Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza'];)

ja mam prywatnego fryzjera chlopaka:eviltong: w domu usluga tansza wiec po co mam latac do salonu do niego..:p a powaznie chodzi i sobie po godzinach dorabia a ja mam tez komfort ze umawiam sie na godzine i date i przychodzi..[/quote]

:grins: fajowe

A do mnie mógłby przyjść i grzywkę obciąć ładnie?

[COLOR=PaleTurquoise]Tyż kce komfotra mieć, buu[/COLOR]

Posted

[quote name='***Paulina***']Zaspana wygląda najładniej:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Ooo dobrze mówisz :buzi:

[SIZE=4][COLOR=PaleTurquoise]Ale cyrk z zegarkiem na dogo, hihihi[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kasia']Kapryśka i jej wyszukane miejsca leżakowania :evil_lol: :loveu:
Z Fidlastym to by TK nie było za wygodnie - z leksza by go przygniatał :p[/quote]

Cześć Kasiu :loveu:

Jestem jak najbardziej za - dawaj Fidlaka, niech pougniata TK :megagrin:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aga!

Kompletnie nie mogę się połapać co i jak, goopie posty się mieszają :x[/quote]

Cześć Saruś :hand:

[COLOR=paleturquoise]Burdelino jak się patrzy![/COLOR]

Posted

Hi :p

to zapraszam na strzyzenie w jego imieniu:eviltong:

muszem zara leciec do weta na szczepienie przeciw wsciekliznie dla Somy buu a wychodzic mi sie nie chce z domku cieplego:/

Posted

[quote name='Pegaza']Hi :p

to zapraszam na strzyzenie w jego imieniu:eviltong:

muszem zara leciec do weta na szczepienie przeciw wsciekliznie dla Somy buu a wychodzic mi sie nie chce z domku cieplego:/[/quote]

Heloł :loveu:

Weź zadzwoń do weta i namów go na domową wizytę :cool3:

Posted

Cze :loveu:
ja własnie tez na badaniach byłam, pani laborantka miała byc od 8 do 9:30, przyszła o 9:15, trzy razy mi się wkuwała bo coś jej nie szło :angryy: no i biegiem lecialam do domu bo na 9:30 miał przyjsc pan cykliniarz do podlogi ale tez sie spoznia :angryy: Co za dzień! I tak od samego rana!

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Jak to Somy nie będzie? Czy jest coś, o czym ja nie wiem?

Gdzie nad morze?[/quote]

:cool1: Daria ma na imię :evil_lol:

Posted

Pewnie ze by przyjechala ale po co wiesz co innego pies bardzo chory a co innego jak zdrowy..i dojsc moze ino jego panci sie nie chce ...

pisalam juz o wakacjach pisalam ale wczoraj ostatecznie zrobilam rezerwacje jade z psami nad morze.. mam wynajety domek na 2000m2 dzialce ogrodzonej, na dzialce znajduje sie staw:cool3: do jeziora mam 5 minut :cool3:do morza 15 minut:lol: autem, ja szukam miejsca bardziej ustronnego nie za blisko morza gdyz nie lubie tlumow.. trudno poczekam na wakacje za granica jak juz Somy nie bedzie...

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze :loveu:
ja własnie tez na badaniach byłam, pani laborantka miała byc od 8 do 9:30, przyszła o 9:15, trzy razy mi się wkuwała bo coś jej nie szło :angryy: no i biegiem lecialam do domu bo na 9:30 miał przyjsc pan cykliniarz do podlogi ale tez sie spoznia :angryy: Co za dzień! I tak od samego rana![/quote]

Bry Asiu :multi:

Uuuu ognista dziś jesteś :razz:

:glaszcze:

Posted

[quote name='Mała Rita']juz mnie ze tak powiem szlag trafia od samego rana![/quote]

Trzeba jakieś ujście znaleźć... żeby złość poszła w zapomnienie :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']
haha dobre dobre mowisy pawulon ma podac yyamiast sycyepionki kurde gdyies wcislam i mi sie y nie pokayuje widycie heheJAK MAM TO yrobic pomoycie mi!!:roll:

yara na wsio odpisye ino syukam po pryzciskach tego y[/quote]

:crazyeye:

no żeś narozrabiała...

:roflt:

co to jest? o rany, jeszcze lepsze niż pijane posty...

Posted

yyyy=Aga76;11595349]Ooo brzmi świetnie urlopowo :loveu:

Soma, ty lepiej uważaj, nie idź dziś do weta :shake: :wink:[/quote]

haha dobre dobre mowisy pawulon ma podac yyamiast sycyepionki kurde gdyies wcislam i mi sie y nie pokayuje widycie heheJAK MAM TO yrobic pomoycie mi!!:roll:

yara na wsio odpisye ino syukam po pryzciskach tego y

Posted

Dario

[URL="http://www.wykop.pl/link/56874/ctrl-shift-gdy-zamiast-y-pisze-ci-z"]Wykop.pl - Ctrl+Shift = gdy zamiast 'y' pisze Ci 'z'[/URL]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...