Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']Kaprysia ma wielkie serduszko i dla każdego stworzonka znajdzie się w nim miejsce... PANI Rolka miała dołek...[/QUOTE] Pani Rolka :roll: A dlaczego PANI a nie PAN ROLKA??? Jak ma dola to od razu znaczy ze Pani?? Jeszcze powiedz, ze ma ta fanaberie co sie CHANDRA nazywa. Bo facet to niby dolkow nie miewa??? Nie wytrzymam...
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Wybaczam :ylsuper: ale zaczynam się ślinić... bu Akcja: głód nas nie pokona... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] nic mi nie mów... po 18.30 nie jem NIC -_-'
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pani Rolka :roll: A dlaczego PANI a nie PAN ROLKA??? Jak ma dola to od razu znaczy ze Pani?? Jeszcze powiedz, ze ma ta fanaberie co sie CHANDRA nazywa. Bo facet to niby dolkow nie miewa??? Nie wytrzymam...[/quote] tak źle, tak niedobrze, ludzie kochani...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pani Rolka :roll: A dlaczego PANI a nie PAN ROLKA??? Jak ma dola to od razu znaczy ze Pani?? Jeszcze powiedz, ze ma ta fanaberie co sie CHANDRA nazywa. Bo facet to niby dolkow nie miewa??? Nie wytrzymam...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Anusia [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] ale baty... aj aj aj...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']tak źle, tak niedobrze, ludzie kochani...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Hihihi, chyba masz pod górkę... :roll:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja się goła urodziłam widocznie, bez czepka :sad: Anusia się do jeszcze jednej rzeczy przyczepi na pewno.
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']ja się goła urodziłam widocznie, bez czepka :sad:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]:roflt:Beatko rozbroiłaś mnie tym stwierdzeniem[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']ja się goła urodziłam widocznie, bez czepka :sad: Anusia się do jeszcze jednej rzeczy przyczepi na pewno.[/QUOTE] Przyczepi??? Jak smniesz? Phiiiii...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Przyczepi??? Jak smniesz? Phiiiii...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Anusia złote słoneczko[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Przyczepi :obrazic: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]....[/COLOR][/SIZE]
Pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']dumna kradziejka :loveu: zobacz, jak dużo rolka papieru ma zastosowań, cóż za oryginalnie uniwersalne urządzenie...[/quote] Ale Capri ma łoże królewskie:p A rolka heh moj chomik rownież w niej lata po swoim M3:eviltong:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Aguś, ja Anusi nie rozbrajam niestety, a przydałoby się, o bomba tyka... Anusiu, zwrócisz uwagę :p
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Przyczepi :obrazic: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]....[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]:roflt:Jesteście cudowne, znów śmieję się do monitora[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus::calus:
Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']Aguś, ja Anusi nie rozbrajam niestety, a przydałoby się, o bomba tyka... Anusiu, zwrócisz uwagę :p[/QUOTE] Bujaj sie!! :obrazic:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Pegaza']Ale Capri ma łoże królewskie:p A rolka heh moj chomik rownież w niej lata po swoim M3:eviltong:[/quote] :loveu::loveu::loveu: [quote name='PositiveThought']Aguś, ja Anusi nie rozbrajam niestety, a przydałoby się, o bomba tyka... Anusiu, zwrócisz uwagę :p[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Bujaj sie!! :obrazic:[/quote] :roflt::roflt::roflt:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']a Ty kurczę turlaj dropsa :obrazic:[/quote] :hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]... ło żesz ale tu lecą powiedzonka, chyba jakieś młodzieżowe, bo nic nie rozumiem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76']:hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]... ło żesz ale tu lecą powiedzonka, chyba jakieś młodzieżowe, bo nic nie rozumiem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie martw sie Aga, ja tez jej nie rozumiem. Najpierw nie chce Yeti, Yeti bleeeee, a pozniej moj Yeti :roll:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pamiętaj, że młodzież agresywna, coś Ci nie pasi, to z pałą... :mad:
Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']pamiętaj, że młodzież agresywna, coś Ci nie pasi, to z pałą... :mad:[/QUOTE] Jeny jakie to zacofane... Z pala to mozesz wiesz co sobie robic??? Aaaa niewazne :oops: Teraz jak cos Ci nie pasi to... :2gunfire:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Agata_B']Witam i pozdrawiam śliczność :p[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Dobry wieczór [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:cool1: [quote name='PositiveThought']pamiętaj, że młodzież agresywna, coś Ci nie pasi, to z pałą... :mad:[/quote] :eek2: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Gray][I][B]ewakuacja, tu biją[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Nie martw sie Aga, ja tez jej nie rozumiem. Najpierw nie chce Yeti, Yeti bleeeee, a pozniej moj Yeti :roll:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Ajajaj... i co ja mam powiedzieć[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :niewiem:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jeny jakie to zacofane... Z pala to mozesz wiesz co sobie robic??? Aaaa niewazne :oops: Teraz jak cos Ci nie pasi to... :2gunfire:[/QUOTE] my przynajmniej jesteśmy oryginalni, i wkładamy w coś nieco wysiłku.. takim kałasznikowem to puc i po sprawie, a dzięki pale przynajmniej rozwijasz zdolności manualne, phi.
Guest Agata_B Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ide stad. Dobranoc :loveu:[/quote] Dobranoc :p
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I][B]To może pojedynek w kisielu... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/8DF.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/8DD.gif[/IMG]
Recommended Posts