szirra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Do wzięcia jest trzymiesięczny piesek . To bardzo pilne bo obawiam się ,że piątka dzieci w wieku do 5 lat zamęczy bidulka. Maluch żeby miec spokój chowa sie za kanapą i dopiero w nocy moze wyjść.Uzyskałam jeszcze informacje ,że tatuś malucha jest pekińczykiem a mamusia pomieszana z pekińczykiem i że mały nie będzie dużym pieskiem. To są informacje od obecnego właściciela . Edited March 5, 2012 by szirra Quote
abra64 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 i co z tym pekińczykiem, od zawsze miałam pekińczyki ,jestem zainteresowana tym psiaczkiem ? Quote
szirra Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Jutro będę wiedziała coś więcej . Miałam mieć zdjęcie i właściel nie przysłal. Napisał tylko ,że to chłopczyk. Quote
szirra Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Abra64 a Ty byłabyś chętna wziąć go na stałe ?? Quote
szirra Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Przepraszam wszystkich ale dostałam dzisiaj zdjęcie i to na pewno nie jest pekińczyk . Maluch jest slicznym pieskiem ale nie pekinczykiem. Edited March 5, 2012 by szirra Quote
szirra Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Maluch nadal czeka.............jest śliczny jak widać na zdjęciu. Quote
szirra Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Jest sliczny ale nikt go nie chce ........bo kundelek :( Quote
abra64 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 i co z maluszkiem, znalazł dom? jesli nie to zrób mu pare ogłoszeń, np. na tablica.pl, przygarnij psa.pl kupsprzedaj.pl i napewno chętny sie znajdzie Quote
szirra Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Maluszek znalazł osobę chętną ale w międzyczasie właściciel juz go komuś oddał. Nie miałam na to wpływu. Mam nadzieję ,że psiak bedzie szczęśliwy. Quote
Recommended Posts