Jump to content
Dogomania

Nora, Boniek i 5 szczeniaków - wszyscy w swoich wymarzonych domach:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='savahna']Czy ja dobrze rozumiem...nie masz psa teraz? Nie boisz sie ,że brak spacerów odbije sie na talii, zatymczasuj tego biedaka.:roll:

[/QUOTE]
na tymczas to powinnam wziąć czarnego, długowłosego mikrusa, który od zimy jest u mojego ojca i nie jest mu tam za dobrze, powinnam się postarać o dobry dom dla niego...a jak będzie u ojca nadal, to nic z tego, bo z ojcem ostatnio żyję bardzo źle, a czasu nie mam okrutnie, postanowiłam wreszcie w wieku (hmmmmm...coś mi się kaszlnęło:diabloti:) zrobić prawko i dziś mam pierwszą jazdę i tak będzie przez najbliższy miesiąc - będę wracać do domku koło 20tej... i jak tu wziąć psa?

ps. a jeszcze jest mój Franko, który nie każdego psa lubi i którego nie każdy pies lubi;)

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matrix to jest jeden z filmów który mię przerasta, ale już najbardziej to nie łapię o co kaman w "Piratach z Karaibów" a rodzina pasjami oglada ,każde wznowienie...:niewiem:
Norasek.:loveu:

Posted

[quote name='savahna']Matrix to jest jeden z filmów który mię przerasta, ale już najbardziej to nie łapię o co kaman w "Piratach z Karaibów" a rodzina pasjami oglada ,każde wznowienie...:niewiem:
Norasek.:loveu:[/QUOTE]
Savahno, czy wiesz, że jednym nierozsądnym zdaniem na publicznym forum możesz stracić wirtualnych przyjaciół? Na najbliższym zebraniu klubu poproszę Centralę, żeby Ci wytłumaczyła przy wszystkich, to czego nie rozumiesz. O Harrym Potterze i Stożko-głowych też możemy pogadać.

Posted

[quote name='ang']węgielkowa, Harry Potter to moja ulubiona książka, jest genialna, a jak ktoś wyrazi odmienną opinię:mad:[/QUOTE]
No to Harrego bierzesz Ty na klatę (do dyskusji z Savahną), ja zajmę się Stozko-głowymi:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Savahno, czy wiesz, że jednym nierozsądnym zdaniem na publicznym forum możesz stracić wirtualnych przyjaciół? Na najbliższym zebraniu klubu poproszę Centralę, żeby Ci wytłumaczyła przy wszystkich, to czego nie rozumiesz. O Harrym Potterze i Stożko-głowych też możemy pogadać.[/QUOTE]

A dlaczego niby ja???!!! Nawet nie wiem, o czym piszecie, taką śmieciową literaturą i filmami nie zaprzątam sobie głowy. Jestem w klubie z savahnką, tylko pewnie bardziej z powodów ideowych niż kamania:cool3:.

Teraz pragnę wyrazić swój ogromny zachwyt na fotkami Norci z nowego domu,:multi: bo ktos usiłuje mi tu coś imputować:diabloti:.

Posted (edited)

[quote name='erka'][B]A dlaczego niby ja???!!! [/B]Nawet nie wiem, o czym piszecie, taką śmieciową literaturą i filmami nie zaprzątam sobie głowy. Jestem w klubie z savahnką, tylko pewnie bardziej z powodów ideowych niż kamania:cool3:.

[B]Teraz pragnę wyrazić swój ogromny zachwyt na fotkami Norci z nowego domu,[/B]:multi: bo ktos usiłuje mi tu coś imputować:diabloti:.[/QUOTE]

Bo zajmujesz się dowodzeniem i zaprzątanie głowy śmieciami jest w zakresie obowiązków Centrali:p

W imieniu Koleżanki Savahnki oraz własnym pragnę wyrazić podziękowania za wyrażenie ogromnego zachwytu przez Erosławę.:razz:

A dokleję jeszcze savankowe zdjęcia ze sztafety:
[IMG][IMG]http://img809.imageshack.us/img809/2807/88170177.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/9485/dsc08510n.jpg[/IMG]

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/808/dsc08519c.jpg[/IMG]

[IMG]http://img843.imageshack.us/img843/64/dsc08520n.jpg[/IMG]

Edited by wegielkowa
Posted (edited)

[quote name='wegielkowa'] możesz stracić wirtualnych przyjació?.[/QUOTE]
Zauważyłam.....:cool3:
A poza tym co to za przyjaciele...braknie prądu i doooopa (drugie nierozsądne albo i trzecie:diabloti:)
Aaaa, co to jest "przyjacó" właściwie??? Bo nie wiem czy dobrze zinterpretowałam.

I raczej proszę mnie nie pogrążać....[U]kierowniczka wydała moją kicię i nie wiem czy cieszyć się czy płakać, bardziej to drugie...[/U].:shake:

[quote name='ang']węgielkowa, Harry Potter to moja ulubiona książka, jest genialna, a jak ktoś wyrazi odmienną opinię:mad:[/QUOTE]
Film i literatura bardzo dla dzieci...mój syn jak był mały, STRASZLIWIE chciał obejrzeć i łypał jednym okiem spod kołdry...Potem oczywiście został fanem książek owych, ale już poszło wiekszość tomów na bazarkach....:lol:

[quote name='erka']. Jestem w klubie z savahnką:cool3:.
[COLOR=#ff0000][B]To będziemy razem mjixy wymyślać, suuuuper.[/B][/COLOR]:multi:
ktos usiłuje mi tu coś [B]amputować[/B]:diabloti:.[/QUOTE]
[B]Niby ja....?Nigdy w zyciu[/B].:shake:
Miło erciu,ze z własnej nieprzymuszonej woli zachwyciłaś się Norą, musiało Ci umknąć;)
A z tą fotą ponownie wklejoną to dobre było...Jak zobaczyłam to myślałam,że mi część postów wcięło, dopiero mi ulżyło:diabloti: jak reszta się ukazała.

[IMG]http://img809.imageshack.us/img809/2807/88170177.jpg[/IMG]

Film[SIZE=3][B] "Miś"[/B][/SIZE] mnie nie śmieszy jeszcze...[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/heul.gif[/IMG]

Edited by savahna
Posted

[quote name='savahna']

Film[SIZE=3][B] "Miś"[/B][/SIZE] mnie nie śmieszy jeszcze...:placz:[/QUOTE]
Nie martw się Savahno, nie wszyscy reagują tak samo. Ty akurat płaczesz na komediach, a śmiejesz się oglądając tragedie.
Można powiedzieć, że jesteś oryginalna, nietuzinkowa:)

Posted

[quote name='erka']Savahna jaką Twoją kicię wydałam, bo o niczym nie wiem???:crazyeye:[/QUOTE]
O nie,nie...kierowniczka schronu wydala.Ty to Centrala jestes albo derekcja.Tą maluńka spod reala...no ale mam nadzieje,że do jakiegos ludzkiego domu.

Posted

[quote name='savahna']Ale jaja..........:evil_lol:
A ostrych nie masz? Znaczy nie takich niecenzuralnych tylko,żeby lepiej było widać....:roll:[/QUOTE]
biedna Nora :evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']Ale jaja..........:evil_lol:
A ostrych nie masz? Znaczy nie takich niecenzuralnych tylko,żeby lepiej było widać....:roll:[/QUOTE]
To napisz głośno na wątku, to pani Edyta usłyszy:) Czyta wątek, więc można do Niej się zwracać ze szczególnymi życzeniami:)

Posted

[quote name='wegielkowa']To napisz głośno na wątku, to pani Edyta usłyszy:) Czyta wątek, więc można do Niej się zwracać ze szczególnymi życzeniami:)[/QUOTE]
Tak??:crazyeye: A to nie wiedziałam...
Zatem: Pani Edyto fajne ujęcie....pewnie Nora machneła ogonem i dlatego nieostre....:roll:
Czekamy na kolejne, takie bardziej...teges...;);)
(wegielkowa czy to jest czytelne co napisałam):oops: