grazyna9915 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 W tej chwili toczy się sprawa co zrobić z 5-ą szczeniąt. Jeżeli nie znajdą pilnie DT ich sytuacja może być nieciekawa, jeżeli ktoś może pomóc, proszę o telefon. W tej chwili dziewczyny są na interwencji w melinie i nie mają gdzie umieścić maluchów. Psiaki mają dwa miesiące, są tzw. niskopodłogowe. Jeżeli ktoś może pomóc proszę o telefon: 601-294-064 Zdjęcia będą później, mam jednak nadzieję, że wcześniej ktoś się odezwie. Prawdopodobnie będziemy mieli dt dla dwóch szczeniąt, pozostają jeszcze trzy. BŁAGAM O POMOC!!! Quote
fuksowa5 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 gdzie sa te pieski? trzeba im jakos pomoc. masz fotki? Quote
grazyna9915 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Przepraszam za późną odpowiedź, ale szczeniaki potrzebowały natychmiastowej pomocy i na dogo byłam tylko przez chwileczkę, dlatego też na wszelki wypadek podałam mój nr telefonu. Na obecną chwilę, sytuacja ze szczeniakami opanowana, a nawet więcej, ponieważ wszystkie mają już swoje domy.:) Quote
Recommended Posts