Aga76 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='Pegaza'];) ja mam prywatnego fryzjera chlopaka:eviltong: w domu usluga tansza wiec po co mam latac do salonu do niego..:p a powaznie chodzi i sobie po godzinach dorabia a ja mam tez komfort ze umawiam sie na godzine i date i przychodzi..[/quote] :grins: fajowe A do mnie mógłby przyjść i grzywkę obciąć ładnie? [COLOR=PaleTurquoise]Tyż kce komfotra mieć, buu[/COLOR]
Aga76 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='***Paulina***']Zaspana wygląda najładniej:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Ooo dobrze mówisz :buzi: [SIZE=4][COLOR=PaleTurquoise]Ale cyrk z zegarkiem na dogo, hihihi[/COLOR][/SIZE]
Sara_i_Aris Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cześć Aga! Kompletnie nie mogę się połapać co i jak, goopie posty się mieszają :x
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Kasia']Kapryśka i jej wyszukane miejsca leżakowania :evil_lol: :loveu: Z Fidlastym to by TK nie było za wygodnie - z leksza by go przygniatał :p[/quote] Cześć Kasiu :loveu: Jestem jak najbardziej za - dawaj Fidlaka, niech pougniata TK :megagrin:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aga! Kompletnie nie mogę się połapać co i jak, goopie posty się mieszają :x[/quote] Cześć Saruś :hand: [COLOR=paleturquoise]Burdelino jak się patrzy![/COLOR]
Sara_i_Aris Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 D-E, przystojny jest Twój fryzjer? :cool3: Ale do przodu wyskoczyłam :roflt:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] Ale do przodu wyskoczyłam :roflt:[/quote] :evil_lol: Rozbrykana dziś jesteś!
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hi :p to zapraszam na strzyzenie w jego imieniu:eviltong: muszem zara leciec do weta na szczepienie przeciw wsciekliznie dla Somy buu a wychodzic mi sie nie chce z domku cieplego:/
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza']Hi :p to zapraszam na strzyzenie w jego imieniu:eviltong: muszem zara leciec do weta na szczepienie przeciw wsciekliznie dla Somy buu a wychodzic mi sie nie chce z domku cieplego:/[/quote] Heloł :loveu: Weź zadzwoń do weta i namów go na domową wizytę :cool3:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ooo brzmi świetnie urlopowo :loveu: Soma, ty lepiej uważaj, nie idź dziś do weta :shake: :wink:
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cze :loveu: ja własnie tez na badaniach byłam, pani laborantka miała byc od 8 do 9:30, przyszła o 9:15, trzy razy mi się wkuwała bo coś jej nie szło :angryy: no i biegiem lecialam do domu bo na 9:30 miał przyjsc pan cykliniarz do podlogi ale tez sie spoznia :angryy: Co za dzień! I tak od samego rana!
Sara_i_Aris Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jak to Somy nie będzie? Czy jest coś, o czym ja nie wiem? Gdzie nad morze?
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Jak to Somy nie będzie? Czy jest coś, o czym ja nie wiem? Gdzie nad morze?[/quote] :cool1: Daria ma na imię :evil_lol:
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pewnie ze by przyjechala ale po co wiesz co innego pies bardzo chory a co innego jak zdrowy..i dojsc moze ino jego panci sie nie chce ... pisalam juz o wakacjach pisalam ale wczoraj ostatecznie zrobilam rezerwacje jade z psami nad morze.. mam wynajety domek na 2000m2 dzialce ogrodzonej, na dzialce znajduje sie staw:cool3: do jeziora mam 5 minut :cool3:do morza 15 minut:lol: autem, ja szukam miejsca bardziej ustronnego nie za blisko morza gdyz nie lubie tlumow.. trudno poczekam na wakacje za granica jak juz Somy nie bedzie...
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze :loveu: ja własnie tez na badaniach byłam, pani laborantka miała byc od 8 do 9:30, przyszła o 9:15, trzy razy mi się wkuwała bo coś jej nie szło :angryy: no i biegiem lecialam do domu bo na 9:30 miał przyjsc pan cykliniarz do podlogi ale tez sie spoznia :angryy: Co za dzień! I tak od samego rana![/quote] Bry Asiu :multi: Uuuu ognista dziś jesteś :razz: :glaszcze:
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']Bry Asiu :multi: Uuuu ognista dziś jesteś :razz: :glaszcze:[/quote] juz mnie ze tak powiem szlag trafia od samego rana!
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']juz mnie ze tak powiem szlag trafia od samego rana![/quote] Trzeba jakieś ujście znaleźć... żeby złość poszła w zapomnienie :cool1:
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']Trzeba jakieś ujście znaleźć... żeby złość poszła w zapomnienie :cool1:[/quote] znalazlam ujscie... pogadalam z dawidem przez tel :mad:
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']znalazlam ujscie... pogadalam z dawidem przez tel :mad:[/quote] Grunt to dobry pomysł :p Pomogło?
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Pegaza'] haha dobre dobre mowisy pawulon ma podac yyamiast sycyepionki kurde gdyies wcislam i mi sie y nie pokayuje widycie heheJAK MAM TO yrobic pomoycie mi!!:roll: yara na wsio odpisye ino syukam po pryzciskach tego y[/quote] :crazyeye: no żeś narozrabiała... :roflt: co to jest? o rany, jeszcze lepsze niż pijane posty...
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 yyyy=Aga76;11595349]Ooo brzmi świetnie urlopowo :loveu: Soma, ty lepiej uważaj, nie idź dziś do weta :shake: :wink:[/quote] haha dobre dobre mowisy pawulon ma podac yyamiast sycyepionki kurde gdyies wcislam i mi sie y nie pokayuje widycie heheJAK MAM TO yrobic pomoycie mi!!:roll: yara na wsio odpisye ino syukam po pryzciskach tego y
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mi sie zamienily literki jak pisze Z to muszem kliknac na y i na odwrot jak mam to skorygowac i nawet pytajnika nie mam kurna
Mała Rita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']Grunt to dobry pomysł :p Pomogło?[/quote] pomogło :)
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dario [URL="http://www.wykop.pl/link/56874/ctrl-shift-gdy-zamiast-y-pisze-ci-z"]Wykop.pl - Ctrl+Shift = gdy zamiast 'y' pisze Ci 'z'[/URL]
Aga76 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Mała Rita']pomogło :)[/quote] To dobrze :loveu::loveu::loveu: Już teraz będzie lepiej, spokojnie i miło.
Recommended Posts