Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']mi sie zamienily literki jak pisze Z to muszem kliknac na y i na odwrot jak mam to skorygowac i nawet pytajnika nie mam kurna[/quote] lewy sfiht + lewy ctrl, może? albo wyłącz - włącz?
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']jee udalo:multi: dzieki Aga:loveu: sie ja juz kiedys tak mialam i zapomnialam gdzie to usunelam heh ino zniknal mi pasek narzedzi ale dobra to juz potem m-a ustawi a wiec Sara pytala czy przystojny hm moze byc :pwiesz wlosy ma zawsze fajnie zrobione jest zadbany ino mysle czy nie ten teges:roll: ale mi to nie przeszkadza:lol: Soma nigdzie sie nie wybiera mi chodzilo dopoki bedzie zyc to raczej na wakacje za granica nie pojade gdyz mam problem gdziekolwiek ja dac nikt ja nie chce:roll: a nie wiecie jak tu w Polsce tez byl problem zeby jechac z nimi wszystkimi jak dzwonilam to tez nie chcieli brac z 3 psami cwinie jedne:mad: jedna mi powiedzila "jeny az 3 ":evil_lol:[/quote] Idź do Kasi sukienki oglądać. Ten teges, Daria jak zawsze jest bardzo otwarta :loveu: i dobrze. Jeny całe tsy? :megagrin: [COLOR=paleturquoise]Szkoda, że Polska wciąż jest ciemnogrodem emocjonalnym...[/COLOR]
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jee udalo:multi: dzieki Aga:loveu: sie ja juz kiedys tak mialam i zapomnialam gdzie to usunelam heh ino zniknal mi pasek narzedzi ale dobra to juz potem m-a ustawi a wiec Sara pytala czy przystojny hm moze byc :pwiesz wlosy ma zawsze fajnie zrobione jest zadbany ino mysle czy nie ten teges:roll: ale mi to nie przeszkadza:lol: Soma nigdzie sie nie wybiera mi chodzilo dopoki bedzie zyc to raczej na wakacje za granica nie pojade gdyz mam problem gdziekolwiek ja dac nikt ja nie chce:roll: a nie wiecie jak tu w Polsce tez byl problem zeby jechac z nimi wszystkimi jak dzwonilam to tez nie chcieli brac z 3 psami cwinie jedne:mad: jedna mi powiedzila "jeny az 3 ":evil_lol:
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 znow przeskoczyly posty.. a ja niestety ide sprzatac bo juz muszem podkurzac wycierac.. obiad zrobic pomidorowka i spagetii bedzie:eviltong: wpadne pozniej a tak wogle to mowilam Wam ze Was bardzo lubie:loveu: dzis mam dzien dawania komplementow:lol: i nie pytaj Aga dlaczego taka radosna jestem:cool1::evil_lol: aa i mam koncepcje uszycia firany tej w osemki co mowilas ze mialas takie zaslony..tylko po tasme w czwartek musze isc i bedzie na piatek gotowa:multi: aa nie umiem sie dodzwonic do wetki chyba wziela sobie urlop cos czuje albo chorobowe ma i chyba nie ide ...
Kasia_zg Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Rany julek przyszłam nadrobić zaległości i zaczelam czytać pomieszane posty i kręćka dostałam....:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wiec poprostu sie przywitam i wymiziam Niuńki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Cześć Aguś :loveu:[/COLOR][/I] [/CENTER]
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']znow przeskoczyly posty.. a ja niestety ide sprzatac bo juz muszem podkurzac wycierac.. obiad zrobic pomidorowka i spagetii bedzie:eviltong: wpadne pozniej a tak wogle to mowilam Wam ze Was bardzo lubie:loveu: dzis mam dzien dawania komplementow:lol: i nie pytaj Aga dlaczego taka radosna jestem:cool1::evil_lol: aa i mam koncepcje uszycia firany tej w osemki co mowilas ze mialas takie zaslony..tylko po tasme w czwartek musze isc i bedzie na piatek gotowa:multi: aa nie umiem sie dodzwonic do wetki chyba wziela sobie urlop cos czuje albo chorobowe ma i chyba nie ide ...[/quote] Nie pytam :grins: bądź radosna dłuuugo dłuuugo, w sumie to cały czas może tak być, nawet przez sen. Będzie super firaneczka, pokażesz prawda? :cool3: plisss Uff, Soma uratowana :wink: No i znów mi smaka zrobiłaś, a tu dopiero pora śniadaniowa :roll:
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 pokaze chyba ze nie bedzie efektu jakiego zamierzam miec:roll: noo uratowana wetka chora na komore dzwonilam oj zobaczymy za pare godzin moze to sie zmienic ino wejdzie w chalupe ta malolata:razz: ona cisnienie moze podniesc raz dwa:razz: dobra ja pedze bo obowiazki wzywaja ma ktora radio fan wlaczone 88,1 fm kurde nie wiem kto to spiewa a mi sie podoba
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']pokaze chyba ze nie bedzie efektu jakiego zamierzam miec:roll: noo uratowana wetka chora na komore dzwonilam [COLOR=red]oj zobaczymy za pare godzin moze to sie zmienic ino wejdzie w chalupe ta malolata:razz: ona cisnienie moze podniesc raz dwa[/COLOR]:razz: dobra ja pedze bo obowiazki wzywaja ma ktora radio fan wlaczone 88,1 fm kurde nie wiem kto to spiewa a mi sie podoba[/quote] Efekt będzie, ja ci to mówię, na 300% normy :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=red]siarczysta miłość[/COLOR] [COLOR=black]Bye, tylko wróć dziś jeszcze, nawet bez komplemetów...[/COLOR]
