eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 od deski do deski przeczytałam relację :loveu: :loveu: :loveu: Quote
weszka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja też dzisiaj dostałam maila i fotki od Pluto :) Strasznie się cieszę, że tak mu teraz dobrze :) :) Quote
MałGośka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Na naszym schroniskowym forum Henryka zdaje relacje własnoręcznie :lol: Zapraszam więc Was tam gorąco, dla zachęty pokazując Wam pewnego przystojniaka... :razz: Niesamowita różnica, prawda? :loveu: A TUTAJ jest takich fotek więcej :D Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 skarb nie pies:loveu: a to zjęcie z własnym pańciem jest fantastyczne!:loveu: Quote
weszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Widziałam na wieluńskim wątku nowe zdjęcia Pluto i opisy jego zakochanych w nim właścicieli. Wspaniale się udało Plutkowi :) Tylko z kotkiem się chyba na razie nie pokochał... Quote
eria Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 już tam lece :D edit - byłam, zobaczyłam , Pluto pięknieje !!! jest boski!! i jaki szczęśliwy Quote
MałGośka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Ha! A teraz znów są kolejne plutkowe podobizny :loveu: - o, tutaj! A jakby Wam mało szczęśliwych sznaucerków było, to możecie zajrzeć do mojej Tosi, zapraszam serdecznie. I co, zadowolone ciotki? :cool3: Quote
eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ooo Plutuś w kagańczyku!!!!!! :evil_lol: a Tosia - piękniejsza była kudłata niż po trymowaniu ;) Quote
weszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja jestem bardzo zadowolona :D Miód na serce takie foteczki :D Quote
Recommended Posts