wykuć na pamięć:diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Dokładnie, wszystko w słowo w słowo musisz wykuć na pamięć:diabloti:[/QUOTE]
A co, jeszcze mnie może przepytasz?:evil_lol:
I po co ja Ci jeszcze pomysły podsuwam...

Posted

[quote name='maryg22']A co, jeszcze mnie może przepytasz?:evil_lol:
I po co ja Ci jeszcze pomysły podsuwam...[/QUOTE]
Zaskoczę Cię:eviltong: [B]Dzisiaj[/B] będę łaskawa i Cię nie przepytam:diabloti:

[quote name='Sonka95']No to fajnie wam zrobili ;) Ja ma takiego farta , ze po przerwie świątecznej w szkole dopiero pojawię sie w marcu :multi::multi: i to wszystko dzięki praktykom :cool3:[/QUOTE]
O to zazdroszczę:) Ja praktyki mam w maju . . .:roll:

Posted

[quote name='Sonka95']No to fajnie wam zrobili ;) Ja ma takiego farta , ze po przerwie świątecznej w szkole dopiero pojawię sie w marcu :multi::multi: i to wszystko dzięki praktykom :cool3:[/QUOTE]
To też bardzo fajnie :D

[quote name='(:Buńka:)']Zaskoczę Cię:eviltong: [B]Dzisiaj[/B] będę łaskawa i Cię nie przepytam:diabloti:
[/QUOTE]
Nie wierzę, jaka łaskawa :crazyeye: Znowu masz dobry dzień? :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Co by było śmieszniej w tą sobotę i jeszcze jakąś mamy przyjść do szkoły, bo odrabiamy zdaje się 2-3 stycznia... W sumie fajnie, bo tym sposobem, po świętach wracamy do szkoły dopiero 7 stycznia, więc przerwa świąteczna jest dłuższa niż ferie :lol: Potem niecałe dwa tygodnie szkoły i ferie :mdrmed:[/QUOTE]

Co by Ci tak miło nie było to Ci powiem, że ja mam tak wolne bez żadnego odrabiania w soboty :diabloti: Achhhh tak lubię naszego dyrektora :loveu: :evil_lol: A skoro tyle wolnego będzie, to proponuję jakiś zimowy spacer, nie mam jeszcze fotek Joy w śniegu :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No tak wyszło:roll: Znowu będę za miła:placz::diabloti:[/QUOTE]
Co się z Tobą ostatnio dzieje? :diabloti:

[quote name='Talucha']Co by Ci tak miło nie było to Ci powiem, że ja mam tak wolne bez żadnego odrabiania w soboty :diabloti: Achhhh tak lubię naszego dyrektora :loveu: :evil_lol: A skoro tyle wolnego będzie, to proponuję jakiś zimowy spacer, nie mam jeszcze fotek Joy w śniegu :diabloti:[/QUOTE]
A weź spadaj, humor mi psujesz :diabloti:
Ciekawe dlaczego nie masz zdjęć Joy w śniegu...:hmmmm: Pewnie dla tego, że w śniegu ją paraliżuje :evil_lol: No, ale możemy o tym pomyśleć :D A może jakiś spacer zanim spadnie śnieg?

Posted

[quote name='maryg22']Co się z Tobą ostatnio dzieje? :diabloti:

A weź spadaj, humor mi psujesz :diabloti:
Ciekawe dlaczego nie masz zdjęć Joy w śniegu...:hmmmm: Pewnie dla tego, że w śniegu ją paraliżuje :evil_lol: No, ale możemy o tym pomyśleć :D A może jakiś spacer zanim spadnie śnieg?[/QUOTE]

No tak właśnie się zastanawiałam jak ona funcjonuje w warunkach śnieżnych :P
Ja chętnie, ale obecnie ciężko z czasem :/ W razie co się odezwę :D

Posted

[quote name='Talucha']No tak właśnie się zastanawiałam jak ona funcjonuje w warunkach śnieżnych :P
Ja chętnie, ale obecnie ciężko z czasem :/ W razie co się odezwę :D[/QUOTE]
Zależy jakie to warunki, bo zdarza się, że sobie ze śniegu nic nie robi albo, że zwiewa od razu do domu :diabloti:
Okok ;)

Posted

[quote name='maryg22']Co się z Tobą ostatnio dzieje? :diabloti:[/QUOTE]
Jesień, depresja, te sprawy to i humor mam dobry i jestem miła dla innych:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Jesień, depresja, te sprawy to i humor mam dobry i jestem miła dla innych:shake::evil_lol:[/QUOTE]
Niedobrze z Tobą, niedobrze...:diabloti: