Cyrkiel Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ja bardzo chciałam mieć zawsze psa. Tata po konsultacji z kolegą usłyszał propozycję ''Golden Retriver , przyjazny dla dzieci'' dostaliśmy Goldena. Nie mogłam wybrać z miotu ale specjalnie mi to nie przeszkadzało , wzięta została około 4 miesiąca życia. Od początku była taka lekko agresywna ale ignorowaliśmy to. Ale zdominowała nas wszystkich , mnie ustawiła najniżej w hierarchi gdzie ja głównie poświęcałam jej czas. Mam blizny z ugryzień a moja mama miała szytą wargę. Mnie gryzła jak chciałam koło niej przejść jak miała jedzenie , moją mame podczas zabawy. Bardzo mnie to zraniło że ją oddaliśmy , ale jak żyć z takim psem jako mała dziewczynka? Quote
Liostel Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Byłam bliska oddania mojego obecnego psa, kiedy mnie pogryzł. Miałam go dopiero tydzień i był jeszcze nieźle wygłodniały,a ja bezmyślnie odciągnęłam go od śmieci. Na szczęście zdołałam przekonać rodzinę, by dać mu szansę i to był dobry wybór. Quote
Recommended Posts