alicja.kolano Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Mada95']Jak to się stało ze uciekl... Zadaziwia mnie to bo moja suka panikuje jak nie wie gdzie jestem i biega bez sensu i trzeba kilka razy ją zawołać żeby ograneła...zresztą to rzadko się zdarza bo się bardzo pilnuje.. Ale psy są eróżne, to że szkolony i wychowywany pies ucieka to jest poza moją wyobraźnią:lol: Ale mam nadzieję że się znajdzie..rozwieszaliscie ogłoszenia? pytaliście wszędzie? A dawałaś ogłoszenie na dogmani?po roku może być WSZĘDZIE.....[/QUOTE] To wszystko już dawno zrobiliśmy, a nawet więcej. Sunia bała się grzmotów i którejś nocy nawet nie wiadomo kiedy wyskoczyła przez siatkę. Zaraz potem szukaliśmy jej ale nic nawet nikt jej nie widział ;( Quote
wenabc Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ja będę na DCDC Sopot '12 :D Będziemy startować w Pro Toss&Feth. Trzymajcie kciuki. Będę także focić ;P A więc jak ktośby chciał abym nagrała/fotografowała waszego psiaka piszcie na pw :) Do zobaczyska! Quote
Recommended Posts