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :mad::angryy: cykliniarz przyjechał i pojechał, bo on nie bedzi e robił bo podłoga krzywa! był kilka dni temu zobaczyc i nie zauważył tego drobnego faktu! szlag mnie trafia najjaśniejszy :angryy:
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 co za facet nooo:mad: i co bedziesz szukac innego? a nie denerwuj sie tak:loveu:
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']co za facet nooo:mad: i co bedziesz szukac innego? a nie denerwuj sie tak:loveu:[/quote] aaa juz sama nie wiem! :angryy: jutro ma jeszcze iny facet przyjechac ale juz mi sie wszystkiego odechciało
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']:mad::angryy: cykliniarz przyjechał i pojechał, bo on nie bedzi e robił bo podłoga krzywa! był kilka dni temu zobaczyc i nie zauważył tego drobnego faktu! szlag mnie trafia najjaśniejszy :angryy:[/quote] ...palant, bo nic innego nie przychodzi mi na myśl...
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']...palant, bo nic innego nie przychodzi mi na myśl...[/quote] a zanim przyjechal to dzwoni do mnie i sie drze ze ulica zamknieta i on nie ma jak wjechac jakby moja to wina była! Juz mnie wtedy w...... :mad:
Sara_i_Aris Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']:cool1: Daria ma na imię :evil_lol:[/quote] :hmmmm: O Somę mi chodziło, bo D-E napisała, że jej nie będzie :cool3:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Rany julek przyszłam nadrobić zaległości i zaczelam czytać pomieszane posty i kręćka dostałam....:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wiec poprostu sie przywitam i wymiziam Niuńki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Cześć Aguś :loveu:[/COLOR][/I] [/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu :loveu: Przez pijaństwo postów :evil_lol: dopiero teraz odkryłam twoją dzisiejszą obecność w galerii :oops: przepraszam. Szaleństwo jest totalne, nie idzie normalnie funkcjonować, przez to fikanie postów to wiecznie mam głupawkę :megagrin: Pozdrawiamy i ściskamy :calus:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']:hmmmm: O Somę mi chodziło, bo D-E napisała, że jej nie będzie :cool3:[/quote] Tak tak - problemem Somy może być Daria i jej pomysły :wink: [B][SIZE=3][COLOR=Pink]Oczywiście to jest żart, bo dobrze wiemy, że Daria dla suniek nieba uchyli.[/COLOR][/SIZE][/B]
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']a zanim przyjechal to dzwoni do mnie i sie drze ze ulica zamknieta i on nie ma jak wjechac jakby moja to wina była! Juz mnie wtedy w...... :mad:[/quote] :crazyeye::-o:crazyeye: może wrażliwy na zmiany ciśnienia atmosferycznego?
Pegaza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Hej Aga widze ze mi slodzisz:evil_lol: za chwile wykonam tel od niego bedzie zalezec czy moje nastepne 3 lata sie zmienią czy nie..:roll:
Aga76 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Pegaza']Hej Aga widze ze mi slodzisz:evil_lol: za chwile wykonam tel od niego bedzie zalezec czy moje nastepne 3 lata sie zmienią czy nie..:roll:[/quote] :loveu::loveu::loveu: ooo miodzio Do dzieła Kobieto! Dzień Lizaka :loveu:
Pegaza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 taa tylko ten ktos nie odbiera..moze nie chce..:roll:
Aga76 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Pegaza']taa tylko ten ktos nie odbiera..moze nie chce..:roll:[/quote] W wc siedzi i rączki ma zajęte, poczekaj :cool1:
Aga76 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Pegaza']yhm niestety nie udalo sie a szkoda:-( jeszcze mam jedna opcje ale za duzo tam nie oczekuje...[/quote] Widocznie coś lepszego na ciebie czeka :thumbs:
Pegaza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 yhm niestety nie udalo sie a szkoda:-( jeszcze mam jedna opcje ale za duzo tam nie oczekuje...
Mała Rita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Pegaza']yhm niestety nie udalo sie a szkoda:-( jeszcze mam jedna opcje ale za duzo tam nie oczekuje...[/quote] a ja nie wiem o co chodzi :roll: ale kciuki trzymam :loveu: Cze Daria, Cze Aguś Szczawiówkę robie pierwszy raz :multi:
Pegaza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asia i jak wyszla? sie pochwale jesli sie uda narazie nie gadam coby nie zapeszyc:roll: jeszcze se wzdychne tak eeehhh Aga...:/oby !!
Recommended Posts